adel28 ارسال شده در مرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2013 برای راه اندازی پرداخت الکترونیکی برای فروشگاه چه کار باید انجام بدیم؟لطفا راهنمایی بفرمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 سلامباید یک ماژول پرداخت آنلاین نصب کنید و تنظیمات مربوط به پیکربندی آنرا انجام دهیددر انجمن جستجو کنید ، مطالب زیادی در این رابطه گفته شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 سلام ایا این امکان هست که یه صفحه ساخته بشه مشتری خودش بتونه تو اون صفحه قیمت محصول رو بزنه ؟ بعد رو پرداخت انلاین کلیک کنه ؟ و پرداخت کنه اون مبلغی رو که مشخص کرده ؟ یکی از سایت ها دیده بودم قبلا داشت نمیدونم بر چه اساسی نوشته شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 سلام ایا این امکان هست که یه صفحه ساخته بشه مشتری خودش بتونه تو اون صفحه قیمت محصول رو بزنه ؟ بعد رو پرداخت انلاین کلیک کنه ؟ و پرداخت کنه اون مبلغی رو که مشخص کرده ؟ یکی از سایت ها دیده بودم قبلا داشت نمیدونم بر چه اساسی نوشته شده بود بستگی به درگاه پرداختی که استفاده می کنید داره / مثلا پی لاین کد html میده می تونید استفاده کنید ازش... بانک ها هم صفحه پرداخت حداگانه می تونه داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در مرداد 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 سلامباید یک ماژول پرداخت آنلاین نصب کنید و تنظیمات مربوط به پیکربندی آنرا انجام دهیددر انجمن جستجو کنید ، مطالب زیادی در این رابطه گفته شدهماژول را نصب کرده ام.منظورم شرایط مربوط به بانک ها و راه اندازی مربوط به آن هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 کسی از دوستان که فروشگاه راه اندازی کرده، اطلاعی از راه اندازی و کارهای مربوط به بانک برای استفاده از درگاه اینترنتی فروشگاهی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 سلامشرایط بانکهای مختلف فرق میکنه و قبلا توسط ناصر جان در انجمن توضیح داده شدهاز قسمت جستجو استفاده کنیدمیتونید با استفاده از ماژول رایگان payline هم یکروزه پرداخت آنلاین سایتتون رو فعال کنید. البته درصد ناچیزی از مبالغ کسر میشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در شهریور 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2013 سلامشرایط بانکهای مختلف فرق میکنه و قبلا توسط ناصر جان در انجمن توضیح داده شدهاز قسمت جستجو استفاده کنیدمیتونید با استفاده از ماژول رایگان payline هم یکروزه پرداخت آنلاین سایتتون رو فعال کنید. البته درصد ناچیزی از مبالغ کسر میشهموفق باشیدراستش گشتم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.اگه امکانش هست لینک از چیزی که می فرمائید قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 دوست عزیز شرایط بانکها روز به روز تغییر می کند و شما اگر بخواهید اطلاعات دقیق تری داشته باشید به سایتهای خود بانکها مراجعه کرده و توضیحات کامل را آنجا می توانید به دست بیاورید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در شهریور 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 مرسی از همه دوستان عزیز به نظرتون کدوم بانک در حال بهترین انتخاب هست؟(با توجه به ماژول های موجود برای پرستا) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 به نظر من بعنوان یک فروشگاه دار صادرات و ملی و ملت و پارسیان خیلی عالی هستند .اما از دید مشتریانم پرداخت امن پاسارگاد بهتر از اینهاست چون بیش از 70٪ خریدهایی که از فروشگاه من انجام شده از طریق پرداخت امن پاسارگاد بوده.ضمناً این نظر من است و ملاک نیست و هر فروشگاهی و هر مالک سایتی شرایط خاص خودش را دارد و این مسئله می تواند برای کس دیگری کاملاً متفاوت باشد.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 بنده خودم وقتی میخوام خرید اینترنتی انجام بدم اولویت بندیم به این صورته: ملت، پارسیان و پاسارگاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در شهریور 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 خودم هم با ملت بیشتر برای پرداخت ها استفاده می کنم. ادمین جانماژول پرداخت بانک ملت که برای پرستا موجود هست، بدون مشکل هست. اگه جواب مثبت هست، بریم به سمت بانک ملت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 بله بدون مشکله. البته اخیرا چندتا از کاربران با بانک ملت مشکل داشت که مشکل اکثرشون با تغییر وب سرویس حل شده بود (مشکل از طرف بانک ملته)ولی خب من بازم هیچ بانکی رو 100% تایید نمیکنم چون همشون از نظر ساختار و زیرساخت نقص هایی رو دارن و البته روز به روز داره بهبود پیدا میکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در شهریور 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 ببخشید که اینقدر سوال پرسیدم. برای درخواست به بانک دوستان در جریان هستند که باید سایت IP ثابت داشته باشه یا خیر؟آخه سرور ما IP Share داره. اگه اشتباه نکنم تو سایت بانک سامان دیدم که تو فرم اش درخواست IP کرده بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در شهریور 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2013 با سلامماژولی هست که بشه فارغ از درگاه های پرداخت بشه مشتری را به صفحه کارت به کارت اینترنتی بانک ها هدایت کرد. مثل صفحه زیر https://epayment.bmi.ir/MoneyTransfer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2013 صفحه کارت به کارت بانک ها قابلیت پرداخت از سایر بانک ها رو ندارهبدون ماژول پرداخ ممکن نیست. اگر فکر کنید متوجه میشید که گفته شما غیر ممکن استبه بانک برید و پرداخت کنید و بعد چطوری باید برگردید و سفارش رو ثبت کنید؟ Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .