mosimosi ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستانمن مشکلی که دارم اینه که نمیدوتم از کجا باید محصولات ویژه ای که اول سایت میاد رو عوض کنم!لطفا دوستان منو راهنمایی کنیدممنون از همتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 سلام فکر م یکنم محصولاتی که علاوه بر دسته اختصاصی خودش به دسته خانه نیز اختصاص میدین میاند تو صفحه اصلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستانمن مشکلی که دارم اینه که نمیدوتم از کجا باید محصولات ویژه ای که اول سایت میاد رو عوض کنم!لطفا دوستان منو راهنمایی کنیدممنون از همتون.سلامداداشم لطفا واضخ تر توضیح بدید متوجه منظورت نمیشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 محصولات ویژه همون محصولات تخفیف دار هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در مرداد 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2013 سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستانمن مشکلی که دارم اینه که نمیدوتم از کجا باید محصولات ویژه ای که اول سایت میاد رو عوض کنم!لطفا دوستان منو راهنمایی کنیدممنون از همتون.سلامداداشم لطفا واضخ تر توضیح بدید متوجه منظورت نمیشممثلا تو سایت www.towelstore.ir همیشه دوتا محصوله که هیچوقتم عوض نمیشه توی قسمت محصولات ویژه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2013 همون محصولات پرطرفداره که از ترجمه ها تغییرش دادن به محصولات ویژه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در مرداد 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2013 همون محصولات پرطرفداره که از ترجمه ها تغییرش دادن به محصولات ویژه !چه حوری میشه عوض کردش اخه همیشه همینجوریه محصولاتش عوض نمیشهممنونم ازتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2013 این مسئله ساده ایه !! نمیدونم چرا اینقدر براتون مجهوله ! محصولات پرطرفداره این ، یعنی محصولاتی که تیک خانه دارن . یعنی محصولاتی که خودتون میذارین تو اون قسمت ، یعنی هیچ موقع عوض نمیشن . فقط از بخش ترجمه ها عوضش کردن به محصولات ویژه ، انگار اسم من بهمنه شده غضنفر اما ذاتم که تغییر نکرده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در مرداد 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2013 این مسئله ساده ایه !! نمیدونم چرا اینقدر براتون مجهوله ! محصولات پرطرفداره این ، یعنی محصولاتی که تیک خانه دارن . یعنی محصولاتی که خودتون میذارین تو اون قسمت ، یعنی هیچ موقع عوض نمیشن . فقط از بخش ترجمه ها عوضش کردن به محصولات ویژه ، انگار اسم من بهمنه شده غضنفر اما ذاتم که تغییر نکرده .ممنونم خیلی کمک کردی (گرفتم چی شد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .