tnt747 ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 سلام دوستان...می خواستم بپرسم که ایا با کیفیت بودن عکس محصولات و حجم زیاد عکس در بالا امدن سایت هم تاثیر داره؟اگر داره چه کار باید کرد؟اصولا عکس ها رو بهتره با چه فرمتی و با چه حداکثر حجمی اپلود کرد؟من می خوام عکس هام با کیفیت باشه ولی خوب سریع هم نشون داده بشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 با فرمت jpg آپلود کنید کیفیتشو خود پرستا تنظیم میکنه . به صورت دیفالت هم بهینه تنظیم میکنه و نیاز به تنظیمات خاصی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tnt747 ارسال شده در مرداد 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2013 با فرمت jpg آپلود کنید کیفیتشو خود پرستا تنظیم میکنه . به صورت دیفالت هم بهینه تنظیم میکنه و نیاز به تنظیمات خاصی نیست .متشکرم.اما اگه عکس ها هرکدومش 2-3 مگابایت حجم داشته باشه سایت سنگین نمی شه؟یعنی پرستا خودش جوری بهینه می کنه که کیفیت عکس از بین نره و سایت هم سنگین نشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2013 عکس 100 مگ هم باشه موقع آپلود کم حجم میشه خودش . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tnt747 ارسال شده در مرداد 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2013 عکس 100 مگ هم باشه موقع آپلود کم حجم میشه خودش .متشکرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sevak.tahmasian ارسال شده در تیر 11، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2020 سلام دوستان من یه مشکل دیگه با پرستا دارم، در حال حاضر عکس ها رو من با سایز 50 کیلوبایت ذخیره کردم، اما بعد از اپلود سایز عکس میشه 100kb، از طریق تغییر سایز ها عکس محصولات را در قسمت تنظیمات عکس هم کم کردم اما باز حجم عکس بعد از اپلود زیاد میشه، لطفا اگر کسی میدونه، منو راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .