sm_pakdel ارسال شده در مهر 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2017 من ماژول رو الان نصب کردم از قسمت ارسال دستی تست کردم ارور ممیده: signature is wrong نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در آذر 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2017 سلام، وقت بخیر من می خوام این ماژول را خرید کنم فقط می خوام بدونم این ماژول از https://asanak.comپشتیبانی می کنه یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 لیست شرکت های پشتیبانی شده داخل توضیحات ماژول در بازارچه وجود داره. اگر شرکت مورد نظرتون در لیست نیست میتونید قبل خرید تیکت بزنید تا در صورت امکان اضافه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در اسفند 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2017 سلام وقت بخیر در ماژول اس ام اس هر کاری کردم اس ام اس ارسال نمیشه ممنون میشم بررسی کنید با تشکر واکنش ها : sam302 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2017 سلام دوست عزیز انجمن جزء پشتیبانی رایگان و سوالات عمومی کاربرات هست، مورد شما نیاز به بررسی داره که میتونید از طریق دسترسی های ورود به مدیریت سایتتون رو ارسال کنید تا بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در اسفند 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2017 دوروزه تیکت دادم هیچ کسی جواب نمیده... سلام دوست عزیز انجمن جزء پشتیبانی رایگان و سوالات عمومی کاربرات هست، مورد شما نیاز به بررسی داره که میتونید از طریق دسترسی های ورود به مدیریت سایتتون رو ارسال کنید تا بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اسفند 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2017 سلام میتونید تیکتها را از آیدی تلگرام زیر پیگیری کنید:ip_ipresta@ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kasrakh93 ارسال شده در اسفند 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2017 به نظرتون پنل پیامکی خوب چی هست هاست ایران من شنیدم خوبه اما بعضی ها از نوین پیامک استفاده می کنن راضین واکنش ها : kasrakh93 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در فروردین 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2018 سلام این سایت جز لیست نیست چرا؟؟؟؟http://www.melipayamak.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2018 سلاممیتونید تیکت بزنید و طراح ماژول بررسی کنند و در صورت امکان براتون اضافه می کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sam302 ارسال شده در فروردین 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2018 این ماژول وجود داشت نسخه قبلی چرا الان نیست؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2018 سلاممنظورتون چیه که نسخه قبلی وجود داشت؟اگر منظورتون نسخه قبلی ماژول هست که بهش دسترسی ندارید، میتونید تیکت بزنید و در صورت امکان نسخه قبلی ماژول در اختیارتون قرار میگیرد. در کل وقتی ماژول ها و قالب ها آپدیت میشه نسخه جدید بصورت خودکار در حساب کاربریتون قرار میگیرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در تیر 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2018 سلام اگر به 3000 نفر همزمان پیامک بفرستم مشکلی پیش نمیاد ؟ واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2018 نباید مشکلی باشه اما بهتره برای این کار از داخل پنل پیامکتون اقدام کنید. روش مطمئن تری هست واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashshiler ارسال شده در مهر 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2018 سلام لطفا این قابلیت رو به پنل اضافه کنید که وقتی یک جنسی به پایان میرسد مشتری بتواند به جای اضافه کردن ایمیلش شماره موبایلش را وارد کند و وقتی ان کالا موجود شد به شخص پیامک ارسال شد زیرا که همه ایمیل ندارند و پیامک کار امد تر است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msjavid77 ارسال شده در فروردین 9، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2019 با سلام و احترام . من ورژن 1.7 پرستا رو نصب کردم و آخرین ورژن این ماژول رو گرفتم ولی نصب نمیشه و ارور میده . آیا راه خواصی داره یا خیر ؟ من هر 3 ورژنی که داخل فایل هست رو روی سایتم امتحان کردم . ممنون بابت پاسخگویی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2019 تیکت بزنید و از پشتیبانی محصول استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahditousi ارسال شده در اردیبهشت 21، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2019 سلام و عرض ادب لطفا در صورت امکان ماژول رو بروز رسانی کنید . در وب سرویس قاصدک و بقیه وب سرویس ها جدیدا امکانی فراهم شده تا با استفاده از خط اشتراکی تجاری پیامکهای مربوط به کد فعالسازی و مراحل سفارش به مشتریان لیست سیاه مخابرات هم ارسال گردد. و این امکان تنها در صورت استفاده از قالب پیامک تعریف و تائید شده در وب سرویس قابل استفاده است. که باید داخل ماژول گنجانده شود لطفا این امکان را نیز اضافه کنید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidian ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2019 سوالی که هست این ماژول با کدوم سایت ها هماهنگی داره ؟ سایت های ارائه دهنده پنل پیامک منظورمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2019 درود لیست پنل هایی که ماژول پشتیبانی میکنه در توضیحات ماژول گذاشته شده: https://ipresta.ir/prestashop-module/161-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9.html موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مرداد 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2019 سلام من از یه پنل پیامک استفاده می کردم متاسفانه چند وقتی هست تاخیر داره یا ارسال نمیشه . یا موجودی اکانتم یهو کم میشه . میخواستم برم یه پنل دیگه بگیرم میخواستم ببینم شما چه پنلی رو پیشنهاد می کنید که خوب جواب پس داده و خدمات خوبی داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مرداد 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2019 سلام من نسخه v1.6.4.6 ماژول رو دارم چجوری بروزرسانی کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2019 سلام من از یه پنل پیامک استفاده می کردم متاسفانه چند وقتی هست تاخیر داره یا ارسال نمیشه . یا موجودی اکانتم یهو کم میشه . میخواستم برم یه پنل دیگه بگیرم میخواستم ببینم شما چه پنلی رو پیشنهاد می کنید که خوب جواب پس داده و خدمات خوبی داره ؟ سلام وقت بخیر سوالتون رو در گروه تلگرام پرسش و پاسخ مطرح کنید : ☑️ عضویت در گروه پرسش و پاسخ ipresta.ir/l/TelegramQNA موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2019 سلام من نسخه v1.6.4.6 ماژول رو دارم چجوری بروزرسانی کنم ؟ سلام وارد حساب کاربری بازارچه >> تاریخچه سفارشات بشید ، چنانچه بیش از یکسال از خریدتون نمیگذره فایل رو از همینجا می تونید دانلود کنید در غیر اینصورت باید تیکت بزنید تا بعد از پرداخت هزینه آپدیت فایل براتون ارسال بشه موفق باشید واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در تیر 3 گزارش Share ارسال شده در تیر 3 سلام ماژول جامع ارسال پیامک https://ipresta.ir/prestashop-module/161-پیامک.html با نسخه پرستاشاپ8.1.5 سازگاری ندارد؟؟؟ کسی هست راهنمایی کند؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .