thekoroush ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 من بالاخره هاستم رو تغییر دادم و 1-4 رو نصب کردم . اما یک مشکل بزرگ هست ! تو قسمت ماژول که میری هیچ ماژولی قابل رویت نیست . من یکسال و نیمه که دارم فروشگاه رو با 1.3 اداره میکنم . همچین ایرادی رو تا حالا ندیدم . شما فکر میکنید مشکل از کجا باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2011 شما حالت ساده پرستاشاپ رو نصب کردید. بدون ماژول. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 ربطی به حالت ساده که نداره این . میگه تو قسمت ماژولها هیچ ماژولی دیده نمیشه . تو حالت ساده ماژول ها نصب نمیشن ولی تو قسمت مدیریت/ماژولها میشه نصبشون کرد . دوست عزیز بهتره یکبار دیگه عملیات نصب رو انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در دی 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2011 نه من حالت ساده رو انتخاب نکردم . حواسم بود بهش . دارم دوباره کل سایت رو نصب میکنم ببینم چی میشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid shahsavan ارسال شده در اسفند 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2011 دوست گرامی این مشکل برای من زیاد پیش اومده مشکل از یکی مازل های نصب شده است که با این ورزن همخوانی ندارد یا ناقص است حالت دیفالت با مازل هایش مشکلی نداره مشکل از مازولی هایی است که بعد از نصب اضافه کردی آنها رو حذف کن مشکل بر طرف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan753 ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 سلام دوستانمن پرستا 1.4 را نصب کرده بودم و حدود یک ماه باهاش کارکردم مشکلی نداشتولی از دیروز قسمت ماژول ها کلا خالی و سفیده میخواستم کمکم کنید.اگر کسی راه حلی داره به ایمیلم بفرسته سپاسگذارمhttp://[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 پست قبل از خودتون رو بخونید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan753 ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 خب وقتی ماژول ها رو نمایش نمیده چجوری اون رو پاک کنم؟ممنونم از راهنماییتونرفتم تو سیپنل و درستش کردم خیلی ممنونم از همتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahidalvandi ارسال شده در آذر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2012 برای من هم این اتفاق افتاد اما با برسی هایی که کردم یکی از افزونه ها باعث میشود که لیست نمایش داده نشود و آن افزونه shipwire بود البته ورژن سیستم من 1.4.8 میباشد شما باید این افزونه را پاک کنید آن هم از داخل cpanel باید وارد پوشه modules شوید و با زندن دکه ctrl +F و جستجوی عبارت shipwire آن را انتخاب و حذف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2012 حقيقتش اينه كه اين ماژول به هاست سازگار نياز داره و توي خيلي از هاست هاي مشتريام اين مشكل مشاهده شده و خيلي هم بدون مشكل رويت شده و اين برميگرده به هاست و تنظيمات سرور آپاچي PHP و همين طوره كه خيلي از دوستان تجربه نصب 1.4.8 سالمي و درستي داشتند و خيلي هم از اين ناسازگاري و عدم رويت صفحه ماژول بيان كردند و اين از اسكريپت پرستا نيست و يا ماژولش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 این ماژول در 1.4.8 باگ داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .