sharif854 ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 با سلام همان طور که قرار بود ماژول هموار برای نسخه 1.5 اماده شداین ماژول از طرف شرکت هموار به طور رایگان خدمت شما عرضه می شود توضیحاتی درباره ماژول هموار برای نسخه 1.5این ماژول در وهله اول هیچ فایلی در سایت اورراید و ادیت نمیکندنکته دوم اینکه انتخاب شهر و استان در زیر خلاصه سبد خرید و دربالای ادرس انجام خواهد شد همان طور که در عکس مشاهده میکنید با انتخاب و زدن دکمه ذخیره با استفاده از متد اژاکس شهر و استان کاربر به همراه محاسبه هزینه ارسال در هر دو نوع روش ارسال (پیشتاز و سفارشی ) محاسبه شده ذخیره خواهد شد فواید آژاکس اول سرعت لود سریعتر و دوم اگر مشکلی در سرور ازجمله تایم اوت سرور یا مشکلی در محاسبه هزینه ارسال به وجود امد پیعام مناسبی به کاربر نمایش داده میشوددر مرحله دو همان روند عادی پرستاشاپ هست و در مرحله انتخاب نوع ارسال همانطور که در عکس زیر مشاهده میکنید هزینه هر دو نوع ارسال در مقابل آن نمایش داده خواهد شد تا کاربر در انتخاب آن دچار مشکلی ازجمله عدم اگاهی از قیمت هزینه ارسال نباشد در مرحله اخر نیز که در عکس زیر مشاهده میفرمایید گزینه اخر مربوط به ثبت سفارش در سایت استدر زمان ثبت سفارش ماژول به گونه ای طراحی شده است که اگر هر نوع اروری در سمت سرور یا به طور مثال مشکل در اتصال به سرور هموار یا مشکلاتی از این قبیل به وجود بیاید سفارش در سایت ثبت خواهد شد که در این صورت سفارش های شما به دلیل مشکلات سرور حفظ خواهند شد و در اخر اینکه اگر کاربر در انتهای سفارش بازگشته و سبد خرید خود را تغییر دهد هزینه ارسال صفر خواهد شدتمام این موارد بخاطر گمراه نشدن کاربر در قیمت هاست نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید :1.نحوه نمایش سفارش ها:همانطور که در عکس زیر مشاهده می فرمایید صفحه سفارش شما دونوع رنگ برای این ماژول تعبیه شده استرنگ نارنجی به این معنی است که سفارش هم درسایت شما هم در سایت هموار ثبت شده است و مشکلی در سفارش وجود نداردرنگ قرمز برای زمانی است که اروری در ثبت سفارش در سرور هموار به وجود آمده است و علت ثبت نشدن هم در خود صفحه سفارش در قسمت پیام ها ذکر خواهد شدو شما دوستان باید به طور دستی این درخواست را در هموار ثبت کنید در هر دو صورت به کاربر نمایش سفارش شما ثبت شده است نمایش داده خواهد شد در نوع اول کد رهگیری نمایش داده خواهد شد ولی در نوع دوم کد رهگیری به علت مشکل در ثبت سفارش به وجود امده نمایش داده نخواهد شد 2.شهر و استان در زمان ثبت نام :به علت ثبت شدن شهر و استان در صفحه ثبت سفارش بهتر از قسمت مدیریت شهرها و استان های پیشفرض ایران را غیر فعال کنید تا در صفحه ثبت نام این فیلد ها که نیازی هم به آن ها نیست وجود نداشته باشند و مرحله ثبت نام کمی کوتاه تر باشد نحوه نصب ماژول:شما فایل زیپ شده ماژول را از قسمت ماژول ها و از قسمت افزودن ماژول اکسترکت کنیدبعد از اکسترکت کردن ماژول به قسمت سایر ماژول ها رفته و ماژول هموار را نصب کنیددو ماژول دیگر نیز با این ماژول نصب خواهند شد در قسمت پیکربندی ماژول هموار اطلاعات کاربری هموار را وارد کرده و از تب پرداخت نیز ماژول پرداخت هموار را هم بر روی کشور ایران محدود کرده و هم برای محدودیت ارزها تنظیمات را اعمال نمایید برای ریال و تومان تیک را زده و ماژول را بر روی ارز پیشفرض فروشگاه تنظیم بفرمایید در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی لطفا در همین تایپیک آن را مطرح کنید باتشکر فراوان تیم توسعه دهنده پرستاشاپ فارسی DMT -development teamdmthamvar.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در شهریور 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 ماژول هموار آماده و به پست اول همراه با توضیحات اضافه شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 ببخشید من ماژولو نصب کردم ولی یک مشکلی وجود داره اونم اینکه نه استانی واسه انتخاب هست و نه شهری و ارور میده شهر خود را انخاب نماییداگه کسی راه حلی داره منمون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 سلامتو عکس های پست اول که استان و شهر وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 آره نصب کردم وجود داره ولی گزینه ای واسه انتخاب نیستالان میتونین سایتو چک کنینbabygood.ir دوباره هموارو نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مهر 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 دوست عزیز شما در حالت یک مرحله ای قرار دادید روند سفارش رو باید از بخش تنظیمات سفارش در قسمت ادمین به حالت 5 مرحله ای بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
whoman ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 با سلام؛من حدود 500 محصول دارم؛ آیا باید یکی یکی محصولاتمو در هموار وارد کنم یا با نصب این ماژول چنین کاری نیازی نیست؟ و سوال بعدیم اینه که من قیمتِ محصولاتم ثابت نیست! هر محصولم چند ویژگی داره که با تغییر ویژگی قیمتش عوض میشه؛ میخواستم ببینم باتوجه به این مسله آیا میتونم از هموار استفاده کنم؟ من تا به حال از واسطه پستی استفاده نمیکردم. لطفن راهنمایی ام کنید. مرسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مهر 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 لازم نیست شما محصولاتتون رو در هموار وارد کنید برای ترکیبات نیز مشکلی پیش نمیاد چون در سایت خودتون ثبت میشه هم در هموار میتونید تشخیص بدید ولی برای اطمینان خودتون تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 جناب شریف عزیز ، تا الان کسی بوده که ماژول را در سایتش تست کرده باشه و کار کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در آبان 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 سلام من خودم قبل از ارائه به صورت انلاین به مراتب تست کردم ولی دوستان اینجا اگر ماژول هایی که به این صورت هستش رو وقتی دانلود و استفاده می کنند ادرس سایت هم بزنند به ماهم کمک خواهد شد شمادوست عزیز نیز در صورتی که قصد استفاده از ماژول را دارید استفاده بفرمایید در صورت بروزهرگونه مشکل با بنده در تماس باشید براتون رفع مشکل میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 سلاماین ماژول نصب نمی شوداین پسفام را هنگام نصب می دهدماژول (های) زیر به درستی نصب نشده اند:- dmthamvar : ketabshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 اطلاعات هاست و ادمین برام ارسال کنید در اسرع وقت بررسی میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 سلاماین ماژول نصب نمی شوداین پسفام را هنگام نصب می دهدماژول (های) زیر به درستی نصب نشده اند:- dmthamvar :ketabshop.irدوست عزیز همانطور که جناب شریف عزیز در پست اول توضیح کامل نصب را داده اند این ماژول پس از آپلود در سه بخش نصب می شود شما ماژول را در بخش ماژولهای پرداخت و حاملها حذف نصب کنید و در بخش سایر ماژولها که نسخه اصلی هست نصب کنید در اینصورت با این پیغام خطا مواجه نمی شوید و ضمناً به بخش پیکربندی ماژول هم دسترسی پیدا می کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در آبان 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2013 با تشکر از دوستان چندتا ماژول رو حذف کردم و این ماژول حذف شد اما الان دو مشکل وجود دارد:1-بعد از اینکه تنظیمات کاربری در ماژول هموار وارد شد قاعدتا باید به هموار وصل شود اما بعد از ثبت سفارش این سفارش هیچ جا ثبت نمی شود و به صفحه اصلی سایت برگردانده می شود2-برای محاسبه هزینه پست فقط 2 تا از حالت های قیمت دارند اما قیمت هایی خیلی زیاد و غیرواقعی را به مشتری نشان می دهند و بعد از اینکه مشتری انتخاب و به مرحله بعد می رود هزینه پست را درست نشان می دهد.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2013 برای کارکرد صحیح این ماژول باید soap client در هاست شما فعال باشد و پس از فعال سازی می بینید که به راحتی با سرور شرکت واسط پستی ارتباط برقرار خواهد شد و مشکلی وجود نخواهد داشتیا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 نرخ ارز رو اصلاح کنیددر انجمن جستجو کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 ضمناً مبنای محاسبه وزن در شرکتهای واسط پستی گرم می باشد و در بخش وزن پرستا شاپ kg نوشته شده و برخی به اشتباه برای یک وزن 240 گرمی در بخش وزن پرستاشاپ 0.24 kg ثبت می کنند که این خود باعث رد سفارش محصول از طرف شرکت واسط پستی می شود و برای عملکرد صحیح و ارتباط با سرور می بایست در بخش وزن با اینکه kg نوشته شده اما همان 240 را وارد کنید و به این ترتیب مشکل وزن هم حل می شود و این خود دلیل بعضی از ثبت نشدن های سفارش ها است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 واحد وزن اختیاری است و از بخش بومی سازی قابل تغییر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 ممنون از راهنمایی های شمااما soapclientدر هاست نصب است اما هنوز مشکل اتصال رفع نشده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2013 شما در کدام مرحله خطا می گیرید؟1. ذخیره استان و شهر ؟2. ثبت سفارش در مرحله نهایی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در آبان 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2013 ثبت سفارش در مرحله نهایی با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در دی 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2013 با سلاممن این ماژول رو نصب کردم ولی در هنگام انتخاب شهر برای ارسال محصول با مشکل روبرو میشم.عکسها رو در زیر قرار میدم.لطفا راهنمایی کنین.با تشکرعکس اولhttp://upload7.ir/images/30158919773059831171.jpg عکس دومhttp://upload7.ir/images/14025294716078627122.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 با عرض سلام و خسته نباشید کلاً در سه حالت این مشکل براتون پیش میاد1. یوزرنیم پسورد وب سرویس رو اشتباه وارد کرده باشید2. SOAP Client روی هاست شما فعال نباشه3. وزن برای کالا وارد نکرده باشید (مقدار رو به گرم وارد کنید) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliph ارسال شده در خرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 سلاممن ماژول رو نصب کردمولی قسمت آخر پرداخت وقتی روی ثبت سفارش شما در سایت کلیک میکنم به صفحه اصلی سایت بر میگرده و هیچ اتفاقی نمیفتهسایت : shop.arya-rugs.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 باید در سایت عضو باشیداین ماژ ل با پرداخت مهمان سازگار نیستراهنمای نصب رو هم با دقت بخونید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .