rayan ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 سلام از كدام قسمت تعداد اعشار قيمت را برداريم 590,050.00 ریال ؟ ممنون دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2011 شما باید این مراحل رو طی کنیپرداخت-->ارزها-->انتخاب ارز ( که برای شما ریال است ) -->سپس تیک نمایش اعشار را برداریددر نهایت روی ذخیره کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2011 ممنون امید جانخیلی کارت درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyans ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 تو این بخش نمایش تیک اعشار وجود نداره ! همین مشکلو دارم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 تو این بخش نمایش تیک اعشار وجود نداره ! همین مشکلو دارم ... از چه نسخه ای استفاده می کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyans ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 Version 1.3.1.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 من هم توضیحی که دادم از روی این نسخه بود !شما مراحل رو کامل انجام دادید ؟یه تصویر بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 سلام یه سوال ایا قالب اعشار قیمت رو باید x0.000.00 گذاشت ؟؟؟ من گذاشتم اما محصولی رو درج میکنم میزنه مثلا﷼ 1.800.000 با مالیات میخام با مالیات رو بردارم چیکار کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 سلام یه سوال ایا قالب اعشار قیمت رو باید x0.000.00 گذاشت ؟؟؟ من گذاشتم اما محصولی رو درج میکنم میزنه مثلا﷼ 1.800.000 با مالیات میخام با مالیات رو بردارم چیکار کنم ؟؟؟اجباری در این کار نیستو هر طور که فکر میکند صحیح نمایش میده قرار بدید.برای مالیات فکر کنم باید مالیات رو از سایتتون حذف کنید. یعنی خاموش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhossainakbari ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 از یکی از فایل های مربوط به Currency که به زبان php هست می تونید کلیه فرمت ها رو تغییر بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2012 خيلي راحت ماليات رو غير فعال كنيد سپس در قسمت ارز روي ارز مورد نظر دكمه يورايش رو مي زنيد و اعضار رو برمي داريد همين! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .