directline ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 با سلام به دوستانمن میخواستم برای یک محصول که رنگ های متفاوتی داره بتونم قیمت های متفاوتی درج کنم بدون این که این محصول رو دوباره تعریف کنم برای رنگ های دیگش.چه راه حلی دوستان مد نظرشون هست برای این کار؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2013 از بخش ترکیبات استفاده کنید وقتی دارین محصولی اضافه میکنید . یعنی رنگ تعریف کنید و سپس برای هر رنگ قیمت مختلف بذارین . اگه بلد نیستین ، خیلی راحت ببینید وقتی پرستاشاپ رو نصب میکنید چند تا محصول دمو نصب میشه ، همشون رنگ دارن و همچنین آپشن های مختلف . از اونا الگو بگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 با سلام ببخشید من یک مشکل با قیمت ها در قسمت ترکیبها دارم وقتی که قیمت یکی از ترکیبها رو کاهش یا افزایش میدم در قسمت مدیریت درسته ولی در قسمت کاربری (سایت فروشگاه) قیمت دقیق نمایش داده نمیشه قیمتی رو که کاهش یا افزایش میدم ضرب در 10 میکنه و از قیمت اصلی کم یا زیاد میکنه ولی وقتی به سبد خرید اضافه میشه در سبد خرید درست نمایش داده میشه اگه کسی میتونه این باگو اصلاح کنه منون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 هیچ باگی وجود نداره ، صد درصد اشتباه وارد میکنید . اطلاعات مدیریت و آدرس سایتتون رو پیام خصوصی بدین بگم ایراد از چیه .هیچ باگی وجود نداره ، صد درصد اشتباه وارد میکنید . اطلاعات مدیریت و آدرس سایتتون رو پیام خصوصی بدین بگم ایراد از چیه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 دوستان ایا میشه گزینه های ترکیب رو خودمون وارد کنیم؟ مثلا گزینه هایی از خودمون به جای گزینه های پیشفرض اضافه کنیم؟ برا مثلا رنگ اضافه کنیم و.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در آبان 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2013 از طریق کاتالوگ>مشخصه ها و مقادیر میتونید ویژگی مورد نظرتون رو ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .