taraneh ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 سلام. من حامل ها رو اضافه کردم ( پست پیشتاز و پست سفارشی ) محدوده وزن و قیمت هم گذاشتم. ولی نمیدونم چرا قسمت هزینه ها به وسیله ی حامل، منطقه جغرافیایی و محدوده واسه من اینطوریه ( به تصویر نگاه کنید ) و نمیدونم باید چیکارش کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید. باتشکراینم عکس:Untitled.png - 168 KB نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 خوب ، وقتی حامل رو ایجاد میکنید ( مثلا پست پیشتاز ) باید موقع ایجاد ، تیک تمامی قاره ها رو بزنید ( مخصوصا آسیا ) وگرنه اینجوری میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taraneh ارسال شده در مهر 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2013 خوب ، وقتی حامل رو ایجاد میکنید ( مثلا پست پیشتاز ) باید موقع ایجاد ، تیک تمامی قاره ها رو بزنید ( مخصوصا آسیا ) وگرنه اینجوری میشه .یک دنیا ممنون. درست شد. دو روزه درگیر این قسمتمیه مشکل دیگه هم دارم. الان اومدم تو فروشگاه خودم عضو شدم تا تست کنم ببینم مراحل خریدش چطوریه. تو این قسمت که تو عکس گذاشتم مشکل دارم. هر چی کد پستی میزنم میگه معتبر نیست. میخوام کاری کنم اصلا تو این مرحله کدپستی نخواد.عکس:Untitled123.png - 223 KB نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 خوب ، وقتی حامل رو ایجاد میکنید ( مثلا پست پیشتاز ) باید موقع ایجاد ، تیک تمامی قاره ها رو بزنید ( مخصوصا آسیا ) وگرنه اینجوری میشه .یک دنیا ممنون. درست شد. دو روزه درگیر این قسمتمیه مشکل دیگه هم دارم. الان اومدم تو فروشگاه خودم عضو شدم تا تست کنم ببینم مراحل خریدش چطوریه. تو این قسمت که تو عکس گذاشتم مشکل دارم. هر چی کد پستی میزنم میگه معتبر نیست. میخوام کاری کنم اصلا تو این مرحله کدپستی نخواد.عکس:Untitled123.png - 223 KBبا سلام باید بین ده رقم کدپستی یک خط تیره باشه مثلا 11111-11111 آقا شما چجوری دو تا حامل تعریف کردی؟ من یک حامل با عنوان سفارشی تعریف کردم و مشکل نداره اما یک حامل با عنوان پیشتاز تعریف کردم و دقیقا مثل حامل سفارشی انجام دادم اما به مشتری فقط حامل سفارشی نمایش داده میشه . در صورتیکه هردو فعال هستند و بنظر مشکلی نیست . وقتی هم حامل سفارشی رو غیر فعال میکنم در قسمت پرداخت نمایش میده متصدی حامل وجود ندارد درصورتیکه پیشتاز فعاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 به این آموزش مراجعه کنید تا آموزش صحیح تعریف حامل رو یاد بگیرید میتونید به تعداد نامحدود حامل تعریف کنید فقط باید دقت کنیدhttp://presta-shop.ir/forum/Thread-626-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D8%AD-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%AD%D8%A7%D9%85%D9%84موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 به این آموزش مراجعه کنید تا آموزش صحیح تعریف حامل رو یاد بگیرید میتونید به تعداد نامحدود حامل تعریف کنید فقط باید دقت کنیدhttp://presta-shop.ir/forum/Thread-626-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D8%AD-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%AD%D8%A7%D9%85%D9%84موفق باشیدبا سلامطبق آموزش مو به مو انجام دادم نمیشه که نمیشه.قبلا حامل پست سفارشی را براحتی تعریف کردم اما الان که میخوام یه حامل دیگه اضافه کنم نمیدونم چرا نمایش داده نمیشه. لطفا به عکسهایی که پیوست کردن نگاه کنید نظر همه چی درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 اگر کسی حاملی نداشته باشه (مثل فروشگاه دانلود فایل) چه باید بکنه؟اگر این قسمت را خالی بگذاریم ، پیغام خطای زیر رو میده: راهی هست این خطا را حذف کرد تا در صفحه پرداخت نشان داده نشود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 اگه کسی حاملی نداره ، خوب معلومه ، وقتی محصولی ایجاد میکنید بالاش یدونه گزینه داره به اسم فقط آنلاین اونو تیک میزنید و همچنین برای محصول یک فایل آپلود میکنید اون موقع این بخش خودش حذف میشه . ضمن اینکه پرداخت تک صفحه ای نیز باید از بخش مدیریت فعال بشه .آقا شما چجوری دو تا حامل تعریف کردی؟ من یک حامل با عنوان سفارشی تعریف کردم و مشکل نداره اما یک حامل با عنوان پیشتاز تعریف کردم و دقیقا مثل حامل سفارشی انجام دادم اما به مشتری فقط حامل سفارشی نمایش داده میشه . در صورتیکه هردو فعال هستند و بنظر مشکلی نیست . وقتی هم حامل سفارشی رو غیر فعال میکنم در قسمت پرداخت نمایش میده متصدی حامل وجود ندارد درصورتیکه پیشتاز فعالهتنظیمات حامل در فروشگاه شما کاملا درسته ، حتی ده تا هم حامل ایجاد کردم باز هم نشون نداد و فقط همون حامل اولی رو نشون میده . من به شخصه تمام موارد موجود رو بررسی کردم اما مشکل رو نتونشتم پیدا کنم ، یعنی اصلا مشکلی وجود نداره در بخش تنظیمات فروشگاه شما . دوستان و همکاران دیگه اگه نظری دارن بفرمایند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 اگه کسی حاملی نداره ، خوب معلومه ، وقتی محصولی ایجاد میکنید بالاش یدونه گزینه داره به اسم فقط آنلاین اونو تیک میزنید و همچنین برای محصول یک فایل آپلود میکنید اون موقع این بخش خودش حذف میشه . ضمن اینکه پرداخت تک صفحه ای نیز باید از بخش مدیریت فعال بشه .آقا شما چجوری دو تا حامل تعریف کردی؟ من یک حامل با عنوان سفارشی تعریف کردم و مشکل نداره اما یک حامل با عنوان پیشتاز تعریف کردم و دقیقا مثل حامل سفارشی انجام دادم اما به مشتری فقط حامل سفارشی نمایش داده میشه . در صورتیکه هردو فعال هستند و بنظر مشکلی نیست . وقتی هم حامل سفارشی رو غیر فعال میکنم در قسمت پرداخت نمایش میده متصدی حامل وجود ندارد درصورتیکه پیشتاز فعالهتنظیمات حامل در فروشگاه شما کاملا درسته ، حتی ده تا هم حامل ایجاد کردم باز هم نشون نداد و فقط همون حامل اولی رو نشون میده . من به شخصه تمام موارد موجود رو بررسی کردم اما مشکل رو نتونشتم پیدا کنم ، یعنی اصلا مشکلی وجود نداره در بخش تنظیمات فروشگاه شما . دوستان و همکاران دیگه اگه نظری دارن بفرمایند .با سلام بابت وقتی که گذاشتید ممنونم.بله همینطور که فرمودید ظاهرا همه چی درسته . موندنم چه دلیلی داره ؟ به خود قالب پیش فرض نسخه 1.5.2 ربطی نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 نه ربطی نداره . یکی دو نفر دیگه هم همین مشکلو دارند با قالب های دیگر ، نظر خاصی ندارم ، منم منتظر میمونم تا شاید کسی مشکلو کشف کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 آقا بهمن سلام همین الان تونستم مشکل را کشف کنم . واقعا خوشحال شدم مشکل من در تنظیمات هر محصول بود چون قبلا فقط حامل پست سفارشی داشتم در ویرایش محصول حامل را سفارشی گذاشته بودم . در نتیجه حامل پیشتاز درست بوده اما برای محصولات در دسترس نبوده . الان یک محصول را ویرایش کردم و حامل را جدا انتخاب نکردم و فقط برای آن محصول دو تا حامل برای مشتری نمایش داده شد. فقط من باید برای تمام محصولاتم این مورد را تصحیح کنم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 بله ، این از اون موردایی بود که به عقل جن هم نمیرسید ، به هر حال خوبه ، بعضی مواقع اینجور مشکلات باید پیش بیاد تا تجربه بره بالاتر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
columbia ارسال شده در آبان 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2013 با سلامدر پرستا این امکان هست که اگر مشتری آدرس مشهد یا تهران و .. رو وارد کرد هزینه پستی نداشته باشه؟ میدونم باید منطقه رو انتخاب کرد ولی اونجا فقط اسم قاره ها رو داره ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .