laserayaneh ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 سلام دوستان من قالب فارسی شده leo_converse_v15x را از بازارچه خریدم و بر روی نسخه جدید 1.5.4.1 قرار دادم (بصورت کامل کپی کردن هم ماژول ها و هم قالب و هم ماژول ها را نصب کردم). حالا مشکلی پیش آمده نمایش ندادن درست ماژول ها و صفحات در جاهای درست خودشان و نمایش ماژول های دیگر و اضافی است. البته بعضی از ماژول های اضافی این نسخه فارسی را از قسمت " مدیریت -> ماژول ها -> جایگاه ها " حذف کردم و مقداری درست شد اما نه کامل ! میخواستم از قسمت " مدیریت -> ماژول ها -> جایگاه ها " تغییراتی عین نسخه لاتین در این نسخه فارسی اعمال مکنم. حالا نحوه تغییر دادن را میخواستم از دوستان بصورت کامل یاد بگیرم. لطفا راهنمایی کنید. سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 قالب رو از طریق ماژول نصب قالب نصب کنید خودش جایگاه رو درست میکنه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 اگر بخوایم خودمون جای ماژول ها رو دستکاری کنیم چطور ؟ راهی به غیر از تغییر سورس هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در مهر 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2013 قالب رو از طریق ماژول نصب قالب نصب کنید خودش جایگاه رو درست میکنه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Betaسلام دوست محترم اگر من خودم قالبی خارجی را فارسی کنم و بخواهم بر روی نسخه 1.5.4.1 فارسی این سایت نصب و تنظیمات را انجام بدهم چه راهی را پیشنهاد میکنید ؟ آیا در این سایت محلی است که قسمت " موقعیت ها " را توضیح داده باشه تا من و دیگر دوستان بتوانیم استفاده کنیم ؟ فکر کنم آموزش قسمت " موقعیت ها " برای خیلی از دوستان لازم و شاید ضروری باشه ! سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در مهر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 سلام دوست محترم آقای دانوش چرا جواب نمیدن ؟ دیگر دوستان هم اگر لطف کنند و جواب بدهند خیلی سپاسگزارم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 سلامدانوش جان چند وقتیه که گرفتار هستند ولی سر میزنن به انجمن. ایشالا به زودی با رفع گرفتاریشون بیشتر به رفع مشکلات اعضا کمک میکنند.بخش جایگاهها هم چیز پیچیده ای نیستاز قسمت ویرایش زنده : صفحه سایتتون رو مشاهده میکنید و میتونید با ماوس ماژولهای مختلف رو بکشید و هر جایی که دوست دارید قرار بدید. البته به شرطی که ماژول قابلیت قرار گرفتن در اون جایگاه رو داشته باشهدر حالت عادی هم، لیست تمام جایگاهها (هوک ها) در صفحه نمایش داده میشه و میتونید ماژولهایی که در هر جایگاه قرار داره رو ببینید. اونایی که میخواهید نباشه رو تیک میزنید و دکمه جداسازی رو کلیک میکنید و ماژولها از جایگاهها حذف میشن. برای قرار دادن ماژول هم، دکمه "نشاندن یک ماژول" در بالا و سمت چپ رو کلیک کنید. در صفحه ای که میاد، باید ماژول رو انتخاب کنید ، سپس جایگاه رو و سپس صفحاتی که نمیخواین ماژول توش نمایش داده بشه و ذخیره و تمامموفق باشید واکنش ها : nasimparsi و mamadj 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در مهر 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 سلام سپاسگزارم حالا اگر امکان هوک شدن یک ماژول در جایی که میخواستیم نبود آن موقع باید چه تغییراتی در کد داده شود ؟ اگر به صورت مختصر هم توضیح داده شود مطمئنا خیلی مفید خواهد بود. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 سلامداخل فایل اصلی ماژول، هوک ها مشخص میشنو نمیشه هر ماژولی رو در هر جایی قرار داد. نیاز به تغییر در فایل تی پی ال و یا ایجاد فایل تی پی ال جدید داره تا بشه در جایی که میخواین قرارش بدید.میتونید از بررسی ماژولها نحوه هوک شدن رو متوجه بشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 جایگاه ها رو که رامتین جان توضیح دادن. اما برای تنظیم جایگاه قالب هر قالب یک فایل آموزش نصب هم باید داشته باشهاز روی اون میتونید بفهمید هر ماژولی در چه جایگاهی هست Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در مهر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلام من گه آخرش متوجه نشدم ! "... اما برای تنظیم جایگاه قالب هر قالب یک فایل آموزش نصب هم باید داشته باشهاز روی اون میتونید بفهمید هر ماژولی در چه جایگاهی هست..." این باید داشته باشیدها را از کجا باید داشته باشیم ؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلامتو قالب هایی که پیچیدگی زیادی دارند معمولا یک راهنما کنارشون هست.بعضی قالب ها رو هم میتونید از طریق ماژول نصب قالب نصب کنید و دیگه توضیحاتی همراهشون نمیذارن معمولاموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 سلامدانوش جان چند وقتیه که گرفتار هستند ولی سر میزنن به انجمن. ایشالا به زودی با رفع گرفتاریشون بیشتر به رفع مشکلات اعضا کمک میکنند.بخش جایگاهها هم چیز پیچیده ای نیستاز قسمت ویرایش زنده : صفحه سایتتون رو مشاهده میکنید و میتونید با ماوس ماژولهای مختلف رو بکشید و هر جایی که دوست دارید قرار بدید. البته به شرطی که ماژول قابلیت قرار گرفتن در اون جایگاه رو داشته باشهدر حالت عادی هم، لیست تمام جایگاهها (هوک ها) در صفحه نمایش داده میشه و میتونید ماژولهایی که در هر جایگاه قرار داره رو ببینید. اونایی که میخواهید نباشه رو تیک میزنید و دکمه جداسازی رو کلیک میکنید و ماژولها از جایگاهها حذف میشن. برای قرار دادن ماژول هم، دکمه "نشاندن یک ماژول" در بالا و سمت چپ رو کلیک کنید. در صفحه ای که میاد، باید ماژول رو انتخاب کنید ، سپس جایگاه رو و سپس صفحاتی که نمیخواین ماژول توش نمایش داده بشه و ذخیره و تمامموفق باشیدقسمت "ویرایش زنده" رو پیدا نکردم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 سلامدانوش جان چند وقتیه که گرفتار هستند ولی سر میزنن به انجمن. ایشالا به زودی با رفع گرفتاریشون بیشتر به رفع مشکلات اعضا کمک میکنند.بخش جایگاهها هم چیز پیچیده ای نیستاز قسمت ویرایش زنده : صفحه سایتتون رو مشاهده میکنید و میتونید با ماوس ماژولهای مختلف رو بکشید و هر جایی که دوست دارید قرار بدید. البته به شرطی که ماژول قابلیت قرار گرفتن در اون جایگاه رو داشته باشهدر حالت عادی هم، لیست تمام جایگاهها (هوک ها) در صفحه نمایش داده میشه و میتونید ماژولهایی که در هر جایگاه قرار داره رو ببینید. اونایی که میخواهید نباشه رو تیک میزنید و دکمه جداسازی رو کلیک میکنید و ماژولها از جایگاهها حذف میشن. برای قرار دادن ماژول هم، دکمه "نشاندن یک ماژول" در بالا و سمت چپ رو کلیک کنید. در صفحه ای که میاد، باید ماژول رو انتخاب کنید ، سپس جایگاه رو و سپس صفحاتی که نمیخواین ماژول توش نمایش داده بشه و ذخیره و تمامموفق باشیدقسمت "ویرایش زنده" رو پیدا نکردم؟سلام قسمت ماژولها>جایگاه ها - سمت چپ، کادر ویرایش زنده> اجرای ویرایش زنده واکنش ها : MiaMode 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 سلام دوستان خسته نباشیدمنم یه مشکلی با ماژول ها دارم البته صد درصد معلومه مال ب تجربگیه و این که آموزش براش نجستم. می خواستم ماژول های صفحه محصول رو ادیت کنم جا و موقعیت هاشون رو. مثلا ماژول دسته بندی ویژگی دارم ولی باز خودشم میاد بدون دسته بندی ویژگی ها رو می نویسه. یه جا رو پیدا کردم توی موقعیت ها قسمت display product tab و displaye product tab content توی اون جا ماژول نظرات و دسته بندی ویژگی ها رو میشد جاشونو عوض کرد ولی این مشخصات که فک کنم پیش فرض خودشه رو چجوری غیر فعال کنم؟ در ضمن بعد از جابجایی اون دوتا هم باز بالای دسته بندی ویژگی ها هم نوشته نظرات کاربران... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .