mhzsoft ارسال شده در مهر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 سلام من قبلا قسمتی رو اضافه کرده بودم به نام پرداخت درب محل چنانچه مشتری وارد محیط پرداخت میشد دو تا گزینه داشت یکیش پرداخت آنلاین از طریق درگاه پی لاین و دیگری پرداخت درب منزل بطوری که اگه کسی پرداخت درب منزل رو انتخاب میکرد سفارش توی پنل ما ثبت میشد و من خودم دستی به پنل پستی اضافه می کردم در ضمن ورژن فروشگاه من جدید ترین ورژن موجود هست طبق ورژن جدید آموزش داده شود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلام.این اطلاعیه بود یا سوال؟من همچین ماژولی رو میخوام که گزینه پرداخت در محل رو اضافه کنه.جایی هست یا کسی میتونه بنویسه؟ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bikalammusic ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 منم میخام پرداخت در محل رو که خودم دستی وارد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 ماژول پرداخت در محل یا cash on delivery رو فعال کنین، جواب هر سه عزیز هست، رایگانه و توی ماژول ها هست واکنش ها : alirezaramezan، Mr.Mersad، jafarinejad و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nadis ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 من بعد از نصب و اجرا وقتی در قسمت پرداخت می زنم پرداخت در محل و کلید نهایی به صفحه سفید میره و پیام Fatal error نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehrsr ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 من بعد از نصب و اجرا وقتی در قسمت پرداخت می زنم پرداخت در محل و کلید نهایی به صفحه سفید میره و پیام Fatal errorمنم همین مشکل رو دارم.2 تا فروشگاه دارم در یکی این مشکل موجود دارد و دیگری سالم هست..استادید محترم می توانند کمکی کنند ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehrsr ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 من بعد از نصب و اجرا وقتی در قسمت پرداخت می زنم پرداخت در محل و کلید نهایی به صفحه سفید میره و پیام Fatal error راه حل این مشکل رو از تاپیک زیر پیدا کردم و مشکل حل شد. https://www.prestashop.com/forums/topic/314052-solvedtcpdf-error-image-unable-to-get-image-httpimglogo-invoicejpg/2 راه حل داره.. یکیش تغییر در کد های فایل header.tpl در فولدر PDF و دیگری :تنظیمات < سفارش ها < تنطیمات pdfو غیر فعال کردن 2 گزینه موجود..موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلام مشکلی که من دارم اینه ، میخام فقط برای تهران پرداخت در محل رو فعال نگه دارم ، واینکه مبلغش رو هم مشخص کنم بعد اینکه چندجا انگلیسی مینوسه میخام فارسی کنم کلا کجا میشه اینارو تنظیم کرد من چیزی ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamalshop ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 مشکل و ارور من تو بخش validation هست و با پرداخت فیش بانکی صادر میشه با روشن کردن دیباگ مشکل Fatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/home/myblog/public_html/themes/default-bootstrap/mails/fa/order_conf_product_list.txt" on line 2 "{$product[\'reference\']}" - Unexpected "\" <-- thrown in /home/myblog/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 2 لطفا راهنمایی بفرماییدhttp://www.macaou.ir/module/bankwire/validation نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 ماژول پرداخت در محل یا cash on delivery رو فعال کنین، جواب هر سه عزیز هست، رایگانه و توی ماژول ها هستدر فاکتور جلو روش پرداخت همون عبارت انگلیسی رو مینویسه یا مثلا در پنل مشتری ها ! چطور میتونم اونو ترجمه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi71 ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 چطور میشه کاری کرد که ماژول پرداخت در محل(cash on delivery) فقط برای یک حامل (یا یک منطقه پرستاشاپ) فعال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 در فاکتور جلو روش پرداخت همون عبارت انگلیسی رو مینویسه یا مثلا در پنل مشتری ها ! چطور میتونم اونو ترجمه کنم ؟ از بخش بومی سازی >> ترجمه ها واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi71 ارسال شده در آبان 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2016 در فاکتور جلو روش پرداخت همون عبارت انگلیسی رو مینویسه یا مثلا در پنل مشتری ها ! چطور میتونم اونو ترجمه کنم ؟ بومی سازی>ترجمه>تنظیم کنیدروی:ماژول-قالبتون رو انتخاب کنید-زبان پارسی>ماژول cashondelivery نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی بیگیان ارسال شده در دی 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2016 با سلامچطور باید اندازه "پرداخت در محل" رو به اندازه بانک ملت و سامان در آورد. http://uupload.ir/files/2uid_12.jpgلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2016 وارد پوشه قالبتون بشید و مسیر زیر رو دنبال کنید:modules >> cashondelivery >> views >> templates >> hookفایل payment.tpl رو برای ویرایش باز کنید و< "div class="col-xs-12 > عدد 12 رو به 6 تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sm_pakdel ارسال شده در اسفند 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2016 دوستان منم میخوام این ماژول محدود بشه برای تهران باید چیکار کنم این امکان رو داره این ماژول؟ واکنش ها : behnamrazavi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamrazavi ارسال شده در آبان 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2017 دوستان منم میخوام این ماژول محدود بشه برای تهران باید چیکار کنم این امکان رو داره این ماژول؟ من هم همین سوال رو دارم و در عین حال میخوام پرداخت محل سقف قیمت داشته باشه ، مثلا از 1 میلیون به بالا نتونه پرداخت در محل رو ببینه یا فعال کنه. ممنون میشم اساتید پاسخ بدهند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mstiesto ارسال شده در دی 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2017 سلام من این ماژول پرداخت در محل رو نمیتونم فعال کنم فک کنم دیگه رایگان نیست.میشه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2017 به لینک زیر مراجعه کنید http://ipresta.ir/forum/topic/10828-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D8%B6-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimarezaei ارسال شده در فروردین 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2018 با سلام. من ماژول cash on delivery رو نصب کردم ولی متاسفانه ماژول در آخرین گام خرید صفحه، بصورت علامت سوال بزرگ در میآید. رو چند تا ماژول هم امتحان کردم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samin ارسال شده در خرداد 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2018 سلام وقتتون بخير دوستان من مي خواستم ببينم چطور مي تونم امكاني فراهم كنم كه پرداخت درب منزل رو فقط براي كسايي كه آدرسشون فرضا شهر شيراز هست فعال كنه و نمايش بده؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد مورد مهمي هست برام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2018 سلام ابتدا باید منطقه ای به نام شیراز تعریف کنید. سپس حاملی رو مخصوص شیراز تعریف کنید. سپس با استفاده از ماژول cashondelivery (پرداخت در محل) و shiptopay پرداخت در محل رو با حاملی که برای شیراز تعریف کردید متصل کنید. ماژول پرداخت در محل و shiptopay رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید http://ipresta.ir/forum/topic/10828-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D8%B6-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samin ارسال شده در خرداد 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2018 سلام ابتدا باید منطقه ای به نام شیراز تعریف کنید. سپس حاملی رو مخصوص شیراز تعریف کنید. سپس با استفاده از ماژول cashondelivery (پرداخت در محل) و shiptopay پرداخت در محل رو با حاملی که برای شیراز تعریف کردید متصل کنید. ماژول پرداخت در محل و shiptopay رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید http://ipresta.ir/forum/topic/10828-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D8%B6-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ ممنونم از راهنمايي خوبتون همين كار رو انجام دادم فقط مساله اي كه هست الان تو مراحل خريد به جز حامل پست پيشتاز كه قبلا ثبت كردم حامل جديد رو نشون نمي ده ايراد از كجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samin ارسال شده در خرداد 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2018 ممنونم از راهنمايي خوبتون همين كار رو انجام دادم فقط مساله اي كه هست الان تو مراحل خريد به جز حامل پست پيشتاز كه قبلا ثبت كردم حامل جديد رو نشون نمي ده ايراد از كجاست ؟ دوست عزيز مثل اينكه نياز به تغييراتي تو بومي سازي داشت انجام دادم الان اين حامل رو نشون مي ده ولي حامل پست پيشتازو اين بار ديگه نشون نمي ده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ccli ارسال شده در بهمن 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2018 سلام. چرا ماژول پرداخت در محل گاهی سفارشات رو به صورت مستقیم میبره به وضعیت در حال آماده سازی؟ با توجه به اینکه خیلی از سفارشات پرداخت در محل کنسل میشوند این باعث ایجاد مشکل در مدیریت موجودی میشه. میشه لطفا روش حل این مشکل رو بفرمایید.قبلا یک بار انجامش دادم اما فراموش کردم. گفتم اینجا مطرحش کنم که هم خودم دوباره یاد بگیرم هم اگه از دوستان کسی مواجه شد بتونه پاسخ رو اینجا پیدا کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .