SoheilSmart ارسال شده در دی 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2011 لینک دموی این اسلایدر jcarousel.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 لینک دموی این اسلایدر سلاماین ماژول رو من نصب کردم هفته پیش عکسها به درستی لود نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 لینک دموی این اسلایدر سلاماین ماژول رو من نصب کردم هفته پیش عکسها به درستی لود نمیشه مشکل عدم نمایش عکس ها حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 دوباره دانلود کردم مشکل پا بر جاست ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2011 فای css زیر رو دانلود کن و به فولدرjcarousel/assetsبرو و با فایل همین نام جایگزین بعد از جایگزین کردن CTRL+F5 بزن ، باید درست نشون داده بشه.skin.css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2011 سهیل عزیز اگر بخوایم سایز اسلایدر رو بیشتر کنیم چیکار باید بکنیم ؟ کدو فایل باید ادیت بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در مرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2012 سلام ممنون از زحماتتون ولی انگار سایت من با همه اسلایدر ها مشکل داره دانلود نمی شن . چیکار باید بکنم؟ ورژن من 1.4.6.2 هست. ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 سايتتون رو كه نداديدچي جوري چك شه اخه دوست عزيز؟!!!كامپايل رو روشن كرديد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .