yojst7666 ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 از کجا میشه دکمه مربوط به پرداخت را فارسی کرد و همچنین ارسال رایگان در قسمت سبد را از کجا میشه حضف کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2013 سلاماز بخش مدیریت >> بومی سازی >> ترجمه هاموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 سلاماز بخش مدیریت >> بومی سازی >> ترجمه هاموفق باشیددوست گرامی در این قسمت رفتم اما راه حلش چیه؟من میخوام دکمه پرداخت رو فارسی کنم تو این قسمت رفتم همه زبان ها فارسی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 در این قسمت، از بخش اصلاح ترجمه ها، ترجمه های ماژول رو انتخاب کرده و روی پرچم ایران کلیک کنیددر صفحه جدید با استفاده از سرچ مرورگر (ctrl+f) عبارت مورد نظرتون رو پیدا کرده و ترجمه کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در مهر 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 در این قسمت، از بخش اصلاح ترجمه ها، ترجمه های ماژول رو انتخاب کرده و روی پرچم ایران کلیک کنیددر صفحه جدید با استفاده از سرچ مرورگر (ctrl+f) عبارت مورد نظرتون رو پیدا کرده و ترجمه کنیدموفق باشیدوقتی روی پرچم ایران کلیلک میکنم این پیغام نمایش داده می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2013 به فایل منیجر هاست مراجعه کنید و در پوشه modules/blockcart فایل blockcart.tpl را باز کنید. سپس عبارت title="{l s='Check out' mod='blockcart'}">{l s='Check out' mod='blockcart'} را پیدا کرده و به جای chek out بنوسید "پرداخت" برای مشاهده تغییرات کامپایل اجباری را از قسمت مدیریت/تنظیمات/کارایی ها فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2013 البته این کار پیشنهاد نمیشه. در صورتی که کاری که دوستمون گفتن رو انجام بدین توی سایتتون به جای عبارت "پرداخت" یه عبارت چرت و پرت میبینید که برای رفع این مشکل باید اول یونیکد فایل رو روی UTF-8 بذارید سپس بنویسید "پرداخت"راه اصولی تر اینه که توی لوکال ترجمه کنید از طریق مدیریت و سپس فایل ترجمه رو آپلود کنید روی هاستتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در مهر 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 شما بفرمایید این پیغام چجوری حذف میشه بقیشو یه کاری می کنم طبق چیزایی که در بالا دوستان گفتند رفتم جلو اما آدرس هاشون اشتباه بود لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 سه تا راه دارید: 1. از ارائه دهنده هاستتون درخواست کنید مقدار max_input_vars رو به اون مقداری که پرستا پیام داده تغییر بدن (که معمولا این کار رو نمیکنن)2. ماژول های اضافی که استفاده نمیکنید رو کلا از رو پرستا حذف کامل کنید (باعث میشه تعداد فیلدهای مورد نیاز برای ترجمه کاهش پیدا کنه)3. روی لوکال کار ترجمه رو انجام بدید که دیگه نه نیازی به درخواست افزایش مقدار از ارائه دهنده هاستتون باشه نه نیازی به حذف ماژول ها داشته باشید. سپس ترجمه رو به هاستتون اانتقال بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در مهر 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 " title="{l s='پرداخت' mod='blockcart'}" rel="nofollow">{l s='پرداخت' اینهارو تغیر دادم اما دکمه پرداخت chack out هنوز سرجاشه لطفا راهنمایی برفرمایید درضمن در قسمت مدیریت/تنظیمات/کارایی ها چنین عبارتی ( کاراییها ) وجود ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 تغییر در tpl دادید و باید کامپایل رو اعمال کنیدبه سوالات متداول مراجعه کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در آبان 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 مدیر محترم سایت من هاست رو عوض کردم اما این پیغام خطا برطرف نشد و همچنان من نمی تونم دکمه رو به پرداخت تغییر بدماز روشی که دوستمون گفت هم رفتم فایل منیجر فایل مربوطه رو ادیت کردم اما نشد لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 سلامدوست عزیز راه اصلی اینه که محدودیت هاستتون رو درخواست بدید تا برطرف کننددر مورد فایلی که ویرایش کردید و تغییری ایجاد نشد : ممکنه فایل تی پی ال این ماژول در قالب اورراید شده باشه. در اینصورت باید اونجا اصلاحش کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در آذر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2013 مدیر سایت منظورتان از لوکال چیه ؟ چجوری روی لکال نصبش کنم ؟ بعد مگه میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2013 عزیز من لوکال شبیه ساز سرور هست در واقع یک نرم افزاری هست که روی کامپیوتر نصب میشه و میتونید اسکریپت های مختلف رو روی اون تست کنید یکی از لوکال هاست های خوب WampServer هست و آخرین ورژنش 2.4 هست که میتونید با جستجو در گوگل لینک دانلود و اطلاعات بیشتری رو دریافت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در آذر 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2013 با عرض سلام طبق صحبت هایی که با مدیر هاست انجام دادم ایشان گفتند یه فیل باید بسازید در همان قسمتی که می خواهید مقدار max_input_vars را افزایش بدید اما توضیح دیگه نداد و اینجوری نمیشه لطفا یک نفر مردو مردانه پیدا بشه مراحل ساختن فایل htacces. رو استپ به استپ آموزش بهبا عرض سلام طبق صحبت هایی که با مدیر هاست انجام دادم ایشان گفتند یه فیل باید بسازید در همان قسمتی که می خواهید مقدار max_input_vars را افزایش بدید اما توضیح دیگه نداد و اینجوری نمیشه لطفا یک نفر مردو مردانه پیدا بشه مراحل ساختن فایل htacces. رو استپ به استپ آموزش بهمدیر هاست میگه این مربوط به تنظیمات هاست خودتون هست و باید خودتون یه فیلhtacces. ایجاد کنید همون جایی که میخواهید مقدار رو از دیفالت به کاستوم تغییر بدید لطفان مرد مردونه استپ به استپ بگید ما بریم جلو خودمون یه کاریش کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 با عرض سلام لطفا ن یک نفر مرد و مردانه بیاد روش ساختن این فایل رو بگه این دکمه تغیر کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 اینجور چیزا رو ساده تو گوگل پیدا کنید ،اینجا ما نمیرسیم به جواب سوالاتی که مرتبط به پرستاشاپه رو بدیم چه برسه در مورد مسائل و سوالات هاستینگ بحث کنیم . با یه جستجوی ساده در گوگل میتونید طرز ساخت فایل php.ini رو یاد بگیرین . همین عبارت نحوه ساخت php.ini رو در گوگل جستجو کنید .موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در آذر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 suhosin.post.max_vars suhosin.request.max_vars max_input_vars با عرض سلام مدیر محترم شما میدونید این 3 تا فایل را اول چجوری میشه درست کرد بهد باید در کجای هاست قرارشون داد ؟ این تغییر دکمه برای ما مشکل ساز شده به هر هاستی هم که میگیم میگن خودتون باید انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 چون تو گوگل پر هست از این آموزش ها برای همین به جای سوال جستجو کنید ، بیشتر و زودتر نتیجه میگیرین. فایل زیر رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید و در پوشه admin خودتون بندازید . البته پوشه ادمین دیگه ادمین نیست ، چون به یه چیز دیگه تغییر نام دادین . داخل همون پوشه که بعد از نصب پرستاشاپ تغییر نام دادین بندازین . بعد تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .php.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در آذر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 با عرض سلام دست شما درد نکنه این پی اچ پی که دادید درست عمل کرد و دیگه اون پیغام ها نیومد و ترجمه ها هم همه گزینه هاش باز شد کلان 2 تا chekout بود که اونارو هم تغییر دادم به ( پرداخت ) اما باز هم دکمه تغیری نکردلطفا بیشتر راهنمایی کندید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 فرق میکنه . وقتی ترجمه های ماژول رو انتخاب میکنید ، جلوش هم باید قالبتون رو انتخاب کنید . یعنی قالبی که از اون دارین استفاده میکنید ، بعد رو پرچم ایران کلیک کنید و ترجمه کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yojst7666 ارسال شده در آذر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 همیار طرح گرامی قالب من پیشفرض ( defalt ) و گزینه اول تغیرات بخش کاربری روی همون دیفالت هست من به جز این قالب دیگه ندارم اما تو همین بخش هم اثری از دکمه chek uot نیست که نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 سلاماز مدیریت>>کارایی : کامپایل اجباری روشن و حافظه نهان خاموشکش مرورگرتون رو هم خالی کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2013 با عرض سلام این کار را هم انجام دادیم اما فایده ای نداشت کل ترجمه ها رو گشتیم اثری از دکمه chekuot نست که نسیت حافظه نهان و کامپایل های اجباریم فزدیم اما نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .