megamon ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 با سلام به همه دوستان عزیز : یک مشکلی برام پیش اومده و اونم اینکه وقتی روی دکمه خرید ( چه در صفحه مشخصات یک محصول و چه در صفحه اصلی فروشگاه ) کلیک میکنیم بجای اضافه شدن محصول بشکل ajax به سبد خرید ، وارد صفحه خلاصه سبد خرید می شود . لطفا برای حل این مشکل راهنمایی کنید . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 با عرض سلام دوست گرامی در قسمت ماژول ها به پیکربندی ماژول سبد خرید برید و آجاکس رو برای سبد خرید فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 دوستت عزیز این قسمت فعال هست . ولی باز هم مشکل پابرجاست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 پس یک احتمال باقی میمونه و اونم اینکه ، یک ماژولی نصب کردین که قابلیت ایجکس فروشگاهتون رو تحت الشعاع قرار داده . بعضی ماژول ها این مشکل رو ممکنه پیش بیارن . البته قالب غیر استاندارد هم میتونه این مکشلو پیش بیاره . ضمنا مشکلی مطرح میکنید آدرس سایت هم بدین که نیازی به بحث و احتمال دادن نباشه و ما به جای نظریه دادن خیلی راحت میتونیم بریم به سایتتون و مشکل رو از نزدیک ببینیم و بهتر راهنمایی کنیم . شنیدن کی بود مانند دیدن رو برای همینجاها گفتن احتمالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در آبان 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2013 بهمن جان فعلا روی لوکال هستم و دارم قالب جدید رو بهینه سازی میکنم برای فروشگاهم . البته فروشگاه الان روی هاست برقرار هست . قالب استفاده شده free sample میباشد روی پرستا 1.4.9 فارسی انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2013 خب دوست من وقتی محصولی ااضافه میکنید و اون غیرفعاله یعنی اینکه موجودی اختصاصی ندادین به محصول ، کافیه برین به بخش مدیریت / تنظیمات / محصولات / و در این صفحه مدیریت موجودی رو غیرفعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .