p3ym4n ارسال شده در بهمن 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2011 سلام داشتم دنبال ماژول های پرستا می گشتم که این ماژول رو پیدا کردم ، این ماژول به شما اجازه گذاشتن درگاه ورودی شبکه های اجتماعی به سایت شما رو میده و کاربراتون می تونن با اکانتهای یاهو یا گوگل یا فیس بوکشون وارد سایت شما بشن ، همچنین شما می تونید لینک صفحاتتون توی فیس بوک یا +1 گوگل یا تویتتر رو توی ساییتون بزارید و همه رو با همین 1 ماژول مدیریت کنید . خوب این ماژول پولیه و اینکه قیمتش حدود 110 دلاره !با اینکه فکر می کنم یه ماژولی مثل این نیاز به ترجمه نداره اگه من این ماژول رو بخرم از بچه ها کسی میتونه فارسیش کنه؟ در ادامه این ماژول هم گیر آوردم که باهاش میتونید دکمه پسندیدم فیس بوک صفحه سایتتون رو بزارید توی سایتتون. کار باهاش خیلی سادس و فقط کافیه لینک صفحه ی فیس بوکتون رو بزارید توش تا خودش بقیه کارارو بکنه.blockfblikebox.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2011 مشکلی نیست دوست من ، ترجمه این ماژول کاری نداره ، من میتونم برای شما ترجمه کنم ، فقط یه مشکل باقی میمونه :شما با خریدن این ماژول با مشکل اساسی روبرو میشید : اولا با وضعیت اینترنت ایران نمیشه زیاد رو فیسبوک و توییتر حساب کرد و عملا نمیتونید ازشون اونطور که باید استفاده کنید.ثانیا بگید ببینم این ماژول رو اگه بخرید فقط فکر کنم یک نفر میتونه ازش استفاده کنه ؟؟ فکر کنم آره یکنفر ( با لایسنس باید باشه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در بهمن 1، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2011 بله فقط یه نفر میتونه استفاده کنه ، البته من بسیار راغب هستم که این ماژول رو فارسی کنم و بزارم واسه فروش. میشه؟مشکل لایسنس پیدا نمیکنه؟در ضمن با حرفتون در مورد فیس بوک و توییتر موافقم اما این ماژول گوگل یاهو و 9 تا سایت دیگه رو هم داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2011 البته شما مجاز به فروش هرچیزی هستید ولی نه در این انجمن.فروش هرنوع ماژول و قالب آنلاک شده در این انجمن ممنوعه. لطفاً رعایت کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2011 دوست عزیزم اکثر سایت هایی که محصولاتشون رو به صورت کد شده و با لایسنس میفروشن اجازه ی فروش اون محصول توسط شخص دیگه ای رو نمی دن (البته این مورد در مورد تمام فروشندگان صدق نمیکنه و باید با سازنده ارتباط برقرار کنید!) مگر این که از اون ها نمایندگی فروش بگیرید و یا چند تا از همون محصول رو خریداری کنید و با هماهنگی با سازنده اون ها رو برای فروش بگذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 اگه ماژول حاوي لايسنس باشه شما تنها مي توني روي يك دامنه (دامنه خودتون كه ماژول رو سفارش مي ديد) نصب كنيد و روي دامنه ديگري نصب نخواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .