pouyans ارسال شده در بهمن 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2011 در قسمت ارتباط با ما این ارور دارم لطفاً یک contact از لیست انتخاب کنید ماژولی با این اسم هم تو قسمت ماژول ها ندارم. ورژن 1.3 هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2011 بخش مدیریت -> تنظیمات -> پست الکترونیکدر اینجا باید یکی از ایمیل های ایجاد شده رو انتخاب کنید بخش مدیریت -> تنظیمات -> تماسباید ایمیل فروشگاهتون رو در اینجا وارد کنید بخش مدیریت -> کارمندان -> تماس هامی تونید چند گزینه به بخش ارتباط با ما ی سایتتون اضافه کنید. مثل خدمات مشتریان و ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyans ارسال شده در بهمن 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2011 ممنون از راهنماییتون ! اما متاسفانه باز خطا می ده تو قسمت بخش مدیریت -> تنظیمات -> پست الکترونیکTest your mail configuration وقتی ایمیل وارد می کنم این ارور رو می ده Error: please check your configuration نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2011 این تاپیک رو مشاهده کنید: http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=150 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyans ارسال شده در بهمن 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2011 با همه ی این تنظیمات هنوز همون ارور رو دارم ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2011 مشكل هاستتونه ببينيد اصلا يه سفارش ميديد اصلا ايميل براي مشتري و شما مي اد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در بهمن 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2011 من این تنظیمات رو انجام دادم و مشکلی نیست ولی کجا می تونه مشتری فرم رو پر و ارسال کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .