mihangame ارسال شده در بهمن 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 با سلام و خسته نباشیدمشکل من دقیقا اینه وقتی روی ارسال به دوست در سایت کلیک میکنی صفحه مربوطه که بصورت آزاکس هست باز میشه و مشخصات رو وارد میکنی و وقتی روی سند میزنی هیچ پیامی نمیده و صفحه بسته میشه ولی هیچ ایمیلی هم ارسال نمیشه ممنون میشم راهنمائی کنیدآدرس http://www.mihangame.com/shopبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 سلامدیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mihangame ارسال شده در بهمن 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 ممنون ار پاسخگوئیتون - روشن کردم کلی ارور دادهWarning: Function addCSS() is deprecated in /home/mihangam/public_html/shop/modules/regresiveoffer/regresiveoffer.php on line 113in /home/mihangam/public_html/shop/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function addJS() is deprecated in /home/mihangam/public_html/shop/modules/regresiveoffer/regresiveoffer.php on line 114in /home/mihangam/public_html/shop/classes/Tools.php on line 1864 Warning: asort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/mihangam/public_html/shop/modules/tmspecials/tmspecials.php on line 57 Warning: Function isLogged() is deprecated in /home/mihangam/public_html/shop/modules/blockloginregister/blockloginregister.php on line 33in /home/mihangam/public_html/shop/classes/Tools.php on line 1864 Warning: Function isLogged() is deprecated in /home/mihangam/public_html/shop/cache/smarty/compile/5c/bf/d6/5cbfd6e59203f18173d1303691e8795d3c5d2062.file.blockuserinfo.tpl.php on line 55in /home/mihangam/public_html/shop/classes/Tools.php on line 1864ممنون میشم راهنمائی کنید چطور این ارورا رو برطرف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 این خطاها اهمیت ندارن و ربطی به مشکل شما هم ندارن . مشکل شما میتونه از تنظیمات ایمیل باشه که نیاز به بررسی فنی داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mihangame ارسال شده در بهمن 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 ممنون بابت پاسخگویییعنی کلا از عهده من خارج هست رفع این مشکل؟ راهی هست بشه مشکل رو رفع کرد یا خیر؟البته از طرف فروشگاه ایمیل میاد و تست هم زدم ایمیل ارسال میکنه (منظورم ایمیل ارسال به مشتریان هست)ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 در پوشه ماژول چک کنید که داخل پوشه ایمیلش fa وجود داره یا نهاگر داره تست کنید ببینید در بخش تماس با ما یا بخش های دیگه ایمیل ارسال میشه یا نه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 منم مشکل دوست عزیزمون رو دارم.دکمه ارسال رو که می زنی، می نویسه ارسال شد.ولی ایمیلی نمیادتوی پوشه هم ، پوشه fa وجود دارهایمیل قسمت های دیگه سایت کار می کنهممنون می شم بزرگان راهنمایی بفرمایند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 اصلاحیه ایمیل را نصب کردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 آقای دانوش منظور از اصلاحیه ایمیل رو متوجه نشدم؟فایلی چیزی هست؟ از کجا باید دانلود کنم؟من دیروز به یه نتایجی رسیدم.... به بعضی ایمیل ها ارسال می کنه ولی به بعضی نه!منظورم ماژول ارسال به یک دوسته.قالب ایمیل ارسالی چرا اینطور بهم ریختست؟ چپ و راستش بهم خورده. از اول همین طوره؟توی تنظیمات قالب های پرستاشاپ، چپ و راست همشون خراب بود.جایی هست من کمپلتش رو دانلود کنم بریزم به محل خودش که قالب ایمیل ها درست بشن؟ منظورم اینه که از کجا دانلود کنم.ممنون میشم پوشه ایمیل که فایل های ایمیل داخلش قرار گرفته رو بگذارین تا دانلود کنم. قالب ها درست باشن بی زحمت. نسخه مورد استفاده من 1.5.6.2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 اصلاحیه ایمیل برای نسخه ۱.۶ تهیه شده. فکر میکنم ممکنه این مشکل در نسخه های قبل هم باشه.اگر از کد سر در میارید:درclasses/mail.php باید تغییری بدید که نام گیرنده رو اصلا در نظر نگیره و فقط ایمیل رو در نظر بگیره.یعنی متغیر to_name رو همون اول خالی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 اصلاحیه ایمیل برای نسخه ۱.۶ تهیه شده. فکر میکنم ممکنه این مشکل در نسخه های قبل هم باشه.اگر از کد سر در میارید:درclasses/mail.php باید تغییری بدید که نام گیرنده رو اصلا در نظر نگیره و فقط ایمیل رو در نظر بگیره.یعنی متغیر to_name رو همون اول خالی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro دانوش عزیز تقریبا مشکل حل شد با راه حلی که ارائه دادی. سوال من الان اینه که چرا این به یاهو و جیمیل یه شخص دیگه می فرسته (مثلا آقای ایکس) ولی به آدرس ایمیل های خودم (مال خودم) که وارد می کنم نمی فرسته؟ نا گفته نماند که من توی هاست اومدم ایمیل فروشگاه رو به جیمیل فوروارد زدم.زمان لازمه بین هر ارسال؟ مثلا 5 دقیقه بین هر ایمیل؟ یا اینکه میشه پشت سر هم از این ماژول ارسال به دوست بدون وقفه استفاده کرد؟ زحمت پوشه ایمیل ها رو هم بکش اگه زحمتی نیست. قالب ایمیل هام همش قاطیه. متشکرماصلاحیه ایمیل برای نسخه ۱.۶ تهیه شده. فکر میکنم ممکنه این مشکل در نسخه های قبل هم باشه.اگر از کد سر در میارید:درclasses/mail.php باید تغییری بدید که نام گیرنده رو اصلا در نظر نگیره و فقط ایمیل رو در نظر بگیره.یعنی متغیر to_name رو همون اول خالی کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro دانوش عزیز تقریبا مشکل حل شد با راه حلی که ارائه دادی. سوال من الان اینه که چرا این به یاهو و جیمیل یه شخص دیگه می فرسته (مثلا آقای ایکس) ولی به آدرس ایمیل های خودم (مال خودم) که وارد می کنم نمی فرسته؟ نا گفته نماند که من توی هاست اومدم ایمیل فروشگاه رو به جیمیل فوروارد زدم.زمان لازمه بین هر ارسال؟ مثلا 5 دقیقه بین هر ایمیل؟ یا اینکه میشه پشت سر هم از این ماژول ارسال به دوست بدون وقفه استفاده کرد؟ زحمت پوشه ایمیل ها رو هم بکش اگه زحمتی نیست. قالب ایمیل هام همش قاطیه. متشکرممورد جدیدی که الان کشف کردم اینه که وقتی توی تنظیمات ایمیل، میام نوع ارسال رو فقط متنی قرار میدم ، ماژول ارسال به دوست به درستی کار می کنه. وقتی روی اچ تی ام ال قرار می دم ارسالی صورت نمیگیره. فکر کنم الان به راه حل نزدیک تر شدیم. ممنون دانوش. منتظر راهنماییت هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 یه نسخه جدید نصب کنید و پوشه ایمیل رو جایگزین کنیدیا ارتقا بدین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 یه نسخه جدید نصب کنید و پوشه ایمیل رو جایگزین کنیدیا ارتقا بدین Sent from my Xperia using Tapatalk proاین کار رو انجام دادم. الان مشکل من اینه که ایمیل های فروشگاه وقتی که تنظیمات رو روی فقط متنی قرار میدی، به درستی از لحاظ راست چین بودن ارسال می شن. ولی وقتی تنظیمات رو روی اچ تی ام ال قرار می دم، یه ایمیل چپ و راست بهم ریخته ی اچ تی ام ال ارسال می کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 تا جایی که یادمه یک اصلاحیه برای نسخه ۱.۵.۶.۲ داشتیم و احتمالا شما نصب نکردینهمچنین با این که توصیه نمیشه ولی میتونید ایمیل های نسخه ۱.۶ رو استفاده کنیدمشکلات ایمیل نسخه ۱.۵ فکر میکنم دیگه برگشت به قبل هست و بهتره به فکر ارتقا باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .