ms120j ارسال شده در بهمن 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2011 با سلام و خسته نباشید خدمت بچه های پرستادوستان من دوست دارم یه فروشگاه راه بندازم.تا الان خوب پیشرفته اما درمورد پرداخت به مشکل خوردماینم بگم که من یه فرد آماتورم نه حرفه ایدر ابتدا خواستم از درگاه پارسیان استفاده کنم که ازم چک خواستن و بی خیال شدمدرگاه زرین پال هم چون دامینم رایگان بود بهم تعلق نگرفت.اشتباه من این بوده که با دامین رایگان همه کارای هاستمو انجام دادم و دیگه راه برگشتی نیستتصمیم گرفتم ازفیش بانکی استفاده کنم به این نحو که مشتری مبلغ رو پرداخت یا کارت به کارت کنه وشماره قبض یاکدپیگیری رودر قسمت پیام شما در صفحه تکمیل مشخصات و آدرس برام وارد کنه.اینم بگم که از پرداخت میمان و در یک صفحه استفاده میکنم.حال مشکل اینجاست که اطلاعات پرداخت در آخرین صفحه نمایش داده میشه.چون فیش بانکی روالش کلا متفاوتهمیخواستم بپرسم چطور میشه این اطلاعات رو در صفحه تکمیل مشخصات یا جلوتر قرار داد؟درضمن اگر راهی غیراز این واسه پرداخت نقدی به نظرتون میرسه لطفا بهم بگینببخشی پر حرفی کردمممنونwww.avalin.tk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2011 بهتون پيشنهاد مي دم بريد بانك ملت درگاه بگيريدچك هم بابت ضمانته كه بعضي بانك ها ي گيرن و مشكلي ندارهدر ضمن شما راحت مي تونيد يه دامه خريداري كنيد و از زرين پال استفاده كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2011 چرا راه برگشتی نیست ؟؟؟!!شما میتونید به راحتی یه دامنه تهیه کنید و تو تنظیمات پرستاشاپ - بخش مدیریت دامنتون رو وارد کنید . به ههمین راحتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در بهمن 17، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2011 دامنه گرفتم و وصل کردم اما اون رو به عنوان زیر مجموعه میشناسه.دومین دامنم هستeasycart.irبه نظرتون بانک ملت بهتراز پارسیانه؟آخه ماژول 1.4 اینج فقط پارسیان رو دیدمدر هر صورت ممنونم که بهم جواب دادین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2011 بلهملت حرف اول رو می زنه خبر خوش برای همه دوستان رو مشاهده نکردید؟ http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=522 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .