arashgr ارسال شده در اسفند 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2013 دوستان وقتی کسی وارد سایت می شود کنتور بازدید کنندگان هیچ تغییری نمی کند نمی دونم چیکار کنم . از روز اول 2 نفر هست تا الان نمی دونم باید چیکار کنم کنتورش کار کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2013 ماژول های تعدادی زیادی هستند. باید بررسی کنید که چه آماری به طور دقیق مورد نظر شماست و ماژول مربوطه نصب، فعال و دارای جایگیری صحیح هست یا نه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashgr ارسال شده در اسفند 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 ممنون می شوم چند عدد ماژول آمار معرفی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 ماژول های آمار تو خود پرستاشاپه ، باید برین به بخش ماژول ها و در بخش ماژول های آمار و ارقام ، هر کدوم رو خواستین فعال کنید . دلیل اینکه آمار بازدیدتون روی 2 مونده ، دو تاست : 1 - یا بازدیدی نداره سایتتون 2 - یا ماژول کند و کاو داده های آماری یا نصب نیست یا اگه نصبه در پیکربندی اون ، گزینه ذخیره بازدید عمومی غیرفعاله . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 ممنون می شوم چند عدد ماژول آمار معرفی کنیددر صورتی که می خواهید آمار فروشگاه تان را در سایت نمایش دهید و یا فقط محض اطلاع خودتان می خواهید بدون ماژول آمار هم می توانید این کار را انجام دهیدمثلاً یکی از این ماژول های بلوک آزاد یا بلوک html که خوشبختانه پرستاشاپ نسخه های زیادی از آنها را دارد را در فروشگاهتان نصب کنید وسپس در سایت وبگذر یا هر سایت آمارگیر دیگری که مناسب هست ثبت نام کرده و کدی که از آنجا دریافت می کنید را در بخش پیکربندی ماژولی که عرض کردم ذخیره کرده و سپس در سایتتان آمار را ببینید به نظر من عملکرد این روش از عملکرد برخی ماژول های آمارگیری که قبلاً معرفی شده دقیق تر است . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 با اجازه اساتید فکر میکنم باید محدوده تاریخ رو هم درنظر گرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahha ارسال شده در تیر 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2018 با سلام و احترام دوستان تعداد بازدیدکانندگان انلاین در صفحه پیشخوان پرستا شاپ درست است ؟ با بازدید کنندگان گوگل انالیزور تفاوت دارد. کدام قابل اعتماد تر است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2018 سلامبرای این مورد بهتر است از گوگل آنالیزر استفاده کنید و آمار هایش دقیق تر است. واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .