s_ahmadneya ارسال شده در فروردین 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 در پرستاشاپ که برای دانلود گذاشته اید و همچنین در دمو این سایت برای پرستاشاپ1.5وقتی چند محصول را بازدید می کنیم در بلوک محصولات آنرا نمایش می دهد و کاربر می تواند بفهمد که چه جاها را بازید کرده است امااگر محصول فقط یک عکس داشته باشد ،نام و عکس با هم نمایش داده می شود امااگر محصول چند عکس داشته باشد ،نام را نشان می دهد اما عکس را نشان نمی دهدچرا؟من دمو انگلیسی را از سایت اصلی دیدم این مشکل را نداشتبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2014 سلاممتوجه منظورتون نشدمبا تصویر نشون بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2014 خیر چنین مشکلی وجود نداره اگه توی فروشگاه شما با چنین مشکلی مواجه هستید تولید دوباره بندانگشتی ها رو بزنید حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در فروردین 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2014 خیر چنین مشکلی وجود نداره اگه توی فروشگاه شما با چنین مشکلی مواجه هستید تولید دوباره بندانگشتی ها رو بزنید حل میشهبا تشکر از پاسخ تانمثلا در دموهمین سایت برای نسخه1.5 وقتی محصول "مک بوک" را انتخاب می کنیم به بلوک محصولات بازدید وارد می شود اما عکس نشان نمی دهد اما سه تا عکس دارد.البته بعضی از محصولات که چندعکس دارد عکس محصول را نشان می دهد من لوکال این مشکل را دارم.دوباره بندانگشتی را ایجاد کردم نشد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2014 تمام عکس ها رو دوباره بند انگشتی ایجاد کردید و تصاویر قبلی رو هم پاک کردید بازم نشد ؟ ماژول محصولات بازدید شده رو یک بار بازنشانی کنید کامپایل های اجباری رو روشن کنید کش مروگر هم پاک کنید تست کنید . ممکنه مشکل از قالب نیز باشه شما میتونید از این قالب اکستریم دیفالت رایگان استفاده کنید از قالب پیش فرض خیلی زیباتره ببینید چطوره : http://bazaar.presta-shop.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7/189-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-extreme-default.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid_black ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 منم با این مشکل مواجه هستم هر کاری هم می کنم درست نمیشه ، از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟اینم لینک سایتم هستشhttp://www.sinapardazesh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 این مشکل رو من هم بعضی وقتا مشاهده میکنم و دلیلش هم نمیدونم چیه اکثرا رو لوکال وقتی کار میکنم بعضی وقتا اینجوری میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 منم این مشکل را داشتم ولی بعد فهمیدم اولین عکسی که اپلود میشه به عنوان عکسی هست که میشه اون رادر همه جا استفاده کرد . من خوم چند عکس اپلود کردم ولی میخواستم عکس دیگری غیر از عکس اول را برای محصول قرار بدم عکس فقط توی صفحه اصلی میومد ولی وقتی عکسی که اول اپلود شده بود را به عنوان عکس اصلی انتخاب کردم مشکل حل شد Sent from my GT-P3110 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .