Hojrak ارسال شده در بهمن 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2011 سلام دوستان من هر جوری که قیمت میدم تو سایت مینویسه قیمت با مالیات نمیخوام مالیات بنویسه و در ضمن همش مینویسه این محصول در انبار موجود نیست لطفا کمک کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2011 بخش پرداختمالياتغير فعالش كنيد در مورد دوم بايد در ساخت محصول تعداد محصول هم وارد كنيد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2011 میتونید از قسمت تنظیمات بخش مدیریت قسمت مدیریت موجودی رو غیر فعال کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2011 یک سؤال مربوط هم من بپرسم. میشه وقتی قیمت محصول 0 هست به جاش عبارت رایگان رو نشون بده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2011 به طور پيش فرض فكر نكنم ولي مي توني تيك حراجي رو بزني و به جاي عكس حراج يه عكس بزار با عنوان رايگان و عكسشو در هاستت جايگزين كن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در بهمن 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 ببخشید این عکس حراج رو چه جوری میشه داد؟من چند تا از محصولاتم رو تیک حراج زدم ولی هیچ عکس حراج رو نشون نمیده و تو صفحه اول هم نمیزنه حراج.فقط تو صفحه خود محصول مینویسه فروش ویژه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 فکر کنم یک عکس داخل قالب هست که برای هر زبان جداگانه باید تعریف کنید. با پسوند fa_ برای فارسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 همونجور که دانوش عزیز گفتن باید یه عکس داخل پوشه img قالب هست به اسم onsale_enشما باید از این عکس کپی بگیرید یا یه عکس دیگه مثل این ایجاد کنید و تو پوشه عکس های قالب کپی کنید با اسم onsale_fa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 عکس رو براتون ضمیمه کردم. به جای فروشی حالا میزنه حراج موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 اگه در نسخه 1.4 فارسي اين عكس به طور پيش فرض وجود نداره قابل توجه مديران كه اين نكته (عكس) رو در نسخه بعدي به صورت پيش فرض قرار بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2011 این عکس و چند عکس دیگه وجود نداشتن که جایگزین شدن و در نسخه بعدی قرار میگیرن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maryam1994 ارسال شده در آذر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2012 سلام ،خسته نباشید می خواستم بدونم چه طوری باید در سبد خرید مالیاتو که صفر نشون می ده نشون نده یعنی نوشته بشه که قیمت ها با احتساب مالیات می باشد و یا مقابله مالیات چیزی ننویسه؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2012 مفهوم نيست دقيق جملتون ماليات رو غير فعال كنيد روشش در بلا گفته شده تغيير در كلمات مد نظرتونه به بخش ترجمه برويد و ترجمه رو ويرايش كنيد به هدف دلخواهتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Maryam1994 ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 ممنو که اینقدر سریع مشکله منو حل می کنین... .من این سوالو روزه پنج شنبه فرستادم و امروز یکشنبس؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 بازم منظور حرفتونو نميفهمم تاريخ پست جوابم رو ملاحظه كنيد!!!09-07-2012 10:51 AM اگه مشكلتون حل نشده بيشتر و دقيق توضيح دهيد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahan-gallery.com ارسال شده در آبان 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2015 سلام به دوستان خوبم من از ورژن 1.6.0.14 استفاده ميكنم اين بخش پرداخت كه بالا ذكر كرديد كجاست چرا من پيداش نميكنم؟؟؟(من ميخوام تو قسمتي كه داره قيمت رو به مشتري نشون ميده تو سبد خريد كنار قيمت هيچ عنواني نباشه الان زده بدون ماليات) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2015 لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید. این پست مربوط به 4 سال پیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده