javad_lee ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 با سلام به تمام دوستان پرستاشاپی با توجه به اینکه این ماژول توی نسخه 1.4 پرستاشاپ بصورت پیش فرض وجود داره اما توی نسخه 1.5 وجود نداره امروز این ماژول رو برای دوستانی که پرستاشاپ 1.5 دارند و نیاز به این ماژول دارند قرار دادم . این ماژول در نسخه های 1.6 به صورت پیش فرض وجود دارد. سیستم Google Analytics یکی از بهترین سیستم مدیریت آمار سایت هست اما همیشه کاربران برای اضافه کردن در قالب های مختلف مشکل دارند . با استفاده از این ماژول می تونید به سادگی کد گوگل انالیتیک را به پرستاشاپ خود اضافه کنید .بعد از افزودن سایت خود در حساب گوگل آنالیتیک یک شماره ID منحصر به فرد برای سایت شما تولید میشه که برای متصل کردن سایت به این حساب آنالیتیک از این ماژول استفاده میشه و اون شماره ID رو در پیکربندی این ماژول باید وارد کنید . موفق باشید !ganalytics.zip واکنش ها : mohammmad178 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davood.jafari ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 سلام من این ماژول رو نصب کردم، حالا تو کدوم قسمت باید آمارها رو ببینم؟ ممنون از زحمات شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 https://www.google.com/analytics لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 سلام سوال : اگه ماژول رو فعال کنیم و آی دی رو داخل اون وارد کنیم دیگه نیازی به وارد کردن کد گوگل آنالیتیک در html نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 نه دیگه ای ماژول رو واسه همین ساختن که نیاز به اون کارا نباشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 عزیز دل. انجمن فارسی هست خب شما هم فارسی بنویسید . فکر کنم تو قوانین انجمن هم باشه . البته فکر کنم .اگر نباشه باید اضافه بشه. دو خطشو خوندم احساس آدم آهنی بودن بهم دست داد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 در انجمن فارسی تایپ کنید وگرنه اخطار دریافت میکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorena167 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 ورژن پرستا که داریم ۱.۴.۶.۲مدول گوگل انلیتیک و۲.۰.۶ نصب کردیم، اما به محض فعال کردنش رو سایت پیغام فتل ارور میده Fatal error: Call to undefined method Smarty::getTemplateVars() in /home/AAAAA/public_html/modules/ganalytics/ganalytics.php on line 312 مدول رو ریموو کردم، این مدول و۱.۶ که گذشتین اینجا رو نصب کردم، باز هم یه ارور دیگه میده Fatal error: Smarty error: [in /home/aaaaa/public_html/modules/ganalytics/views/templates/hook/header.tplline 26]: syntax error: unrecognized tag: 'id': '{$trans.id|escape:'htmlall':'UTF-8' (Smarty_Compiler.class.php, line 446) in /home/aaaaaa/public_html/tools/smarty_v2/Smarty.class.php on line 1095 چیکار باید کرد؟ مشکل کجاست؟ پ.س.: درضمن واسه ماها که اینور دنیا فارسی کیبورد نداریم سخته ، مجبوریم مثل بهنویس کنورتر استفاده کنیم. فینگلیش چه اشکالی داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 ابتدا عرض کنم که طبق قوانین انجمن تایپ فارسی در انجمن و بازارچه اجباری هست. زبان رسمی ایران فارسی هست و 99.99% کاربران این انجمن داخل ایران هستند که خوانایی فارسی براشون راحت تر هستبگذریم، نسخه 1.4 دیگه کلا پشتیبانی نداره. پیشنهاد میکنم به نسخه 1.6 ارتقا بدید و از امکاناتش لذت ببرید. با انتشار نسخه 1.7 پشتیبانی نسخه 1.5 هم قطع خواهد شدماژول های نسخه 1.6 به هیچ وجه روی نسخه 1.4 جواب نمیدن (اما برعکسش ممکنه در برخی مواقع صدق کنه) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gharanjik ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 آقا من این ماژول رو نصب کردم حالا باید چی کار کنم ؟؟؟ میشه دقیق تر توضیح بدبد تو قسمت پیکربندی این ماژول فقط یه نام کاربری می خواد که !!! خب بعدش باید چی کار کنم ؟؟؟ از توضیحات پایین که هیچی سر در نیاوردم لطفا راهنمایی کنید ... اصلا کار این ماژول چی هست ؟؟؟ به چه دردی میخوره ؟؟؟ تو رتبه سایت در گوگل تاثیر داره؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده