new_sra ارسال شده در دی 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 ايا فرموديد در سيستم هاي ديگه روي يك هاست هستند يا نه؟ بايد اي پي جديد هاست رو به بانك اعلام كنيد خطا تنها به همين دليله كه يا مرچند و .. درست نيست يا براي بانك شناخته شده نيستيد ك ههمو اي پي هست احتمالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ilyadgonbad ارسال شده در دی 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 سیستم های دیگر نیز روی یک هاست می باشند که مشکلی ندارند اما در پرستاشاپ این مشکل ایجاد می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrs.rezaei ارسال شده در بهمن 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2012 ببخشید یک سوال نیز از حضورتون داشتم من ماژول درگاه بانک سامان را بارگذاری می کنم و پیام موفق میدهد ولی در قسمت ماژول های پرداخت مشاهده نمی شود و در پوشه ماژول نیز قابل مشاهده است.ورژن پرستا 1.4.9.0 است اگر به خاطر ورژن است نمی شه کاری کرد؟با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2012 دستي در هاست در پوشه ماژول اپلود كنيد هاستتون احتمالا محدود كرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
green_ashy ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 ببخشيد اين موضوع به كجا رسيد.بالاخره اين ماژول درست شد؟ من اين ماژول رو روي پرستاشاپ 1.4.6.2 نصب كردم.درست كار ميكنه و پرداخت هم ميكنه.اما وقتي برميگرده به فروشگاه ، ارروري نميده ، محصول ثبت نميشه ، پرداخت ثبت نميشه و سبد خريد هم خالي نميشه. بعد مدتي هم مبلغ برميگرده به كارت خريدار.ممنون ميشم راهنمايي كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 كلا سامان به دليل اينكه تنها بانكيه كه در كل كشور بابت اين خدماتش سود دريافت مي كنه (بر خلاف تمامي بانك هاي ايران) ديگه به سمتش نميرن و ماژول هاشم به دليل عدم استقبال كاربران و ... به روز نميشه ولي در كل اين مشكل رو بايد به نويسنده ماژول ارجاع بديد razavi_m فكر كنم كاربر بالا جناب رضوي نويسندش باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadiadib ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 سلامبه یک مشکل غیرعادی برخوردم. من فروشگاه رو از 1.3 به 1.4 ارتقاء دادم، اما قبلش ماژول بانک سامان رو غیر فعال کردم. عملیات ارتقاء درست انجام شد ولی یک مشکل دارم که وقتی ماژول بانک سامان رو چه دستی چه از پنل مدیریت آپلود میکنم، برگه ماژولها کلا دیگر باز نمیشود و وقتی پوشه ماژول سامان رو حذف میکنم، درست میشه!!!لطفا راهنماییام کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 سلامحتما یه ارروری میدهاصلا ماژولت با 1.4 سازگاره ؟دیباگ رو روشن کن ببین چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadiadib ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 هیچ اروری نمیده، فقط صفحه تا نیمه باز میشه. برای اینکه مطمئن بشم، یک نسخه خام فروشگاه رو روی لوکال نصب کردم و پس از نصب این ماژول، بازهم به همین مشکل برخوردم. یعنی روی تب ماژول که کلیک میکنم، صفحه تا نیمه باز میشه. ماژول هم همینطوری که توی همین تاپیک در موردش بحث شده برای نسخه 1.4 هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 دیباگ رو روشن کردی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadiadib ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 نمیدونم چطوری باید دیباگ رو روشن کنم و گزارشهاش رو ببینم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 مشخصه دوست عزیزماژول با نسخه شما 1.4.9 احتمالا سازگار نیست و احتمالا برای نسخه 1.3 نوشته شده بودیا باید نسخه به روز رو بگیرید و یا بدید براتون بنویسن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadiadib ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 نسخه بهروز که روی 1.4.9 کار کنه رو از کجا میشه تهیه کرد؟ کسی هست که بتونه برام برنامهنویسی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 سلام خسته نباشید میخواستم ببینم واسه پرستاشاپ جدید ماژول سامان نوشته نشده ؟؟ ممنون میشم بگین کی نوشته میشه یا هزینه ای هست یا نه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 خسته نباشید دوستان عزیزمشکلاتی که ما داریم تو این ماژول اصلاح میکنیم ازاین قرارهاول اینکه nsoapبا php4 نوشته شده که در php 5.3 deprecated شده و در حال اصلاح است دومین مشکلی که دوستان دارن اینه که ماژول فاقد کنترلر هست و با echo داره پیغام میده که اینم داره اصلاح میشهسومین مشکل اینه که RefNum یک کاراکتر بین 30-50کاراکتره که جدیدا وب سرویس بانک سامان این تغییرات رو داده اینم در حال اصلاح دیتابیس و کد هست نسخه رو بعد اتمام میذاریم مدیران انجمن چک می کنن و این پروژه به اتمام می رسه البته برای 1.5 هم داره نوشته میشه که با نسخه اینده 1.6 هم سازگار باشه همین طور که میدونید پرستا شاپ چون میدونست با جهش از 1.4 به 1.6 مثل جوملا به شکست میخوره یه ورژن 1.5 رو داره که به کد ها دقت کنید یه سری تابع برای تطابق 1.4 به 1.5 نوشته شده ولی همه اونها تو توضیحاتش نوشته شده deprecated و نوشته شده تو نسخه 1.6 حذف میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 سلام ممنون از توضیحاتتون مشخص نیست چه زمانی واسه 1.5 ماژول سامان میاد آخه فروشگاه من واسه همین ماژول تعطیل هست ممنون میشم بگین حدودا چه زمان واسه دانلود آماده مییاشد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 برای 1.4 تقریبا تموم شده بعد از قرار گیری 1.4 چون میخوایم ماژول تا جایی که میشه از قوانین 1.5 و نسخه اینده 1.6 پیروی کنه 2-3 روز اگه خدا بخواد آماده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 ممنون از لطفتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .