kimia ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 با سپاس منظورتون از قسمت install کدوم قسمته و آیا نام قسمت زیرین محصولات رو درست نوشتم ؟یعنی product footer درسته یا نام دیگری داره ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 هر ماژول یک فایل php همنام با خودش داره و این فایل یک قسمت برای نصب دارهfunction installدر اینجا ماژول تو هوک های مختلفی که در ماژول تعریف شده، نصب میشهragisterHook(footer)هر هوک، باید در این فایل تعریف شده باشدfunction hookFooterالبته نحوه نمایش چیزی که میخواین در فوتر فکر میکنم نیاز به کمی تغییرات داشته باشهحالا امتحان کنید ببینید چی میشه امتحانش مجانیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 رامتین جان ممنون از راهنمایی شما من بخش فوتر رو به فوتر پروداکت تغییر دادم و بدون مشکلتبلیغات به بخش مذکور انتقال داده شد فقط مسئله دیگر اینکه الان به قسمت میان محصول و توضیحاتش تبلیغ اضافه شده فکر کنم باید یک هوک زیر بخش توضیحات در قالب تعریف کنم این آدرس نمایش http://www.best-life.ir/toilet-cover.htmlو فایل رو هم برای دوستان میگذارم در صورت استفاده از اتصال ماژول به موقعیت مورد نظر و کامپایل اجباری فراموش نشود sotewsadds.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 شما میخوای کجا نمایش داده بشه ؟هوک های این قسمت که میخوای : http://uploadpa.com/beta/12/81vt2o457egkd76jv4el.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 سپاس رامتین جان شما لینکی که من دادم رو دیدید ؟دقیقا زیر بخش توضیحات و نظرات تصویر را ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 آرهولی بعدش دیدم فکر میکنم برای این منظور باید هوک تعریف کنیبازم یکم صبر کن ببین مدیران چی میگن. شاید راه حل بهتری هم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 یک هوک ایجاد کردم در دیتابیس و مازول رو هم هوک جدید تعریف کردم ولی نمیدونم توی کدوم فایل قالب باید موقعیت هوک ایجاد بشه در فایل product.tpl یک موقعیت ایجاد کردم که موفقیت آمیز نبود البته در بخش موقعیت ها ماژول رو به همان هوک که تازه ایجاد کردم اتصال دادم که درست بود و موفقیت آمیز حالا یکی از اساتید بگه که در کدوم فایل قالب و در کجاش باید موقعیت هوک را اضافه کنم سپاسگزار میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 یه کلک رشتی میتونی بزنی. خط زیر و تو فایل product.tpl پیدا کن. {$HOOK_PRODUCT_FOOTER} cutش کن بیار بزارش آخر فایل زیر {/if}. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 یه کلک رشتی میتونی بزنی. خط زیر و تو فایل product.tpl پیدا کن. {$HOOK_PRODUCT_FOOTER} cutش کن بیار بزارش آخر فایل زیر {/if}. جواب نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 اول از همه یادتون باشه وقتی دارید با tpl کار میکنید کامپایل روشن باشه دوم این که وقتی یک هوک رو در دیتابیس ساختید و در جای مناسب قرار دادیدش باید یک فایل به نام FrontController.php در پوشه override/calsses بسازید با محتویات زیر class FrontController extends FrontControllerCore { public function preProcess() { self::$smarty->assign('HOOK_GOOGLE_PLUS_ONE',Module::hookExec('NAAME HOOK')); parent::preProcess(); } } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 اول از همه یادتون باشه وقتی دارید با tpl کار میکنید کامپایل روشن باشه دوم این که وقتی یک هوک رو در دیتابیس ساختید و در جای مناسب قرار دادیدش باید یک فایل به نام FrontController.php در پوشه override/calsses بسازید با محتویات زیر class FrontController extends FrontControllerCore { public function preProcess() { self::$smarty->assign('HOOK_GOOGLE_PLUS_ONE',Module::hookExec('NAAME HOOK')); parent::preProcess(); } } سلام و سپاس دانوش عزیز کامپایل رو اجرا کردم و این فایلی که شما میفرمایید نیز در هاست موجود و بر اساس آموزش ساخت هوک ویرایش شده است حتی در موقعیت ها نیز موقعیت ایجاد شده وجود داره و به ماژول متصل شده (موفقیت آمیز ) ولی من نمیدونم کجا باید کد هوک رو قرار بدم تا در صفحه محصولات زیر بخش توضیحات و نظرات هوک فعال بشه به نظرم باید در فایل product.tpl قالب باشه ولی در کدام سطر نمی دانم چند جا رو هم بر اساس آزمون و خطا تست کردم جوابی نگرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 سلامیه سوال برای من پیش اومدهچرا شما به جای دستکاری هوک ها و فایل های پرستاشاپ، کدتون رو مستقیم در product.tpl نمیذاریدفکر میکنم هوک وقتی کاربرد داره که در موارد متعددی استفاده میشهنه اینکه برای قرار دادن یک کد، هوک ایجاد کنیدالبته این برداشت شخصیه منهشاید اشتباه میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 سلامیه سوال برای من پیش اومدهچرا شما به جای دستکاری هوک ها و فایل های پرستاشاپ، کدتون رو مستقیم در product.tpl نمیذاریدفکر میکنم هوک وقتی کاربرد داره که در موارد متعددی استفاده میشهنه اینکه برای قرار دادن یک کد، هوک ایجاد کنیدالبته این برداشت شخصیه منهشاید اشتباه میکنم سلام دقیقا درست میفرمایید ولی چه کدی رو ؟من تمام مراحل ایجاد هوک رو انجام دادم و فقط مونده قرار دادن کد هوک در فایل product.tpl که اگر اونهم انجام بشه و موفقیت آمیز باشه 1 - تجربه جدیدی خواهد بود 2- سایر دوستان نیز میتونن از این تجربه بهره ببرند 3 - حالا شاید بعد باز یک ماژول رو دستکاری کردیم برای اون بخش خودش بنوعی توسعه پرستاشاپ محسوب میشه من الان همون جای قبلی که گذاشته بودم فعال کردم ولی اگر بشه تغییرش داد خیلی عالی میشه هوک مناسبی هست برای جذب تبلیغات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 به آخر فایل هر چی که میخوای اضافه کنمثلا من کد آخرین به روز رسانی رو اضافه کردم : http://uploadpa.com/beta/12/llxib2qxa70n0c6123fu.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 به آخر فایل هر چی که میخوای اضافه کنمثلا من کد آخرین به روز رسانی رو اضافه کردم :http://uploadpa.com/beta/12/llxib2qxa70n0c6123fu.jpg سپاسگزارم اول اینکه اون کد بروز رسانی رو هم به من بدید لطفا دو اینکه چه کدی رو بگذارم مثلا من هوک topcenter رو ایجاد کرد . این کد رو به چه صورت بگذارم <div id="header_right"> {$HOOK_Top_Center} div> یا اینکه {$HOOK_Top_Center} رو فقط بگذارم / چون این رو گذاشتم جواب نداد . البته من از قالب دارچینا استفاده میکنم اگر بهمن خودش آن بشه خیلی خوب میشه دستت درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 اون کد چیز خاصی نیست، فقط باید فرصت کنم و تبدیل به هجری شمسی کنم، بعدش میذارم برای همه :{$product->date_upd} برای اینکه هوک شناسایی بشه باید اونو برای فایل tpl تعریف کنیفایل productcontroller.php رو در پوشه controllers ببین: خط 232 self::$smarty->assign(array( 'HOOK_EXTRA_LEFT' => Module::hookExec('extraLeft'), 'HOOK_EXTRA_RIGHT' => Module::hookExec('extraRight'), 'HOOK_PRODUCT_OOS' => Hook::productOutOfStock($this->product), 'HOOK_PRODUCT_FOOTER' => Hook::productFooter($this->product, $category), 'HOOK_PRODUCT_ACTIONS' => Module::hookExec('productActions'), 'HOOK_PRODUCT_TAB' => Module::hookExec('productTab'), 'HOOK_PRODUCT_TAB_CONTENT' => Module::hookExec('productTabContent') )); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 اون کد چیز خاصی نیست، فقط باید فرصت کنم و تبدیل به هجری شمسی کنم، بعدش میذارم برای همه :{$product->date_upd}اینم کد تاریخ بروزرسانی محصول به شمسی {dateFormat date=$product->date_upd|escape:'html':'UTF-8' full=0} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 اون کد چیز خاصی نیست، فقط باید فرصت کنم و تبدیل به هجری شمسی کنم، بعدش میذارم برای همه :{$product->date_upd} برای اینکه هوک شناسایی بشه باید اونو برای فایل tpl تعریف کنیفایل productcontroller.php رو در پوشه controllers ببین: خط 232 self::$smarty->assign(array( 'HOOK_EXTRA_LEFT' => Module::hookExec('extraLeft'), 'HOOK_EXTRA_RIGHT' => Module::hookExec('extraRight'), 'HOOK_PRODUCT_OOS' => Hook::productOutOfStock($this->product), 'HOOK_PRODUCT_FOOTER' => Hook::productFooter($this->product, $category), 'HOOK_PRODUCT_ACTIONS' => Module::hookExec('productActions'), 'HOOK_PRODUCT_TAB' => Module::hookExec('productTab'), 'HOOK_PRODUCT_TAB_CONTENT' => Module::hookExec('productTabContent') )); سپاسگزارم درست شد توی آموزش ساخت هوک آدرس دیگری رو برای فراخوانی هوک داده بود . برای همین اجرا نمیشد ببینید http://www.best-life.ir/toilet-cover.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 مبارک باشهفقط تاریخ به روز رسانی رو ببر زیر افزودن به سبد خرید و یا هر جای دیگه که دوست داری اونجایی که گذاشتی مناسب نیست و همچنین کنارش بنویس تاریخ آخرین به روز رسانیضمنا آموزش ساخت هوک مشکلی ندارهشما تو هر فایل tpl، وقتی میخوای از یه متغیر استفاده کنی، باید حتما اون متغیر رو تو فایلی که این فایل tpl رو فراخوانی میکنه تعریف کنیکه در اینجا productcontroller بود ولی در جاهای دیگه فرق میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iriali ارسال شده در اسفند 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2012 سلام من میخوام عنوان این بلوک رو عوض کنم و بزارم جایگاه نماد به چه صورت میتونم این کار رو بکنم ؟ http://thesun.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2012 برای تغییر عنوان بلوک ها از قسمت ابزارها/ترجمه ها ترجمه ماژول ها رو انتخاب و روی پرچم ایران کلیک کنید . بعد از جستجوی مرورگر استفاده کنید و عبارت تبلیغات رو بیابید و به جاش هر چی میخواین بنویسین و روی بروزرسانی کلیک کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iriali ارسال شده در اسفند 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2012 هاستم محدود کرده بود مجبور شدم دستی تغییر بدم /home/thesunir/public_html/modules/sotewsadds/fa.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در اسفند 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2012 شرمندهمیدونم سوالم خیلی مبتدیانس ولی چجوری نصبش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در اسفند 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2012 شرمندهمیدونم سوالم خیلی مبتدیانس ولی چجوری نصبش کنم؟ از قسمت مدیریت سربرگ ماژول هاقسمت افزودن یک ماژول از رایانهی من >> بارگذاری (آپلود) ماژول از رایانهی من. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 از قسمت مدیریت سربرگ ماژول ها قسمت افزودن یک ماژول از رایانهی من >> بارگذاری (آپلود) ماژول از رایانهی من.و اگه جواب نداد سعی کنید پوشه ماژول رو در پوشه ماژول در هاست ریخته و استخراجش کنید و سپس به بخش برگه ماژول در مدیریت رفته و پیداش کنید و دکمه نصب رو بزنید چون روش بالا در بعضی هاست ها جواب نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .