mosisms ارسال شده در اسفند 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2012 یه سوال دیگهمن الان میخام اسم بالای کادر رو از "تبلیغات"به یه چیز دیگه تغییر بدماگه تو سایتم نگاه کنین آرم درگاه پرداخت پی پال رو داخل تبلیغات نوشته میخوام تیتر کادر رو عوض کنممیشه؟چجوری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2012 برگه "ترجمه" و سپس ترجمه ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 همچین پیغامی دادچکار کنم؟ هشدار، فراهم کنندهی هاست شما حداکثر تعداد فیلدهای قابل ارسال در یک فرم را محدود کرده است:1000 تا 1000 تا 1000 تا لطفا از ارایه کنندهی هاست درخواست کنید تا محدودیت post و request برسد به 1609 حداقل یا فایل ترجمه را دستی ویرایش نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 سلامدر انجمن توضیح داده شدهجستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 سلامدر انجمن توضیح داده شدهجستجو کنیدجست و جو کردمبه نتیجه ای نرسیدممیشه لینک بدین؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 [آموزش] نحوه حل مشکل ترجمه در برخی از هاست هاارور در بخش ترجمه ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 هاستتون محدودیت داره و باید به مدیر هاستتون بگید این محدودیت هایی که نوشته بر داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
market2013 ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 سلامهر چقدر ماژول تیبلغات در همه جا و یا مازول دیگری رو نصب می کنم فقط می نویسه با موفقیت دانلود شد اما در لیست ماژولها وجود نداره؟؟؟!!!!!!لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 تو قسمت سایر ماژول ها قرار میگیرهچک کن اونجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
market2013 ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 در اونجا هم نبود!!!!!!!!!!!!!11 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 به ارسال شماره 50 همین سربرگ بنده دقت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
market2013 ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 پوشه ماژول در هاست اسمش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 modules نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
market2013 ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 بعد از نصب این ماژول اگر فقط بخوایم در یک قسمت مثلا سمت راست تبلیغ بزاریم چکار باید انجام بدیم .بعد از نصب بطور پیش فرض در جاهای مورد نظر تبلیغات ظاهر میشه چطور میشه بعضی ها غیر فعال کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 به برگه ماژول در مدیریت و زیر برگه موقعیت موقعیتی که می خواهید ماژول نمایش داده نشه اسم ماژول در اون موقعیت رو پاک کنیدالبته در پیکربندی خود ماژول هم فکر کنم این امکان وجود داره که نشون نده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
market2013 ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 اگر بخواهیم دوتا تبلیغ ویا کد html یا بیشتر در سمت راست و یا پایین قرار دهیم با توجه به این که این ماژول فقط امکان قرار دادن یک تبلیغ در هر قسمت را دارد چه کاری باید انجام داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 سلامبنده یه مشکلی دارم وقتی تبلیغاتی رو در بالای صفحه قرار میدم میاد روی قسمت شاخه و دیگه نمیشه قسمت شاخه ها رو انتخاب کرد ممنون میشم کمکم کنید www.hircangames.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 سلاممشکلی دیده نشدکش مرورگر رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 سلاممشکلی دیده نشدکش مرورگر رو پاک کنیددیدیم خیلی بدجور شده تبلیغات رو برداشتم الان دوباره قرار میدم روی سایت لطفا 5 دقیقه دیگه سایت رو مشاهده کنید مشکل رو میبینیندوباره تبلیغات رو روی سایت قرار دادم لطف کنین نگاه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 http://axgig.com/images/57300532410094525889.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در مرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 اگر امکانش هست میخام 3تا عکس در سمت چپ سایت بزارم که 2تاش لینک دارند و یکیش همین طوری تبلیغاتی هستشهمچنین برای سمت راست سایت دو تاعکس که یکیش لینک داره یکیش ندارهکدش رو میدین بهم..؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 ramezooon عزیز بهتر هست یه بار ماژول رو بازنشانی کنی و دوباره تیک هر قسمت رو برداری و اون قسمت رو ذخیره کنی من نصب کردم و مشکلی ندارم و به خوبی کار می کنه از دوستان عزیزی هم که این ماژول رو در اختیار ما گذاشتن سپاس دارم و بهترین شکل برای گذاشتن تبلیغات هم من تست کردم دستور های html هست و میشه چند تا عکس رو با لینک پشت سر هم وارد کرد موفق باشی کد این کاری که فرمودید بهترین شکله نگذاشتین که ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .