amirhrezaei ارسال شده در بهمن 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 با سلام و خسته نباشید به همه دوستان ماژول تبلیغات در همه جای سایت نسخه 4 به شما این امکان رو میده که انواع فایل تصویری و انیمیشن فلش و همچنین html رو در هرکجای سایت شامل ستون سمت چپ و راست ، بالای صفحه اصلی ، توی قسمت هدر و فوتر قرار بدید. این ماژول رو فارسی کردم و با پرستاشاپ نسخه 1.4 سازگاری کامل داره. برای دریافت رایگان ماژول از بازارچه پرستا شاپ اینجا کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در بهمن 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2011 سلامعذر میخوام من قبلا از نسخه غیرفارسی این ماژول استفاده کردم.کارش خوبه.اما نمیدونم HTML چیه وچطوری میشه واردش کردببخشید اگه سوالم آماتورهستمیشه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2011 کدهای دلخواه شما مثل لینک ، عکس ، متن و هر چیز دیگه اینجا نوشته میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در بهمن 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2011 با سلام و تشكر از اساتيد محترمماژول تبليغات را استفاده كردم، بسيار كارآمد است و كارگشا. تقدير و امتنان خود را از استاد amirhrezaei بخاطر ارائه آن و استادbahman1367 بخاطر راهنمايي و آموزش مرتبط با آن اعلام ميكنم. نكته اينكه علاوه بر تصوير تبليغاتي ما، تصوير قصر سبز را هم در فروشگاه ما نشان ميدهد؟ علت چيست و جسارتاً چگونه ميتوان تصوير مذكور را حذف نمود. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2011 برای اینکه تصویر قصر سبز رو پاک کنید بهتره تیک نمایش بقیه قسمتهایی از ماژول رو که استفاده نمیکنید رو بردارید و ذخیره کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirhrezaei ارسال شده در بهمن 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2011 سلام خدمت همه دوستان ramezooon عزيز منو ببخشيد كه آرم قصر سبز رو يادم رفت بردارم ، داشتم روي ماژول كار ميكردم براي سايت خودم كه ديگه پوشه رو زيپ كردم و توي سايت قرار دادم . البته دوست نازنين bahman1367 راهنمايي كردن كه چطور ميتونيد حذفش كنيد. موفق باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_haji ارسال شده در اسفند 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2011 سلام دوستان از دوست عزیزمون بابت این ماژول بی نظیرشون ممنونفقط یک سوال من نتونستم چند تا عکس و بنر پشت سر هم برای تبلیغات بزارم وقتی عکس جدید رو انتخاب می کنم دیکه در اون ستون اون عکس رو برمیداره http://www.turkbuy.in/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 برای اینکه تصویر قصر سبز رو پاک کنید بهتره تیک نمایش بقیه قسمتهایی از ماژول رو که استفاده نمیکنید رو بردارید و ذخیره کنید . سلام خدمت همه دوستان ramezooon عزيز منو ببخشيد كه آرم قصر سبز رو يادم رفت بردارم ، داشتم روي ماژول كار ميكردم براي سايت خودم كه ديگه پوشه رو زيپ كردم و توي سايت قرار دادم . البته دوست نازنين bahman1367 راهنمايي كردن كه چطور ميتونيد حذفش كنيد. موفق باشيد با سلام خدمت اساتيد محترممتشكرم از همه توجهي كه به مطالب عنوان شده داريد. من تيك را بر ميدارم ذخيره ميكنم دوباره كه تيك قسمت ديگري را بر ميدارم مجدداً تيك قسمت قبلي گذاشته ميشود. لذا در سايت خودم در هدر، فوتر و سمت راست تصوير قصر سبز را دارم.! بفرمائيد چكاركنم تا فقط تصاوير مورد نظر در سايت قرار گيرد؟ سپاس بي پايان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima_haji ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 ramezooon عزیز بهتر هست یه بار ماژول رو بازنشانی کنی و دوباره تیک هر قسمت رو برداری و اون قسمت رو ذخیره کنی من نصب کردم و مشکلی ندارم و به خوبی کار می کنه از دوستان عزیزی هم که این ماژول رو در اختیار ما گذاشتن سپاس دارم و بهترین شکل برای گذاشتن تبلیغات هم من تست کردم دستور های html هست و میشه چند تا عکس رو با لینک پشت سر هم وارد کرد موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در اسفند 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2011 با سلام و خسته نباشید به همه دوستان ماژول تبلیغات در همه جای سایت نسخه 4 به شما این امکان رو میده که انواع فایل تصویری و انیمیشن فلش و همچنین html رو در هرکجای سایت شامل ستون سمت چپ و راست ، بالای صفحه اصلی ، توی قسمت هدر و فوتر قرار بدید. این ماژول رو فارسی کردم و با پرستاشاپ نسخه 1.4 سازگاری کامل داره. برای دریافت رایگان ماژول از بازارچه پرستا شاپ اینجا کلیک کنید موفق باشید اینو چجوری باید از بازاچه گرفت؟!جایی واسه دانلود نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 7، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2011 سفارشتون رو به سبد خرید اضافه می کنید و روی پرداخت کلیک می کنید. بعد یک بار ثبت نام می کنید و پس از تکمیل مراحل لینک به ایمیلتون ارسال میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sg.ghadr ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 سلام اين مازول مي تونه swf هم نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2012 سلام اين مازول مي تونه swf هم نشون بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله میتونه . هم عکس هم فایل html و هم فلش رو نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 من وقتی این ماژول را برای بالای سایت میخوام استفاده کنم عکس یا فایل html من روی بقیه قسمت های سایت میفتد باید چی کار کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 برای کد html مورد نظرتون margin تعریف کنید. کد زیر رو به ابتدای کدهاتون اضافه کنید. عدد 10 رو میتونید کم یا زیاد کنید. کد زیر رو به انتهای کدهاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 برای کد html مورد نظرتون margin تعریف کنید. کد زیر رو به ابتدای کدهاتون اضافه کنید. عدد 10 رو میتونید کم یا زیاد کنید. کد زیر رو به انتهای کدهاتون کد ها اضافه شدن و حتی عدد 10 را هم تغییر دادم اما باز همونهممکنه عدم سازگاری با قالب باشه؟؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 بله ممکنه.میتونید آدرس سایتتون رو هم بدید شاید بهتر بشه کمک کرد. http://www.google.com/uds/css/small-logo.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2012 بله ممکنه.میتونید آدرس سایتتون رو هم بدید شاید بهتر بشه کمک کرد. http://www.google.com/uds/css/small-logo.pngمرسی از جوابتون...تست لوکال بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در شهریور 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2012 سلام من این ماژول رو نصب کردم ویه فایل فلش معرفی کردم تا در بلوک سمت راست نمایش بده ولی نمایش نمیده چیکار باید بکنم؟اندازه فایل رو 190 در 190 نوشته بود و لی من به 185 در 91 تغییر دادم ممکنه بخواطر این باشه؟با تشکرhttp://shop.isfahanrc.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 آیا امکان کپی زدن ماژول وجود داره؟ (یعنی چند نسخه از ماژول به طور همزمان استفاده بشه)هدف داشتن بیش از دو تبلیغ در یک ستون به طور همزمان هست. چون با این ماژول (یک دونه از این ماژول) امکان داشتن دو تبلیغ به طور همزمان در یکی از ستون ها وجود داره و بعضا این مقدار کافی نیست.یا اینکه ماژول دیگه ای واسه این کار وجود داره؟ تشکر ماژول Banner Manager برای این کار مناسب هست اما قابلیت پشتیبانی از عکس ها رو فقط داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 ماژول زياده بگردي هست براي اين كاركپي هم مي تونيد ولي بايد كاربر حرفه اي باشيد تا متغيير ها و بقيه فيدها رو درست تغيير بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2012 من از طریق html میخواهم یه متن را اضافه کنم.ولی فونت را نمیشناسهحتی تست که میزنم درسته-ولی فکر کنم یو نی کد خود پرستا نصب نیست یا...اینطوری میشه: ������ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2012 فایل رو با یک ویرایشگر متن باز کنید و با فرمت utf-8 ذخیره کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 سلام این ماژول تبلیغ در همه جای سایت رو میخوام ویرایش کنم و برای قسمت footer product تبلیغ بگذارم آیا میشه فقط hook right رو به hook footer product تغییر بدم و نصب کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 باید در قسمت install هم اسمشو عوض کنی و همچنین اگه جای دیگه ای ازش استفاده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .