admin ارسال شده در آذر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2015 احتمالا اینترنت مخابرات نیستید؟ با استفاده از *** شک*ن فرآیند نصب رو طی کنید. این مشکل به خاطر اینترنت ایران به وجود میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حمید کریمی ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 موقع نصب پرستا 1.6.1.0 این خطا رو میده ایجاد جداول پایگاه دادهایجاد فروشگاه و زبان پیشفرضنمیتوان زبان "پارسی (Persian)" را نصب کردمشکل چیست ؟من هم این مشکل رو دارم، و میخوام روی لوکال نصب کنم، ولی این پیغام میاد که نمیتوان زبان "پارسی (Persian)" را نصب کردلطفا راهنمایی کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza67asgari ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 من هم این مشکل رو دارم، و میخوام روی لوکال نصب کنم، ولی این پیغام میاد که نمیتوان زبان "پارسی (Persian)" را نصب کردلطفا راهنمایی کنیدممنونسلام دوستی گفت که به خاطر اینترنت ایران و با فیلتر شکن نصب میشهولی بازهم با فیلتر شکن نشدو همون ارور "" نمی توان زبان پارسی را نصب کرد"" میدهلطفا راهنمایی کنیدخیلی ممنون از لطف عزیزان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 به زبان انگلیسی نصب کنید سپس وارد مدیریت شده و از بخش Localization - Localization زبان فارسی رو انتخاب و روی Add/Update کلیک کنید بعد از بخش Localization - Languages زبان پیش فرض رو روی فارسی و زبان انگلیسی رو غیر فعال کنید واکنش ها : almarket.ir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حمید کریمی ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 به زبان انگلیسی نصب کنید سپس وارد مدیریت شده و از بخش Localization - Localization زبان فارسی رو انتخاب و روی Add/Update کلیک کنید بعد از بخش Localization - Languages زبان پیش فرض رو روی فارسی و زبان انگلیسی رو غیر فعال کنیداین کار رو هم امتحان کردم باز هم همون مشکل رو دارم، که در تصویر پیوست مشاهده میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 با *** شکن مختلف تست کنید ببینید جواب میگیرید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حمید کریمی ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 با *** شکن مختلف تست کنید ببینید جواب میگیرید؟دوست عزیز من روی لوکال خودم دارم کار میکنم و این مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2015 سلاممعمولا وقتی خطای 23% دارید روی لوکال و هاست فرقی نمیکنه و همه جا خطا خواهید گرفت.این خطا دو دلیل میتونه داشته باشه:1- مشکل اینترنت . که 90 درصد مواقع مشکل همینه و با فیلتر شکن و یا در زمانهای دیگری امتحان کنید مشکل حل خواهد شد2- مشکل سرور پرستاشاپ. برای این مورد راهی به جز صبر ندارید و باید در زمان دیگری مجددا تست کنید. موفق باشید واکنش ها : B.A.H.M.A.N و حمید کریمی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsiva ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 با سلام و وقت بخیرمن یک اسکریپت در هاست نصب کردم اما بجای اینکه وقتی در مرورگر آدرس سایت مثلا(www.domain.com) بنویسم و به سایت را مشاهده کنم باید آدرس(www.domain.com/prestashop) را بنویسم. چگونه میتوانم این مشکل را برطرف کنم. البته بدون نصب مجدد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
حمید کریمی ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلاممعمولا وقتی خطای 23% دارید روی لوکال و هاست فرقی نمیکنه و همه جا خطا خواهید گرفت.این خطا دو دلیل میتونه داشته باشه:1- مشکل اینترنت . که 90 درصد مواقع مشکل همینه و با فیلتر شکن و یا در زمانهای دیگری امتحان کنید مشکل حل خواهد شد2- مشکل سرور پرستاشاپ. برای این مورد راهی به جز صبر ندارید و باید در زمان دیگری مجددا تست کنید. موفق باشیدسلامبرای نصب پرستاشاپ بر روی لوکال به اینترنت نیاز هست؟دیتایی رو از اینترنت دانلود میکنه یعنی؟ ممنون از جوابتون، من الان امتحان میکنم حتما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 سلامبله زبانها از سایت اصلی دانلود میشوند تا شما در هر زمان آخرین آپدیت ترجمه ها را داشته باشید. موفق باشید واکنش ها : حمید کریمی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 با سلام و وقت بخیرمن یک اسکریپت در هاست نصب کردم اما بجای اینکه وقتی در مرورگر آدرس سایت مثلا(www.domain.com) بنویسم و به سایت را مشاهده کنم باید آدرس(www.domain.com/prestashop) را بنویسم. چگونه میتوانم این مشکل را برطرف کنم. البته بدون نصب مجدد فایل ها رو انتقال بدید از پوشه prestashop به روت سپس از مدیریت وارد بخش تنظیمات - سئو و URL ها شده و آدرس سایت رو از /prestashop/ به / تنها تغییر بدید و ذخیره کنید سلامبرای نصب پرستاشاپ بر روی لوکال به اینترنت نیاز هست؟دیتایی رو از اینترنت دانلود میکنه یعنی؟ ممنون از جوابتون، من الان امتحان میکنم حتما بله زمانی که ایران رو موقع نصب انتخاب میکنید زبان فارسی، هزینه مالیات و ... رو از سایت پرستاشاپ دانلود میکنه واکنش ها : حمید کریمی و almarket.ir 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dikord ارسال شده در دی 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2015 سلام .دوستان من تو نصب نسخه 1.6 وقتی به نصب پایگاه داده(12%) میرسه خطا میده .. میشه بگید باید چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2015 eror log سرور رو چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dikord ارسال شده در دی 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2015 eror log سرور رو چک کنیدچجوری باید اینکار رو انجام بدم .لطفا به زبان ساده راهنمایی کنید که بفهمم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2015 از مدیر هاستتون راهنمایی بگیرید. در هر پنل هاستینگ مکانش متفاوته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در بهمن 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 با درود دوستان گرامی من می خواستم برای تارنما (سایت) خودم نقشه گوگل تهیه کنم. جستار (تاپیک)ی هست که معرفی کنید اونجا آموزشش رو گذاشته باشه؟ یا اینکه اگر می شه همین جا به من بگین باید چه ماژولی رو از کجا دریافت کرده و نصب کنم و سپس چه کاری انجام بدم؟ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در اسفند 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 سلام آخرین نسخه ای که گزاشتیدبرای 1.6 آیا مشکلی داره ؟ من بسته رو دانلود کردم تو کامپیوترم از حالت فشرده در اوردم و مجددا بدون پوشه زیپش کردم... وقتی رو هاست میریزمش :اولا که وقتی به ادرس سایت میرم اتومات محیط نصب رو نمیاره و من باید روی لینک اینیستال کلیک کنم تا بره تو محیط نصببعد تو قسمت برسی 3 تا خطا میگیرهاولی مربوط به اینه که میگه بعضی فایل ها وجود نداره ... اون یکی مربوط به نمیدونم چیه پوشه ی زبان . یه نکته ی جالب هم اینه که وقتی من تو پوشه ی پابلیک همه فایل ها رو که اپلود کرده بودم پاک کردم در کمال تعجب بیش از 20 مگابایت فضا همچنان اشغال بود. لطفا تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید. این نسخه ی دانلودی منه prestashop_1.6.1.2_rtl_1.0 ممنونم.ا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinababahani ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 ارور لاگ سرور رو باید بررسی کنیدبا سلام منم این مشکل رو دارمروی local که میخوام نصب کنم همین اررور رو میده خطای نصب ماژوللطفا راهنمایی کنید و اینکه منظورتون از بررسی اررور لاگ چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinababahani ارسال شده در مرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 با سلام منم این مشکل رو دارمروی local که میخوام نصب کنم همین اررور رو میده خطای نصب ماژوللطفا راهنمایی کنید و اینکه منظورتون از بررسی اررور لاگ چیه؟دوستان کسی نیست جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2016 سلام بر شما.تجربه شخصی من میگه وقتی موقع نصب خطا داد چند بار که انجام بدی بدون خطا نصب میشه اما ممکنه برای شما این اتفاق نیفته ارور لاگ رو بررسی کنید ببنید چه خطایی میده:ومپ: wamp/logs/apache-error.logزمپ: xampp\apache\logs\error.log موفق باشید. واکنش ها : ramtin2025، amirrzd و [email protected] 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s2009 ارسال شده در آبان 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 سلام و عرض ادب من اماتور هستم قصد راه اندزی پرستاشاپ رو روی هاستم دارم دامنه رو به هاستم متصل کردم دیتا بیسم رو ساختم و یوزر براش تعریف کردم وقتی از طریق php admin هم وارد میشم دیتا بیس هست و ایجاد شده اما به هیچ وجه توی مراحل نصب پرستا نمیتونم دیتا بیس رو به سایت متصل کنم . توی تنظیمات ابندا روی لوکال هاست قراردادم اما متصل نشد ادرس مستقیم دیتابیس رو گذاشتم باز هم نشد . هاست من ویندوز هستش فایلهای پرستا رو توی فولدر wwwrot هاستم ریختم . به هیچ وجه دیتا بیس وصل نمیشه ممنون میشم راهتماییم کنین من روی هاستم هم5 my sql دارم هم sql2008 که از5 my sql استفاده میکنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s2009 ارسال شده در آبان 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2016 دوستان گرامی شخصی نیست یاری کند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marmar ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 سلاملطفا راهنماییم کنید، من روی یک هاست دیگه اطلاعات فروشگاهی پرستاشاپ به همراه قالب و ... داشتم، در حال حاضر انتقالش دادم تمام پوشه ها را به هاست جدید و طبق آموزش برای انتقال باید فایل settings.inc.php را حذف کنم و دیتابیس بسازم و بعد مراحل نصب، اما در این مرحله من وقتی mydomain.com/install می زنم صفحه سفید می اد چیکار کنم(نسخه پرستاشاپ prestashop_1.6.1.5_rtl_1.0)؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 سلام.برای انتقال که صفحه install نمیاره.کی گفته باید فایل settings.inc.php حذف کنید؟ باید تغییر میداد و اطلاعات دیتابیس جدید رو وارد میکردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .