mahdirabbani ارسال شده در مرداد 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2014 سلام دوستان ماژولی وجود داره که ویژگی ها رو شاخه بندی کنه؟مثلا به این صورت:ظاهری: 1- وزن2- ابعادالف- طولب- عرضپ- ...فنی: 1- CPUالف- سریب- مدلپ- فرکانست- ...2- RAM3- و ...هم می خوام توی مدیریت این طور باشه و هم توی نمایش و اگر نشد حداقل توی نمایش این جور نمایش بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2014 با بنده تماس بگیرید راهنمایی کنم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tlsd21 ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 خب همین جا می گفتید ما هم متوج شیم. مشکل من اینه که چطوری میشه عنوان مشخصات برای هر قسمت از جدول ها مشحص کرد ؟ مثلا : مشخصات فنی :رم:Cpu:حافظه: مشخصات غیر فنی:ضد آب:ضد ضربه: منظورم اون تا عبارت Bold هستش. سوال دومم هم اینکه که چطور میشه برای هر شاخه، جدول مجزا و منحصر به فرد نوشت. مثلا برای موبایل یه جدول داشت و برای هارد اکسترنال یه جدول دیگه. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید. راستی من تاپیک های آموزش پرستاشاپ رو در فروم پیدا نکردم. اگر میشه چند تا لینک داخلی فروم هم معرفی کنید. تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 سلامشما میتونی از قسمت ویژگی ها تعریف کنی پارامترهای دلخواهت رو بعد از طریق ماژول لایه ای فیلترشون کنی مثل سایت منسمت راست http://www.iroption.com/shop/option/option-206/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tlsd21 ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 خیلی عالی بود ممنون دوست گرامی ولی هنوز نمی دونم چطور می تونم برای هر شاخه، یک جدول مشخصات مجزا درست کنم. مثلا برای گوشی موبایل یه جدول درست کنم و برای تبلت یه جدول دیگه. چطور می تونم این کار رو بکنم؟ وقتی ویژگی تعریف می کنم همش باهم در یکجا ظاهر میشه. ممنون میشم اگر اینو هم راهنمایی بفرمائید. راستی سایتتون خیلی عالی بود. چند وقته راه اندازی شده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 بدون ماژول نمیتونید اینکارو بکنید .برای این مورد ماژول هست ، پیام خصوصی بدین ، تا راهنمایی کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .