farzad.dm ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 با سلام و خسته نباشید مشکلی که بود در مورد عوض کردن لوگوی سایت هست به این شکل که : با عوض کردن لوگوی سایت در بخش مدیریت و بخش فروشگاهی هر دو , لوگو به شکل علامت سوال نمایش داده میشد ( فرقی هم نمیکرد چه jpg باشه چه png ) (تمامی انتخاب های تصاویر که فقط jpg قبول کنه و انتخاب های دیگه رو هم تست کردم کار نکرد) اگر دوستان کسی به این مشکل برخورد و لوگوی png هم خواست قرار بده , من کار زیر رو انجام دادم و مشکل حل شد : به آدرس \themes\default-bootstrap بروید فایل header.tpl را باز کنید عبارت src="{$logo_url}" را به src="{$img_ps_dir}logo.png?{$img_update_time}" تغییر دهید لوگوی خود را از بخش مدیریت آپلود کنید سپس به آدرس \img در root پرستاشاپ نصبی خود بروید و فایل لوگوی خود را با نام logo.png در این آدرس قرار دهید در قسمت مدیریت تصاویر لوگو و آرم ها همچنان به شکل ( ؟ ) می باشد اما بهرحال تصویر لوگو روی فروشگاه و فاکتور شما اعمال می شود با تشکر واکنش ها : hidden 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 سلاممن favicon رو نمیخوام فروشگاهم داشته باشه این فایل رو حذف کردم.. اما favicon فروشگاه به شکل علامت سوال ? در اومده...همچنین ممنون میشم بگید چطوری میتونم لوگو رو از فروشگاه و همچنین از فاکتورها حذف کنم.. چون هدر دارم نیاز به لوگو نیست سایت خیلی سنگین شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 نبود favicon یک اشکال هست و به نوعی اجباری هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 دانوش عزیز لوگو رو چطوری میشه حذف کرد ؟من هرچی گشتم نفهمیدم کدوم فایل باید ویرایش بشه که logo تو سایت و لوگو از فاکتور ها و ایمیل ها حذف بشه ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلامدوستاناز قالب themes/default-bootstrap/header.tplکد %7B$logo_url%7D رو حذف کردم لوگو نیز حذف شد اما سبد خرید وسط چین و بلوک سرچ هم راست چین شده..هر کار کردم نتونستم درستش کنم ار کدوم قالب ها باید کدهاش رو تغییر داد ؟ ایا کد حذف لوگو رو درست حذف کردم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 با فایر باگ وقتی کار میکنی و مثلا میخوام لوگو رو حذف کنم از کجا بفهمم تو کدوم قالب و چه کدی باید ویرایش بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 باید حدس بزنید. تجربی هست و میشه گفت منطقی. مثلا مثلا منطقی هست که یه چیزایی توی فوتر هست اگر ماژول نباشه باید داخل footer.tpl پیدا بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 یک سوال داشتم ، من لوگو رو با فرمت png و بدون پس زمینه آپلود کردم ولی همچنان مثل jpg با پس زمینه سفید تو سایت نمایش داده می شه .چه کاری برای رفع این موضوع می تونم انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 به منو تنظیمات 》 تصاویر برید و در قسمت " تنظیمات ایجاد تصویر " گزینه زیر را انتخاب کنید :" تنها اگر تصویر اصلی با نوع png هست از این نوع استفاده کن "و البته فکر کنم بعد از ذخیره دوباره باید لوگو را آپلود کنید موفق باشید واکنش ها : smostafa.mirghaffari 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 تغییراتی که گفتید رو اعمال کردم ، هنوز نمایش درست نشده ،می ذارم به حساب کش شدن فایلهای قدیمی ، اگه بازم مشکلی بود می پرسم .سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 کش را با ctrl+f5 خالی کنید احتمالا حل میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 کش را با ctrl+f5 خالی کنید احتمالا حل میشه .دوست محترم هنوز مشکل باقیه ، من تصویر بدون پس زمینه آپلود می کنم و تنظیمات هم همونه که گفتید بازم پس زمینه سفید بهش اضافه می شه .فکر می کنید فرمت gif بتونه کمکی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 کش را با ctrl+f5 خالی کنید احتمالا حل میشه .دوست محترم هنوز مشکل باقیه ، من تصویر بدون پس زمینه آپلود می کنم و تنظیمات هم همونه که گفتید بازم پس زمینه سفید بهش اضافه می شه .فکر می کنید فرمت gif بتونه کمکی کنه ؟ 1 - در تنظیمات تصاویر روی png قرار دهید ذخیره نمایید2 - لوگوی خودتونو آپلود کنید3- میتونید دوباره تنظیمات رو به حالت قبل برگردونید برای استفاده از jpg4 - کش مرورگرتون رو با کلید Ctrl+F5 خالی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 سپاس ، مشکل برطرف شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omdehsharj ارسال شده در تیر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2015 سلاممن هم همچین مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید چطور مشکل رو به طور کامل برطرف کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 سلاممن هم همچین مشکلی دارملطفا راهنمایی کنید چطور مشکل رو به طور کامل برطرف کنم ؟ سلامکارهایی که دوستان گفتن رو انجام دادید و بازهم نتیجه نگرفتید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2017 سلام دوستان من favicon رو گذاشتم همچنین ک توی عکس مشخص هست توی ادرس مرورگر ایکون نمایش داده میشه ولی وقتی پیج رو ذخیره میکنی favion به شکل علامت سوال ذخیره میشه چطوری اینو حلش کنم ؟ قالبم الکترومارکت هست و این مسیر themes/electromarket/header.tpl کد زیر رو دارم در مورد favicon minimum-scale=0.25, maximum-scale=1.6, initial-scale=1.0" />{/if} <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes" /> <link rel="icon" type="image/vnd.microsoft.icon" href="{$favicon_url}?{$img_update_time}" /> <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="{$favicon_url}?{$img_update_time}" /> {if isset($css_files)} {foreach from=$css_files key=css_uri item=media} <link rel="stylesheet" href="{$css_uri|escape:'html':'UTF-8'}" type="text/css" media="{$media|escape:'html':'UTF-8'}" /> {/foreach} {/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2017 سلام favicon سایتتون مشکلی نداره و درست نمایش داده میشه. واکنش ها : hidden 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza22 ارسال شده در فروردین 5، 2022 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2022 سلام کارایی که گفتید رو کردم ولی باز لوگوی سر برگ علامت سواله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .