lost_z ارسال شده در شهریور 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2014 سلام دوستان . وقتی مشتری فرآیند سفارش رو طی میکنه در مرحله آخر که استفاده از فیش بانکی رو میزنه .هیچ ایمیلی فرستاده نمیشه .در ضمن وضعیت ارسال ایمیل رو نیز برای فیش بانکی فعال کردم. نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
TOWHEN ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 برای من هم هیچ ایمیلی نمیاد وقتی مشتری خرید انجام داد. توی آگاهی سازی هم فعاله.ولی ایمیل تست در قسمت تنظیمات ایمیل کار میکنه.مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 برای من که کار میکنه ! شما اگه ماژول رو از بازارچه خریداری کردید به دانوش پیام بدید تا مشکلتون رو رفع کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
TOWHEN ارسال شده در آبان 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2014 برای من که کار میکنه ! شما اگه ماژول رو از بازارچه خریداری کردید به دانوش پیام بدید تا مشکلتون رو رفع کنندماژول چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2014 اها من ماژول فیش بانکی رو با ماژول ثبت فیش بانکی اشتباه گرفتم ! اگه ماژول فیش بانکی واستون کار نمیکنه بازنشانی کنید و مجدد تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
TOWHEN ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 مشکل ماژول فیش بانکی نیست. من ماژول پرداخت دارم. مشکل اینجاست که اضافه شدن سفارش جدید و مشتری جدید از طریق ایمیل به مدیران فروشگاه اطلاع رسانی نمیشه.تاپیک جدید بزنم؟ گشتم پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 سلاماز بخش مدیریت ، یک ایمیل آزمایشی ارسال کنید و ببینید کلا ایمیلهاتون ارسال میشه یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
TOWHEN ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 سلاماز بخش مدیریت ، یک ایمیل آزمایشی ارسال کنید و ببینید کلا ایمیلهاتون ارسال میشه یا خیر موفق باشیدبله ارسال میشه. توی یه تاپیک دیگه دانوش جان فرمودن ماژول اطلاع رسانی رو پیکر بندی کنم که پیداش نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 وارد بخش ماژول ها بشید اسم ماژول دقیقا " باخبرسازی توسط ایمیل " هست جستجو کنید توی شاخه " مدیریت " قرار داره به راحتی میتونید پیدا کنید و ایمیل هایی که میخواهید اطلاع داده بشه رو وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persianrc ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 سلام با خبر سازی فقط برای خرید اطلاع رسانی می کنه یا موجودی محصولات اما زمانی که شخصی ثبت نام می کنه یا پرسشی داره کار نمی کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 وارد بخش ماژول ها بشید اسم ماژول دقیقا " باخبرسازی توسط ایمیل " هست جستجو کنید توی شاخه " مدیریت " قرار داره به راحتی میتونید پیدا کنید و ایمیل هایی که میخواهید اطلاع داده بشه رو وارد کنیدداداش تو ورژن 1.6 این چنین اسمی وجود نداره.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 توی بخش 1.5 سوال شده منم برای 1.5 پاسخ دادم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persianrc ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 توی بخش 1.5 سوال شده منم برای 1.5 پاسخ دادم !ما تعدادی ایمل اضافه کردیم، اما موضوع اینه که وقتی ایمیل می یاد فقط برای فروشها ایمیل می یاد، وقتی شخصی ثبت نام می کنه برای ما پیامی نمی یاد. ضمنا من در این برنامه یک مشکلی دارم، با اینکه کش را غیر فعال کردیم باز هم از کش می خونه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .