shop-presta ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 سلاممن جست و جو کردم اما چیز خاصی پیدا نکردممی خوام که فرآیند خرید خیلی راحت بشه و فقط فیلد های ضروری برای ثبت نام باشه و اینکه در قسمت کد پستی ، اون خط فاصله نباشهبه جز اینکه از قسمت مدیریت خرید تک مرحله ای رو فعال کنم چه کار های دیگری باید انجام بدهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 منتظر راهنمایی دوستان هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 ابتدا وارد بخش بومی سازی / کشورها بشین کشور ایران رو پیدا کنید و روش کلیککنید تا باز بشه ، سپس برخی چیزا رو میتونید غیرفعال کنید مثل ، شرکت ، کدپستی ، آدرس 2 و استان . بعد میتونید برین بخش تنظیمات/مشتریان و در اینجاهم میتونید تلفن رو اختیاری کنید . بعد میتونید برین بخش مشتریان/عنوان هاو در اینجا میتونید اون بخش انتخاب جنسیت رو هم غیرفعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلامدر انجمن جستجو کنیداین کار از طریق تنظیمات تا حدی ممکن هست ولی نه خیلی زیاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop-presta ارسال شده در شهریور 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 ابتدا وارد بخش بومی سازی / کشورها بشین کشور ایران رو پیدا کنید و روش کلیککنید تا باز بشه ، سپس برخی چیزا رو میتونید غیرفعال کنید مثل ، شرکت ، کدپستی ، آدرس 2 و استان . بعد میتونید برین بخش تنظیمات/مشتریان و در اینجاهم میتونید تلفن رو اختیاری کنید . بعد میتونید برین بخش مشتریان/عنوان هاو در اینجا میتونید اون بخش انتخاب جنسیت رو هم غیرفعال کنید .ممنون . در روش اول رفتم فیلد کشور رو حذف کردم و هنگام ثبت کالا نیز فیلد کشور وجود نداشت اما هنگام ثبت کردن سفارش با ارور "شناسه کشور مورد نیاز است." رو به راه شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 کشور رو که نمیتونید ، فقط اون چیزایی که گفتم رو میشه حذف کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلامدوستان ممنون میشم کمک کنید- از بخش ثبت نام تاریخ تولد نیز حذف بشههمچنین زمان ثبت نام تاریخ تولد شمسی هست اما وقتی تو بخش کاربری تنظیمات شخصی بریم تاریخ رو به میلادی نشون میده میخوام در فرم ثبت نام و در بخش اطلاعات شخصی گزینه ثبت نام حذف بشه- از قسمت فرم ثبت ادرس کشور ایران حذف و یا مخفی بشه- در بخش ثبت ادرس جدید چطوری میشه فیلد ها رو به ترتیب کرد استان >ادرس> کد پستی> تماس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلاماین موارد شخصی سازی هست و میتونید از بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .