admin ارسال شده در اسفند 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2011 ماژول پرداخت امن پاسارگاد از طریق سایت رسمی پیپاد برای پرستا شاپ نسخهی 1.3 ارایه شده است. انجمن پشتیبانی پرستا شاپ پارسی این ماژول را برای نسخهی 1.4 ارتقا داده و مشکلات پرداخت رفع شده و با تست کامل اکنون در اختیار شماست.با تشکر ویژه از آقای معصومی برای حل مشکلات ماژول. نکات: بعد از نصب این ماژول در قسمت مدیریت » پرداخت، واحد پول ماژول را تومان علامت گذاری کنید.در صورت برخورد با مشکلات احتمالی در پرداخت میتوانید در همین تاپیک مطرح کنید و یا با سازنده آن تماس بگیری. تلفن 09381532600 ,03614459184آي دي ياهو مسنجر : [email protected]آقای مرتضی آخوند زاده برای دریافت رایگان این ماژول از دو لینک زیر در بازارچه استفاده کنید:ماژول پرداخت امن پاسارگاد (پی پاد) برای پرستا شاپ 1.3ماژول پرداخت امن پاسارگاد (پی پاد) برای پرستا شاپ 1.4 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در اسفند 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 دوستان چطوری میشه ترمینال مشخص کرد واسه حسابم؟مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 خود بانک در اختیار شما میذاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در اسفند 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2011 سلام من همه كارهاي اوليه را انجام دادم كد پذيرندگي هم گرفتم ولي نميدونم چي كار كنم و چطوري وصل بشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2011 راهنمای استفاده در فایل فشرده ی ماژول موجوده. باید بعد از نصب ماژول اون رو پیکربندی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
OM1D ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 این ماژول برای مدتی غیرفعال است . پس از کسر مبلغ و انتقال به سایت درخواست کننده برگشت داده نمیشه . مشکل از ماژول نیست و مشکل از مخابرات است . بنابه گفته پی پاد این مشکل برای سرورهای کانادا حل شده ولی برای بقیه سرورهای خارجی تا 1 الی 2 هفته ای زمان بر خواهد بود ... عزیزان زحمتکش مخابرات جز خرابکاری برای این ملت توشه ای به همراه نمی آورند !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 سلام من ماژول رو نصب کردم وقتی میخواد به بانک وصل بشه sigature error خط امضاء میده این مشکل رو چه جوری حل میشه لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 سلام من ماژول رو نصب کردم وقتی میخواد به بانک وصل بشه sigature error خط امضاء میده این مشکل رو چه جوری حل میشه لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون نکات: بعد از نصب این ماژول در قسمت مدیریت » پرداخت، واحد پول ماژول را تومان علامت گذاری کنید. در صورت برخورد با مشکلات احتمالی در پرداخت میتوانید در همین تاپیک مطرح کنید و یا با سازنده آن تماس بگیری. تلفن 09381532600 ,03614459184 آي دي ياهو مسنجر : [email protected] آقای مرتضی آخوند زاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2012 با سلامتوی تنظیمات ماژولدر فیلد سوم چطور باید فایل آپلود شده را لینک بدیم ؟اگر مثال باشه بهتره فیلد چهارمش چیه ؟ به چه کاری میاد ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminem25197 ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 آدرس فایل رو کامل وارد کنید مثلا:www.abc.com/img/privateKey.pem (اگر توی فولدر img هست) فیلد چهارم تعداد روزیه که باید سفارش رو به دست مشتری برسونید، اگر بیشتر طول بکشه میتونه ثبت شکایت کنه. از پایان این تاریخ مشتری 3 روز وقت داره برای شکایت، اگر مشکلی نباشه در پایان 3 روز پول واریز میشه. یعنی در کل عددی که اونجا مینویسی + 3 میشه زمانیکه که پول پیش بانک میمونهبرای سایت ما 5 روزه مثلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 اقا من این کارارو کردم ولی ارور 404 میده (وقتی میخوای پرداخت کنی)اولیه که مارچنت کد : از شرکت گرفتم دومیه وقتی حساب اضافه میکنی خودش ترمینال کد میدهسومیه فایل privateKey.pem رو تو یکی از فولدر ها ریخته و آدرسشو مطابق با اون گذاشتمچهارمیم گذاشتم رو 5 سیو کردم ولی ارور 404 میده (وقتی میخوای پرداخت کنی)مشکل از کجاس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 سلام آقا آدرس کامل کامل بده مثلا تو سی پنل ببین مثلا زده home/html dukd دقیق دقیق بزن من هم همین مشکل رو داشتم فقط باید آدرس رو از ابتدا تا انتها بزنی آخرش هم یه / اضافه کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminem25197 ارسال شده در تیر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2012 احتمالا از همون آدرس privatekey باید باشه، حروف بزرک و کوچیک هم رعایت کن! یذره منم اذیت کرد ولی یادمه اشتباه تایپی داشتم یجاش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 یعنی اینطوری؟تو عکس آدرسشو زدم http://img4up.com/up2/07881197575012145951.jpgادرسش میشه این دیگه؟http://mysite.com/public_html/pardakht/privateKey.pemاینو زدم بازم ارور دادممنون میشم دست مارم بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 دوست من public_html در آدرس وارد نمیشه و درواقع اون آدرس روت فروشگاه شماست که دامنه شما به اون پوشه ارجاع میشه. این بخش رو از آدرس حذف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 سلام دانوش جان منم بدون public_html تست کردم نشد آخر اینجوری آدرس زدم مشکل حل شد. /home/ctgziaio/public_html/privateKey.pem یعنی home/ctgziaio اینم + public_htm وارد کن ctgziaio اینم اسم کاربری هاست خودتو وارد کن باز یه بار هم اینجوری تست کن ولی من اینجوری دارم کار می کنم الان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminem25197 ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 من با آدرس بهداد بدون اون بخشش زدم و کار میکنه. دوتا فایل داره این privatekey جفتشو آپلود کردید؟ شاید فقظ یکیشو گذاشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 دوست من public_html در آدرس وارد نمیشه و درواقع اون آدرس روت فروشگاه شماست که دامنه شما به اون پوشه ارجاع میشه. این بخش رو از آدرس حذف کنید.اخه همه جورشو امتحان کردم نشد سلام دانوش جان منم بدون public_html تست کردم نشد آخر اینجوری آدرس زدم مشکل حل شد. /home/ctgziaio/public_html/privateKey.pem یعنی home/ctgziaio اینم + public_htm وارد کن ctgziaio اینم اسم کاربری هاست خودتو وارد کن باز یه بار هم اینجوری تست کن ولی من اینجوری دارم کار می کنم الان movie-ir.com/movieir/home/public_html/pardakht/privateKey.pemشد این زدم ولی نشد من با آدرس بهداد بدون اون بخشش زدم و کار میکنه. دوتا فایل داره این privatekey جفتشو آپلود کردید؟ شاید فقظ یکیشو گذاشتیبا همون آدرسی که دادم تست کردید؟ (http://mysite.com/public_html/pardakht/privateKey.pem )؟_________ماژول ورژنش 1.5 هست دیگه؟ شاید اشکال از ماژول بایشه perms که نباید 777 باشه نه؟ یا باید 777 باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 سلام دانوش جان منم بدون public_html تست کردم نشد آخر اینجوری آدرس زدم مشکل حل شد. /home/ctgziaio/public_html/privateKey.pem یعنی home/ctgziaio اینم + public_htm وارد کن ctgziaio اینم اسم کاربری هاست خودتو وارد کن باز یه بار هم اینجوری تست کن ولی من اینجوری دارم کار می کنم الان با این حساب آدرس این دوستمون باید این شکلی باشه: /home/movieir/public_html/pardakht/privateKey.pem متن بالا رو کپی کنید و وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2012 اینم نشد دانوش جان :(این آدرسشه درسته ولی نمیدونم چرا ارور میده(اینو همین الان جابه جا کردم)www.movie-ir.com/privateKey.pemشاید از این اشکال میگیرهPayPaad Terminal Code:این میشه کد ترمینال یا IP ترمینال؟من کد ترمینال میزنموای دیوونه شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2012 شما با شماره های زیر تماس بگیرید تلفن 09381532600 ,03614459184 آي دي ياهو مسنجر : [email protected] آقای مرتضی آخوند زاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2012 سلامPayPaad Terminal Code كد ترمينال هست كه در بخش اكانت سايت پرداخت امن پاسارگاد بخش مشخصات فني به شما اختصاص داده شده كه در فروشگاه شما در صفحه مديريت ماژول پرداخت امن وارد ميشه و آي پي سرور هاستي كه داري ازش استفاده مي كني را بايد در بخش مديريت اكانتت در سايت پرداخت امن پاسارگاد تنظيم كني وگرنه پرداخت انجام نميشه و حتي شايد اصلاً نتوني به صفحه پرداخت وارد بشي.اینم نشد دانوش جان :(این آدرسشه درسته ولی نمیدونم چرا ارور میده(اینو همین الان جابه جا کردم)www.movie-ir.com/privateKey.pemشاید از این اشکال میگیرهPayPaad Terminal Code:این میشه کد ترمینال یا IP ترمینال؟من کد ترمینال میزنموای دیوونه شدم واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 سلامPayPaad Terminal Code كد ترمينال هست كه در بخش اكانت سايت پرداخت امن پاسارگاد بخش مشخصات فني به شما اختصاص داده شده كه در فروشگاه شما در صفحه مديريت ماژول پرداخت امن وارد ميشه و آي پي سرور هاستي كه داري ازش استفاده مي كني را بايد در بخش مديريت اكانتت در سايت پرداخت امن پاسارگاد تنظيم كني وگرنه پرداخت انجام نميشه و حتي شايد اصلاً نتوني به صفحه پرداخت وارد بشي. ای پی رو چند باید تنظیم کنم؟من همش رو 1 گذاشتم فکر کنم اشتباه زذم درسته؟ ویرایش:ای پی سایتم رو از cmd پیدا کردم و تو ای پی ترمینال هم وارد کردمولی باز ایراد میگیره با آقای اخوند زاده هم تماس گرفتم گفت این کار هارو انجام بده درست میشه انجام دادم درست نشد دوستان 5تا عکس گذاشتم کل قضایا مشخصه ممنون میشم نگاهی بندازید بهشون و بگید مشکل از کجاست؟خیلی ممنون[attachment=511][attachment=512][attachment=513][attachment=514][attachment=515] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 آیپی سات رو از طریق cmd پیدا نکنید. میتونید از سایت های whois استفاده کنید و یا از فایل زیر که روی هاسستون آپلود میکنید.test_ip.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2012 فایل رو اپلود کردم و اجرا کردم این 174.133.237.114 رو داداین رو تو ای پی ترمینال وارد کردم ولی باز هم وقتی پرداخت رو میزنی صفحه سفید میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .