ahmadi110 ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 دوستان من چندتا قالب عالی برای پرستاشاپ 1.3 از سایت های مختلف با کلی مکافات دریافت کرده اماز دوستا میخواهم کمک کنند تا قالب ها را به فارسی ترجمه کرده وبه رایگان بر روی سایت قرار دهیم تا همه از آنها استفاده کنند می خواستم نظر شما را بدانم در تاپیک بعدی قالب هارا برای دانلود قرار میدهم من منتظرم.......... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 دوست عزیز دیگه پرستاشاپ 1.3 بدرد نمیخوره الان فعالیت گروه روی پرستاشاپ 1.4 هست شما قالبهایی که با این نسخه سازگار هستند قرار بدید تا دوستان فارسی سازی کنند. ولی شما این قالب هایی که ذکر کردید رو بزارید توی قسمت مربوطه انجمن تا اگه کسانی از پرستاشاپ 1.3 استفاده می کنند از این قالب ها بهره ببرند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad-tnt ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 دوستان من چندتا قالب عالی برای پرستاشاپ 1.3 از سایت های مختلف با کلی مکافات دریافت کرده اماز دوستا میخواهم کمک کنند تا قالب ها را به فارسی ترجمه کرده وبه رایگان بر روی سایت قرار دهیم تا همه از آنها استفاده کنند می خواستم نظر شما را بدانم در تاپیک بعدی قالب هارا برای دانلود قرار میدهم من منتظرم.......... ممنون از شما دوست عزیزم ، اگه امکانش هست قالب هارو برای دانلود قرار بدید.منم خیلی وقته دنبال قالب رایگان برای ورژن 1.3 هستم ولی موفق به پیدا کردن قالب مناسبی نشدم !. موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2011 شما قالبها رو قرار بدید اگر دوستان خوششون بیاد کمکتون می کنن فارسی کنید. اما فعالیت فعلی انجمن نسخه 1.4 هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2011 خيلي از دوستان از 1.3 بهره مي برن و مشكلي هم ندارنقالب ها رو بايد براي دانلود همراه با عكس پيش نمايش قرار دهيد در انجمن تا در صورت نياز فارسي بشه و يا حتي سازگاري با 1.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .