daneshjoo ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 سلامدوستان آیا امکان افزودن تعداد زیاد محصول هم هست؟مثلا من روزانه م یخوام تعداد 100 تا محصول وادر کنم، چطور یمی تونم این کارو از طریق یک فایل تکست انجام بدم؟ مثلا یا فایل اکسل یا جور دیگهبه این صورت که مثلا مشخصات دسته ها و ادرس عکس ها رادرج کنم توی فایل و این فایل را ایمپورت کنم در قسمت محصولات(اگر امکان وارد سازی از فایل را داشته باشه)یا جور دیگه ای آیا این امکان هست در حالت پیش فرض ؟اگر نیست میشه این امکان را بهش اضافه کرد یا با ترفند یا راه حلی ممکنش کرد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در اسفند 11، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2011 دوستان کسی تا حالا پیگیری نکرده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2011 اكسل با قالب cvsمديريت فروشگاتونتنظيماتورود در انجمن جستجو نماييد قبل از زدن سربرگي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در اسفند 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 ممنون دوست منتوی سایت اصلی اینو پیدا کردم که به درد دوستان می خوره http://www.prestashop.com/wiki/Importing_Product_Data/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 هر چند که سایت اصلی خیلی عالی توضیح دادهولی توی این پست هم من یک سری توضیحاتی دادم:http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=352 موفق باشید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در بهمن 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 در کل این روش با زبان فارسی مشکل داره هرکی میتونه راهنمایی کنه من خیلی به این روش برای وارد کردن محصول نیاز دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .