arman73 ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 با سلام من پرستا شاپ1.6 رو نصب کردم ولی نمیدونم واسه تغییر دادن عکس ها رو قالبی که داره چکار کنم.هر جا میگردم نمبدونم عکس هایی که روش هست رو چه جوری عوض کنم عکس های خودمو بگذارم.مثلا اسلایدر رو در بخش ماژول پیدا کردم عکسا رو اونجا عوض کردم. ولی اونجا که عکس های ثابت هست رو نمیدونم کجا پیدا کنم که عوضش کنم ممنون میشم جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 اگر منتظرتون عکس های محصولات باشه که مشخصا باید به بخش محصولات برید و تغییر بدید!در کل اکثر عکسای موجود از بخش محصولات عوض میشه Sent from my C5303 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 سلامچند تا از بنر ها در بخش قالب قابل ویرایش هستندتنظیمات >> قالب موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
noroozi ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلام آقا رامتین یه سوال داشتم ... امکانش هست تو صفحه اصلی سایت کادر عکس محصولات با هم متفاوت باشه ؟؟مثلا یه کادر 120*120 باشه و یه کادر دیگه 250*250 میشه این تغییر رو داد ؟ با شخصی سازی میشه اندازه کادرها رو تو صفحه اصلی تغییر داد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامبله نیاز به کدنویسی و شخصی سازی ماژول داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 من نسخه 1606 سری دوم را بتازگی برای سایتم نصب کرده ام. درقسمت ماژول ها بخش پیکربندی قالب وارد می شوم تا عکسهای صفحه اصلی را تغییر دهم. پس از انتخاب عکس جدید و فشار دکمه ذخیره با پیغام خطای زیر مواجه می شوم. من قبلا از هیچ نسخه ای ازا ین نرم افزار استفاده نکرده ام و این اولین نصب من است.[PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator:Call to undefined method Tools::purifyHTML() نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2014 این ماژول در نسخه ۱.۶ نیست. و نباید نصب کنید. برای نصب قالب به تنظیمات » قالب ها برید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 این ماژول در نسخه ۱.۶ نیست. و نباید نصب کنید. برای نصب قالب به تنظیمات » قالب ها برید Sent from my Xperia using Tapatalk proاگر امکان دارد بیشتر توضیح دهید. در این صفحه تنظیمات> قالبها، قالب default bootstrap بطور پیش فرض انتخاب شده است. آیا باید کار خاصی روی آن انجام بدهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 من نسخه 1606 سری دوم را بتازگی برای سایتم نصب کرده ام. درقسمت ماژول ها بخش پیکربندی قالب وارد می شوم تا عکسهای صفحه اصلی را تغییر دهم. پس از انتخاب عکس جدید و فشار دکمه ذخیره با پیغام خطای زیر مواجه می شوم. من قبلا از هیچ نسخه ای ازا ین نرم افزار استفاده نکرده ام و این اولین نصب من است.[PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator:Call to undefined method Tools::purifyHTML()سلام دوست عزیز . این خطا بخاطر بروزرسانی کردن مازول پیکربندی قالب هست به ورژن 1.1.7 و مثل اینکه این ورژن تنها برای نسخه 1.6.0.9 پرستاشاپ هست که هنوز بومی سازی نشده .و روی ورژن های قبلی پرستا خطا میده . و شما چون از نسخه 1.6.0.6 پرستاشاپ موجود در انجمن پرستاشاپ فارسی استفاده میکنید باید فعلا این ماژول را بروزرسانی نمیکردید . والبته الان میتونید از همون بسته نصبی پرستاشاپی که از انجمن دانلود کردید از داخل پوشه module پوشه themeconfigurator را جایگزین پوشه موجود در همین مسیر در هاستتون یا لوکال بکنید . فکر کنم فعلا با این کار مشکلتون حل بشه . البته دقت کنید که دوباره بروزرسانی را نزنید و برای پیکربندی ماژول از فلش کوچکی که کنار گزینه بروزرسانی هست گزینه پیکر بندی را پیدا کنید . امیدوارم مشکلتون اینطور حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 من نسخه 1606 سری دوم را بتازگی برای سایتم نصب کرده ام. درقسمت ماژول ها بخش پیکربندی قالب وارد می شوم تا عکسهای صفحه اصلی را تغییر دهم. پس از انتخاب عکس جدید و فشار دکمه ذخیره با پیغام خطای زیر مواجه می شوم. من قبلا از هیچ نسخه ای ازا ین نرم افزار استفاده نکرده ام و این اولین نصب من است.[PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator:Call to undefined method Tools::purifyHTML()سلام دوست عزیز . این خطا بخاطر بروزرسانی کردن مازول پیکربندی قالب هست به ورژن 1.1.7 و مثل اینکه این ورژن تنها برای نسخه 1.6.0.9 پرستاشاپ هست که هنوز بومی سازی نشده .و روی ورژن های قبلی پرستا خطا میده . و شما چون از نسخه 1.6.0.6 پرستاشاپ موجود در انجمن پرستاشاپ فارسی استفاده میکنید باید فعلا این ماژول را بروزرسانی نمیکردید . والبته الان میتونید از همون بسته نصبی پرستاشاپی که از انجمن دانلود کردید از داخل پوشه module پوشه themeconfigurator را جایگزین پوشه موجود در همین مسیر در هاستتون یا لوکال بکنید . فکر کنم فعلا با این کار مشکلتون حل بشه . البته دقت کنید که دوباره بروزرسانی را نزنید و برای پیکربندی ماژول از فلش کوچکی که کنار گزینه بروزرسانی هست گزینه پیکر بندی را پیدا کنید . امیدوارم مشکلتون اینطور حل بشهدوست گرامی سلام. از اینکه من را راهنمایی کردید بسیار سپاسگزارم. راه حل شما مشکل من را حل نمود. آیا پس از نصب این نرم افزار نباید هیچ کدام از ابزارها را بروز رسانی کنم؟ چون الان که بروز رسانی کرده ام شاخههایی که ایجاد کرده ام لینکهای اشتباهی روی آنها قرار می گیرد و با انتخاب هر لینک یک صفحه خطای لینک ناموجود میآید. باز هم از کمک شما سپاسگزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 دوست گرامی سلام. از اینکه من را راهنمایی کردید بسیار سپاسگزارم. راه حل شما مشکل من را حل نمود. آیا پس از نصب این نرم افزار نباید هیچ کدام از ابزارها را بروز رسانی کنم؟ چون الان که بروز رسانی کرده ام شاخههایی که ایجاد کرده ام لینکهای اشتباهی روی آنها قرار می گیرد و با انتخاب هر لینک یک صفحه خطای لینک ناموجود میآید. باز هم از کمک شما سپاسگزارم.خوشحالم مشکل حل شد . در مورد بروزرسانی تا الان که من مشکلی را ندیده بودم و این اولین باز بود که با بروزرسانی ماژول ها در 1.6 مشکل پیش میومد . البته شاید من بهش برخورد نکردم ولی بازم باید مدیران نظر بدند ولی خب چون نسخه 1.6.0.9 مدتی هست توسط سایت اصلی پرستا منتشر شده احتمال بروز چنین مشکلاتی ممکنه باشه , و امیدوارم مدیران پرستاشاپ نسخه های جدید را هم هرچه زودتر بومی سازی کنند . واما درمورد مشکل شاخه هاتون دقیق متوجه نشدم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .