gereftar1364 ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 سلامصفحه اصلی فروشگاه من در قسمت کاربری به علت حجم بالای تعداد تولید کننده ها و توزیع کننده ها خیلی دیر لود میشه و از حوصله کاربر خارجه!همون طور که می دونید ماژول هایblockmanufacturerوblocksupplierکه در صفحه اول است کلیه تولید کننده ها و توزیع کننده ها را لود می کنه همون اول کاری!من کلاس های پی اچ پی مربوط بهblockmanufacturer را هم بررسی کردم ولی چیز خاصی در نیاوردم.۱- چطوری می شه بهش فهموند که همشو همون اول لود نکنه و در صورتی که کاربر لیست مربوطه را خواست باز کنه لود بشه۲- یا اینکه اصلا این ماژول از صفحه اول برداشته شه و یک لینک دستی خودم بذارم که در صورتی که کاربر کلیک کرد در صفحه ای این ماژول بهش نمایش داده بشه که همون موقع لود شه؟۳- یا اینکه تعدادشو محدود کرد که همون اول کار همشو نشون نده امیدوارم متوجه سئوالم شده باشید و راهنمایی ام کنیددر ضمن من متاسفانه هیچی پی اچ پی بلد نیستم!!!! با زبان های دیگه کدنویسی کردم، برنامه نویسی سر در می یارم ولی... ممنون می شم بابت راهنمایی تون. فقط لطفا زودددد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 سايتتون؟اگه ماژول گوگل پلاس وان داريد غير فعالش كنيد ببينيد سرعت بيشتر شد؟ يه هفته است درگير مشكلات اينترنت ذغالي و جلوگيري از ssl گوگل هستيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 13، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 آدرس فروشگاه ما:http://www.iranketab.biz حدود ۲۷۲۰۰۰ محصول )کتاب( که دارای ۵۰۰۰۰ تا تولید کننده )نویسنده( و ۱۰۰۰۰ تا توزیع کننده )ناشر( است البته هنوز تکمیل نشده! خودتون ببینید لود صفحاتش به علت تعداد زیاد تولید کننده ها و توزیع کننده ها خیلی طول می کشه! و توی همه صفحات هم ماژول تولید کننده ها و توزیع کننده ها نمایش داده می شه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 دوست عزیز با این همه تولیدکننده و توزیع کننده که خریدار باید یه 5 دقیقه ای صبر کنه تا همشون بیاد . برای حل این مشکل باید برید تو قسمت تنظیمات ماژول و لیست کشویی رو غیرفعال کنید و تعیین کنید که مثلا 10 تاش رو به صورت متنی نشون بده . کاربر اگه بخواد تولید کننده رو انتخاب کنه به راحتی با کلیک بر روی ناشران میتونه همه تولیدکننده ها رو ببینه اگه نتونستید پیام خصوصی بدید تا براتون حلش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 13، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 من کاری که گفتید را انجام دادمولی اگه برید نگاه کنید بازم خیلی لود صفحه طول می کشه!http://www.iranketab.biz چون ما فقط لیست کشویی را نمایش نمی دیم! جایی نمی گیم که لود نشهفکر می کنم باید توی کلاس های بخشblockmanufacturer کلاس blockmanufacturer.tpl را تغییر بدم که لود نکنه! ولی متاسفانه پی اچ پی بلد نیستم! ممنون می شم اگه کسی چیز دیگه ای به ذهنش می رسه بگه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 من کاری که گفتید را انجام دادمولی اگه برید نگاه کنید بازم خیلی لود صفحه طول می کشه!http://www.iranketab.biz چون ما فقط لیست کشویی را نمایش نمی دیم! جایی نمی گیم که لود نشهفکر می کنم باید توی کلاس های بخشblockmanufacturer کلاس blockmanufacturer.tpl را تغییر بدم که لود نکنه! ولی متاسفانه پی اچ پی بلد نیستم! ممنون می شم اگه کسی چیز دیگه ای به ذهنش می رسه بگه...نه دوست عزیز اصلا مربوط نمیشه به اون . وقتی اون لیست کشویی رو غیرفعال میکنی اصلا اون قسمت لود نمیشه که . من تو فایل tpl نگا کردم لود شدن لیست مشروط به فعال بودنشه . مشکل سایت شما از یه چیز دیگست که باید بررسی بشه . فکر کنم ایراد از هاستتون باشه چون اصلا به درخواستها پاسخی نمیده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 سرعت سرورتون بسیار بسیار پایینه. با وب سرویستون صحبت کنید و در صورتی که مشکلتون حل نشد پیشنهاد می کنم به سرور دیگه ای انتقال بدید یا وب سرویستون رو عوض کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 تو بررسی های دوباره ای که انجام دادم به یه مشکل مهم تو این قسمت برخورد کردم . درسته که تو تنظیمات فقط 5 تا رو تنظیم میکنید ولی تو لود شدن به جای بقیه تو کدها یه چندتا فضای خالی میاره که شما حساب کنید 5 *50000 میشه 250000 کاراکتر خالی و فضای سفید تو کدها ایجاد میشه که این یکی از دلایل اصلی سرعت پایین سایت شماست . برای حل این مشکل بهترین پیشنهاد اینه که اصلا بلوک ها رو از فروشگاه حذف کنید و یا به جاش یه عکسی چیزی بذارید که کاربر رو به صفحه تولیدکننده ها راهنمایی کنه . البته راهکارهای دیگری هم وجود داره که باید بیشتر بررسی کنم بهتون میگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 تو بررسی های دوباره ای که انجام دادم به یه مشکل مهم تو این قسمت برخورد کردم . درسته که تو تنظیمات فقط 5 تا رو تنظیم میکنید ولی تو لود شدن به جای بقیه تو کدها یه چندتا فضای خالی میاره که شما حساب کنید 5 *50000 میشه 250000 کاراکتر خالی و فضای سفید تو کدها ایجاد میشه که این یکی از دلایل اصلی سرعت پایین سایت شماست . برای حل این مشکل بهترین پیشنهاد اینه که اصلا بلوک ها رو از فروشگاه حذف کنید و یا به جاش یه عکسی چیزی بذارید که کاربر رو به صفحه تولیدکننده ها راهنمایی کنه . البته راهکارهای دیگری هم وجود داره که باید بیشتر بررسی کنم بهتون میگم همون طور که گفتم من پی اچ پی بلد نیستم!ممنون می شم اگه کسی بتونه راهنمایی ام کنه که چطوری یه عکس لینکدار توی صفحه اصلی ام ایجاد کنم که کاربر با کلیک روی اون بتونه لیست همه تولیدکننده ها را ببینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2011 شما بلوک تولید کننده ها رو حذف کنید و از ماژول تبلیغات در همه جای سایت برای این منظور استقاده کنید. فکر میکنم راحت ترین کار باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 سلاماین دیر لود شدن صفحات فروشگاه ما جنبه حیثیتی پیدا کردهواقعا نمی دونم چیکار کنم!!! همون طور که توی همین پست گفتم ما حدود ۲۷۲۰۰۰ محصول )کتاب( که دارای ۵۰۰۰۰ تا تولید کننده )نویسنده( و ۱۰۰۰۰ تا توزیع کننده )ناشر( است آیا کند بودنش به دلیل زیادی محصولاتشه؟کلا این پرستا شاپ می تونه از نظر قدرت و سرعت این تعداد محصول را ساپورت کنه؟!!! کسی نیست بتونه راهنمایی ام کنه که مشکل کندی فروشگاهمو حل کنم؟در ضمن من تنظیمات بلوک یک شروع خوب را کاملا انجام دادم و کلا از خیر دو تا بلوک تولید کننده و توزیع کننده گذشتم و اونها را هم از صفحه اول برداشتم ولی همچنان فروشگاه خیلیییییییییییی کنده خواهشا کمک... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 کلا نه مشکل از زیادی محصوله نه از چیز دیگه .پرستاشاپ میتونه بیشتر از این رو هم ساپورت کنههاست شما چی هستش ؟؟ کنترل پنلش چیه ؟؟ ساده هستش یا حرفه ای؟؟!!!!!!!!کلا هاست شما مشکل داره وقتی که آدرس رو میزنی میره به این آدرس : http://78.39.19.4/fa/ اونم بعد از کلی منتظر بودن. پیشنهاد میکنم اول یه هاست خوب بگیرید و فروشگاهتون رو منتقل کنید . من چندتا هاست خوب سراغ دارم : میهن وب هاست و نگاه روشن پارس در ضمن پیشنهاد من هاست لینوکس . کنترل پنل دایرکت ادمینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 شما یک پرستاشاپ خالی هم نصب کنی این مشکل رو خواهی داشت چون فقط از هاستته و نه چیز دیگه.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2011 براي هاست كاملا سازگار مي تونيد روي من با قيمت ويژه و پشتيباني حتي فروشگاه شما روي هاست هاي ما حساب ويژه كنيدميزباني لينوكس سي پنل با امكانات كاملا سازگار و امنيت عالي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .