moghimi ارسال شده در آبان 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2014 با سلام خدمت دوستانمحصول و حامل ها رو دقیق تنظیم کردم ولی توی خرید دو مشکل هست یکی اینکه موقع پرداخت این ارور رو میده هيچ حاملي براي آدرس "آدرس من" در دسترس نيست.دوم هم اینکه هزینه ارسال رو رایگان زده در حالیکه رایگان رو غیر فعال کردماین تاپیک رو به ناچار زدم چون تاپیک هم موضوع بسته شده تمام موارد گفته شده در اون تاپیک رو انجام دادمhttp://ipresta.ir/forum/t5227-1-5-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%8A%DA%86-%D8%AD%D8%A7%D9%85%D9%84%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AAبرای ماژول پرداخت ها ( بانک ملت و فیش بانکی) کل کشور ها رو مجاز کردم، برای حامل ها هم کل مناطق رو قیمت گذاری کردم بازم می زنه حمل رایگان و حاملی وجود نداردممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 با سلام خدمت دوستانمحصول و حامل ها رو دقیق تنظیم کردم ولی توی خرید دو مشکل هست یکی اینکه موقع پرداخت این ارور رو میده هيچ حاملي براي آدرس "آدرس من" در دسترس نيست.دوم هم اینکه هزینه ارسال رو رایگان زده در حالیکه رایگان رو غیر فعال کردماین تاپیک رو به ناچار زدم چون تاپیک هم موضوع بسته شده تمام موارد گفته شده در اون تاپیک رو انجام دادمhttp://ipresta.ir/forum/t5227-1-5-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%8A%DA%86-%D8%AD%D8%A7%D9%85%D9%84%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AAبرای ماژول پرداخت ها ( بانک ملت و فیش بانکی) کل کشور ها رو مجاز کردم، برای حامل ها هم کل مناطق رو قیمت گذاری کردم بازم می زنه حمل رایگان و حاملی وجود نداردممنون با سلام مجدد یه بار دیگه منطقه آسیا رو تعریف کردم، کشور ایران رو وصل کردم بهش، استانها رو هم وصل کردم به ایران، توی وضعیت استانها و کشور این مسیر اومدهحامل ها رو هم پاک کردم و دوباره تعریف کردم برای آسیا و قیمت گذاری کردم، محدوده خارج از محدوده رو هم غیر فعال کردم چون وزن ها رو تا دو یا سه کیلو تعریف می کنم فقط آخرین وزن رو می زنه و غیر فعال که می کنم باز می زنه حاملی برای این آدرس نیستراهنمایی کنین مشکل از کجاستضمن اینکه ارسال رایگان رو هم غیر فعاله وزن محصولات رو هم چک کردم با وزن حامل ها می خونهحامل پیشفرض هم پیشتاز گذاشتم و کامپالممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
molymatrix ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 با سلام خدمت دوستانمحصول و حامل ها رو دقیق تنظیم کردم ولی توی خرید دو مشکل هست یکی اینکه موقع پرداخت این ارور رو می ده هيچ حاملي براي آدرس "آدرس من" در دسترس نيست.دوم هم اینکه هزینه ارسال رو رایگان زده در حالیکه رایگان رو غیر فعال کردم این تاپیک رو به ناچار زدم چون تاپیک هم موضوع بسته شده تمام موارد گفته شده در اون تاپیک رو انجام دادمhttp://ipresta.ir/forum/t5227-1-5-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%8A%DA%86-%D8%AD%D8%A7%D9%85%D9%84%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AAبرای ماژول پرداخت ها ( بانک ملت و فیش بانکی) کل کشور ها رو مجاز کردم، برای حامل ها هم کل مناطق رو قیمت گذاری کردم بازم می زنه حمل رایگان و حاملی وجود نداردممنونآدرس www.takdad.comبا سلام مجدد به خاطر گرفتن نماد مجبور شدم دوباره مشکل رو ارسال کنم چون نماد گیر داد با خریدیه بار دیگه منطقه آسیا رو تعریف کردم، کشور ایران رو وصل کردم بهش، استانها رو هم وصل کردم به ایران، توی وضعیت استانها و کشور این مسیر اومدهحامل ها رو هم پاک کردم و دوباره تعریف کردم برای آسیا و قیمت گذاری کردم، محدوده خارج از محدوده رو هم غیر فعال کردم چون وزن ها رو تا دو یا سه کیلو تعریف می کنم فقط آخرین وزن رو می زنه و غیر فعال که می کنم باز می زنه حاملی برای این آدرس نیستراهنمایی کنین مشکل از کجاستضمن اینکه ارسال رایگان رو هم غیر فعاله وزن محصولات رو هم چک کردم با وزن حامل ها می خونهحامل پیشفرض هم پیشتاز گذاشتم و کامپالممنونمشکل خاصی نیست راه حل پ.خ شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 مشکل خاصی نیست راه حل پ.خ شدوقتی سوالی در انجمن مطرح میشه ، لطفا در انجمن پاسخ بدین تا بقیه هم که مشکل مشابه رو دارن بتونن استفاده کنن . اگر در پیام خصوصی میپرسیدن بله ، اون موقع باید در پیام خصوصی راه حل رو میگفتین .تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2014 مشکل خاصی نیست راه حل پ.خ شدوقتی سوالی در انجمن مطرح میشه ، لطفا در انجمن پاسخ بدین تا بقیه هم که مشکل مشابه رو دارن بتونن استفاده کنن . اگر در پیام خصوصی میپرسیدن بله ، اون موقع باید در پیام خصوصی راه حل رو میگفتین .تشکرسلام مشکل حامل ها در کل به دو جا مربوط می شهیکی مربوط به وزن محصول و تعداد محصول هست ( هر دو باید تنظیم شده باشن)یکی مربوط به اتصال و عدم اتصال یا تعریف حامل برای مناطق هستمن سایت ایشون رو دیدم که بعضی محصولات هزینه ارسال حساب می شه بعضی نمی شه، پس اینجا مشکل مربوط به اتصال به مناطق نیست، چون نباید هیچ محصولی با هزینه پستی حساب بشهاز طرفی چون پرستاشاپ ماژولار هست، اون محصولاتی که هزینه حساب می شد نظر خریدار داشت و بقیه نداشت، احتمال دادم ماژول نقد و بررسی تاثیر گذاشته روی تعداد یا هزینه! که با یه بار رفرش کردن درست می شهاما یه مشکل که اکثرا در حامل ها هست مربوط می شه به تنظیم بسیار دقیق وزن،اگر به قیمت های فروش محصولات به دلار نگاه کنین قیمت یه محصول مثلا 10 دلار و 4 سنت هست، و توی تنظیمات حامل ها هم نگاه کنین فرضا برای یه محصول که تعریف کردین 0 تا 50 گرم 5000 تومان، 51 تا 100 گرم 7000 تومان، به تنظیمات حامل بعد از سیو کردن نگاه کنین اینجوری می شه 50.000 گرم، یعنی هزارم گرم هم مهمه پس یا باید موقع تعریف وزن محصول مثلا مقدار رو 52 گرم تعریف کنیم که بیاد توی محدوده وزن دوم 51 تا گرم یا اون هزارم ها رو هم تعریف کنیم که اون اختلاف 50 تا 51 گرم هم بپوشونهاما این چقدر مهم هست؟ یکی اینکه دیگه وزن محصول با این ترتیب دو مقدار حساب نمی شه، بعضی کاربرا می گن وقتی محصول تو سبد خرید هست این مبلغه وقتی می خوای حساب کنی اون قدر هست( به قیمت هزینه هندلینگ و جابه جایی کاری ندارم، توی شرایط یکسان رو می گم) دوم اینکه خارج از محدوده رو می شه روی خارج از سرویس انتخاب کرد و دیگه وزن محصول 50 گرمی 3 کیلویی که آقای بهنام 007 گفتن اعمال نمی شهبه نظرم این توضیح کفایت می کنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بهنام ارسال شده در آبان 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2014 سلام دوستانمن هم همچین مشکلی داشتم. حامل هارو تعریف کردم و تو قسمت "مناطق و هزینه ی ارسال" تیک "All" رو فعال کردم فقط همه چیز درست شد و حامل هارو نمایش میده. من از آخرین آپدیت نسخه 1.6 استفاده میکنم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2014 سلام دوستانمن هم همچین مشکلی داشتم. حامل هارو تعریف کردم و تو قسمت "مناطق و هزینه ی ارسال" تیک "All" رو فعال کردم فقط همه چیز درست شد و حامل هارو نمایش میده. من از آخرین آپدیت نسخه 1.6 استفاده میکنم. موفق باشید مشکلتون حل شد یا هنوز هست؟چون نشون دادن حامل خالی مهم نبود، درست حساب شدن هزینه پست هم مد نظر بود، که راهنمایی جالبی بود برای من وزن 70 تا 71 گرم تعریف نکرده بودم، خیلی ساده ولی یه جایی گیر انداخت که ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2014 سلامفقط این نکته رو بگم که هزارم گرم مهم نیست. پرستاشاپ چون همه حالات رو در نظر گرفته، اون 3تا صفر بعد از ممیز برای زمانیه که شما واحد وزنتون کیلوگرم باشه.کافیه مراحل گفته شده رو دقیق انجام بدید، هیچ مشکلی بوجود نمیاد. اکثر مشکلات به خاطر بی دقتی در همین مراحله موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad1980 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 دروددوستان من هم از آخرین ورژ« پرستاشاپ استفاده میکنم . حامل هم تنظیم کردم. و به صورت رایگان قرار دادم . منطق asia ؤو هم تنظیم کردم و ایران و استان ها رو هم داخل تنظیمات قرار دادم . ولی هنگام قرار توی مرحله ارسال گیر میکنه و میزنه حامل در دسترس نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hikcenter ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 دروددوستان من هم از آخرین ورژ« پرستاشاپ استفاده میکنم .حامل هم تنظیم کردم. و به صورت رایگان قرار دادم . منطق asia ؤو هم تنظیم کردم و ایران و استان ها رو هم داخل تنظیمات قرار دادم . ولی هنگام قرار توی مرحله ارسال گیر میکنه و میزنه حامل در دسترس نیست . با عرض سلام من همین مشکل رو داشتمفعلا با غیر فعال کردن مدیریت پیشرفته موجودی در قسمت تنظیمات/محصول حل شددوستان اگه در مورد تداخل این دو قسمت اطلاعاتی دارند اعلام کنند. با تشکردوربین مداربسته هایک ویژن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mirzaei1892 ارسال شده در مهر 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2015 سلام.مشکلی که من دارم اینه که زمانی که حامل رو تعریف میکنم و هزینه ارسالشو برای هر 100 گرم 5100 تومان تعریف میکنم زمان خرید وقتی تعداد کالا رو افزایش میدم تغییری تو هزینه ارسال ایجاد نمیشه!!!!! چه 10 کالا خرید کنید چه 1دونه همون هزینخ 5100 رو در نظر میگیره!!ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
نوید ارسال شده در شهریور 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2019 با عرض سلام من همین مشکل رو داشتم فعلا با غیر فعال کردن مدیریت پیشرفته موجودی در قسمت تنظیمات/محصول حل شد دوستان اگه در مورد تداخل این دو قسمت اطلاعاتی دارند اعلام کنند. با تشکر دوربین مداربسته هایک ویژن با سلام دوستانی که بعد از تنظیم حامل ها طبق راهنمای سایت باز هم مشکل عدم نمایش حامل ها را دارند ممکن هست مشکلشان به دلیل زیر رخ داده باشد. در صورتی که موجودی پیشرفته فعال باشد باید وارد پیکربندی موجودی پیشرفته شوید و حامل جدیدی که تعریف نمودید را به لیست حامل ها اضافه کنید تا مشکلتان حل شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .