Hojrak ارسال شده در اسفند 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2011 دوستان من یک ماژولی میخوام که تو صفحه اول بیاد و بگه که برای مشترک شدن در خبرنامه ایمیلتون رو وارد کنید.همچین ماژولی هست ، نیست؟چیکار باید کرد آیا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2011 يكي از ماژول هاي پيش فرضه"خبرنامه" رو نصب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در اسفند 25، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2011 دوست عزیز من هرچی مربوط به خبرنامه بود تو ماژول ها نصب کردم.یک کم دقیق تر میگید؟یک ماژول خبرنامه تو بخش ماژول های کاربری هست که من اونو نصب کردم بازنشانی پیکربندی کردم.یک ماژول خبرنامه هم از همین انجمن دانلود کردم نصب کردم و بازنشانی و باز همه کار کردم.ولی بلوک اشتراک خبرنامه را نمیبینم چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در اسفند 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 دوستان جواب ندادید؟من منتظر جواب هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 به خاطر این که صفحه اول سایت شما ستونهای راست و چپ رو نداره و فقط ستون وسطی رو داره بنابراین خبرنامه تو صفحه اصلی شما نمیتونه وجود داشته باشه با این ماژولها . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojrak ارسال شده در اسفند 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 حالا باید چی کار کنم؟تو صفحه های دیگه میشه بیاد؟یا باید ماژول خاص دیگه ای براشش نوشته بشه؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2011 شما باید برید به قسمت ماژولها - بعد موقعیت ها و روی گزینه اتصال یک ماژول کلیک کنید و ماژول خبرنامه رو به ستون سمت راست بچسبونید . اینجوری تو صفحات داخلی سایتت میاد بلوک خبرنامه . ولی برای صفحه اصلی فکر نکنم این ماژول به دردت بخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shetab7 ارسال شده در شهریور 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 سلاممن ماژول خبرنامه نسخه 2 رو نصب کردم ولی در قسمت موقعیت وقتی میخوام تو ستون راست یا چپ بزارم خطای زیر رو میده در ضمن تو هیچ بلوکی هم نیستhttp://eprozhe.com/img/admin/error2.pngاین ماژول نمیتواند به این hook انتقال یابد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .