mehdi23622 ارسال شده در شهریور 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 با سلامیه سوالی در مورد قالب داشتم. الان در این قالب بخش های محصولات محبوب،ویژه و پرفروش بصورت اسلایدر هست.آیا میشه به این شکل نباشه و همه ی محصولات یکجا نمایش داده بشه. مثل حالتی که وقتی رو ی دسته کلیک می کنی. چون این شیوه باعث میشه تموم محصولات در یک نما نمایش داده نشه. منظورم به این شکل http://ipresta.ir/idemo/themes/b/electromarket16/21-mobile نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 با سلامما درقیمت مشخصات محصول که در ان رنگها و نوع گارانتی و... را برای هر محصول کردیم قسمت جدیدی رو گذاشتین به عنوان هدیه و به جای نام براش عکس قرار دادیم ولی عکسها خیلی کوچک نمایش داده میشود میتوانید بگویید که از کدام قسمت و یا ماژول در قالب میتوانم اندازه این عکس ها را کمی بزرگتر کنمنمونه کاراگر کمی راهنمایی کنید بقیشو خودم میگیرم با تشکردر آپدیت آتی این بخش رو بزرگتر خواهیم کرد با سلامیه سوالی در مورد قالب داشتم. الان در این قالب بخش های محصولات محبوب،ویژه و پرفروش بصورت اسلایدر هست.آیا میشه به این شکل نباشه و همه ی محصولات یکجا نمایش داده بشه. مثل حالتی که وقتی رو ی دسته کلیک می کنی. چون این شیوه باعث میشه تموم محصولات در یک نما نمایش داده نشه. منظورم به این شکل http://ipresta.ir/idemo/themes/b/electromarket16/21-mobileنه متاسفانه ، شیوه نمایش محصولات در صفحه اول این قالب به صورت اسلایدر هست فقط .ضمنا شما هر چقدر هم تعداد محصولات بیشتری رو یکجا به مشتری نشون بدین باز کالایی خواهد بود که مشتری میخواد و تو اونجا نمایش داده نشده ( به عبارت ساده تر نگران این جور مسائل نباشین ، مشتری خودش کالایی که میخواد رو پیدا میکنه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 من فیلد سفارشی سازی رو به محصولم اضافه کردم ولی این فیلد به پایین صفحه محصول رفته و بعد از نظرات قرار گرفته. تو بخش جایگاه ها هم نتونستم پیداش کنم. تو اجرای ویرایش زنده هم تکون نمی خوره.ماژول خاصیه یا اسم خاصی داره؟ می خوام ببرمش بالای صفحه زیر توضیحات کوتاه بذارمش.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.http://interspire.ir/-/259-ceramic-mug-code-mocd.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در شهریور 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2015 چطوری میشه تو ویژگی ها به جای yes , no (نشان دادن چک باکس و زربدر) بله و خیر قرار داد .که وقتی جستوجو لایه ای را تنظیم میکنیم اونجا yes , no نشون نده ؟ http://i.share.pho.to/18265069_o.jpeg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2015 چطوری میشه تو ویژگی ها به جای yes ' date=' no (نشان دادن چک باکس و زربدر) بله و خیر قرار داد .که وقتی جستوجو لایه ای را تنظیم میکنیم اونجا yes , no نشون نده ؟ [/quote']در آپدیت بعدی برای این مورد نیز راه حلی قرار داده خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 سلام آقا بهمن آیا بهد از نصب ماژول ماژول دسته بندی ویژگی هانیاز به تغیرات css هست ؟؟بعد جستجوی هوشمند محصول نمایش داده نمی شه از کجا باید تنظیم کنمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 سلام آقا بهمن آیا بهد از نصب ماژول ماژول دسته بندی ویژگی ها نیاز به تغیرات css هست ؟؟ بعد جستجوی هوشمند محصول نمایش داده نمی شه از کجا باید تنظیم کنمشخیر ، مگر اینکه بخواین قیافشو عوض کنید .وارد پیکربندی ماژول ناوبری لایه ای شده و روی ویرایش قالب من کلیک کنید . تمام شاخه ها و زیرشاخه هاتون رو تیک بزنید و ذخیره کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در مهر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 از نظر رنگ مثله همینی که خود قالب داره نمایش پیدا می کنه ؟ کلن من دارم چند تا ماژول میگیرم که در حالت عادی نیازی به ادیت ندارن برای نمایش در قالب چون سیستم نیکت دیر جواب می دن من اینجا می پرسم مثله ماژول پیشنهاد شگفت انگیز و جستجو هوشمند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2015 آپدیت شماره 8 قالب الکترومارکت ( آپدیت 1.7 + 1.8 ) با سلام خدمت مشتریان ، کاربران و دوستان عزیزی که از قالب الکترومارکت استفاده میکنند . امروز دقیقا 9 ماه از زمان انتشار قالب الکترومارکت برای نسخه 1.6 میگذره ، در طول این مدت ، کاربران زیادی این قالب را خریداری کرده اند و فروشگاه های زیادی با این قالب راه اندازی و مشغول به کار شده اند . ما افتخار میکنیم که فروشگاه های بزرگ و موفق پرستاشاپی از قالب الکترومارکت به جای قالب های خارجی استفاده میکنند و همیشه تلاش و هدف ما بر این بوده که تولید داخلی و فرهنگ استفاده از محصول داخلی را گسترش دهیم و به جایی برسیم که مشتری ایرانی ، قالب ایرانی را به قالب خارجی ترجیح دهد و این هرگز میسر نخواهد شد ، مگر با افزایش کیفیت قالب ها و همچنین حمایت شما کاربران انجمن . وقتی یک فروشگاه پرستاشاپی که قالب تم فارستی خریداری میکند و سپس آن را رها کرده و قالب الکترومارکت را خریداری میکند ، این نشان دهنده تلاش کوچکی از جانب ما و حمایت بزرگی از جانب شما عزیزان و خریداران می باشد و ما همیشه قدردان شما بوده و خواهیم بود . طی 9 ماه حدود 8 آپدیت برای قالب الکترومارکت ارائه کردیم که به طور متوسط هر ماه یک آپدیت برای این قالب منتشر شده است و این روند انتشار آپدیت دلیلی جز فعال بودن شما و استقابل شما کاربران از این قالب نداره و امیدواریم این روند تا مدت زمان زیادی ادامه داشته باشه . آپدیتی که پیش روی شماست ، حاصل پیشنهادات و انتقادات و همچنین گزارشات ارسالی شما عزیزان در مورد ایرادات و باگ های قالب می باشد . این آپدیت ترکیبی از آپدیت شماره 1.7 و 1.8 می باشد و این یعنی افرادی هم که تازه به پرستاشاپ 1.6.0.14 کوچ کرده اند و آپدیت 1.7 را نصب نکرده اند ، نیازی به نصب آن ندارند و میتوانند فقط این آپدیت را نصب کنند . در زیر به مهم ترین تغییرات و تحولات قالب در ابن آپدیت میپردازیم : بهینه تر شدن قالب برای موبایل و تبلت و دستگاه های اندرویدی و iosنمایش متحرک مقدار تخفیف ( قبلا فقط درصد تخفیف متحرک بود و اگر تخفیف به صورت مقدار وارد میشد نمایش داده نمیشد )رفع باگ نصفه نشان دادن و زوم نشدن قالب در برخی مرورگرهای موبایل از جمله فایرفاکس ( چند کاربر گزارش داده بودن )بروزرسانی ماژول خبرنامه در فوتر و ظاهر بهتر در موقع ثبت نام در خبرنامه ( یکی از کاربران درخواست کرده بودن )بالا آوردن بخش سفارشی سازی محصول در صقحه محصول ( درخواست و پیشنهاد یکی از کاربران عزیز )بهبود صفحه مقایسه در تبلت و موبایل ( گزارش یکی از کاربران )حل باگ مخفی بودن رنگ سفید در صفحه شاخه ها در حالت لیستی ( گزارش یکی از کاربران )استایل دهی بهتر ماژول ارسال به یک دوست ( درخواست یکی از کاربران )حل باگ موجود در ماژول جستجوی بالای سایت ( گزارش یکی از مشتریان گرامی )حل مشکل عدم نمایش صحیح فوتر سایت در زمان غیرفعال کردن ماژول های اشتراک در شبکه های اجتماعی و آیکون های در فوتر ( گزارش یکی از مشتریان )حل مشکل ماژول محصولات مورد علاقه در زمان لاگین کاربر در سایت ( گزارش یکی از مشتریان عزیز )بزرگتر کردن نمایش طرح در ترکیبات در صفحه محصول . کاربرانی که به جای رنگ ، طرح در بخش ترکیبات قرار میدهند ، میتوانند عکس تا اندازه 96*96 پیکسل اضافه نمایند ( درخواست کاربر puzle )کاهش 30 کیلوبایت از css های قالبکاهش 40 کیلوبایت از js های قالبو بهبود های جزئی دیگر ...این آپدیت طی حداکثر 24 ساعت از زمان انتشار این پست ، به دست شما خواهد رسید ، لطفا از ارسال پیام در این رابطه در بخش پشتیبانی خودداری کنید و تا زمان رسیدن آپدیت به ایمیل خود ، صبور باشید ، تعداد مشتریان بسیار زیاد است و حجم آپدیت نیز کم نیست و برای همه به صورت نوبتی ارسال خواهد شد . باز هم صمیمانه از همه شما تشکر میکنم [-alert-]این آپدیت فقط مختص افرادی هست که از پرستاشاپ نسخه 1.6.0.14 استفاده میکنند ، افرادی که از نسخه های قبلی استفاده میکنند به هیچ وجه ممکن این آپدیت را نصب نکنند ، چون فروشگاهشان از کار خواهد افتاد . ابتدا پرستاشاپ خود رابه نسخه 1.6.0.14 ارتقا دهید و سپس میتوانید این آپدیت را نصب کنید .[/-alert-] واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedi ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 سلام فایلهای اپدیت این قالب رو باید ریپلیس کنیم روی فایلهای قبلی ؟ د رمورد چگونه آپدیت کردن چیزی نفرمودین . راهنمایی کنین لطفا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 سلام فایلهای اپدیت این قالب رو باید ریپلیس کنیم روی فایلهای قبلی ؟ د رمورد چگونه آپدیت کردن چیزی نفرمودین . راهنمایی کنین لطفا .همراه فایل آپدیت ، یک پی دی اف راهنما وجود دارد ، مطالعه فرمایید ، بله باید ریپلیس بشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 با سلام ایا بخشی از مطالب این بخش پاک شده چون در مورد بخش جستجو قبلا راهنمایی کرده بودین ولی الان نیستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parstellshop ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 با سلام دو تا مشکل برای من پیش امد1-بعد از نصب فایل jquery.mCustomScrollbar.concat.min.js5 موجود نبود که بتوانم پاک کنم.2-بعد از نصب هنگامی که به ماژول بلوک های متنی میروم پیغام درخواست SQL اشتباه نمایش میدهد که مشخص است نمیتواند اطلاعات را ادیت کنم و الان کلا این قسمت از سایت حذف شده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 با سلام ایا بخشی از مطالب این بخش پاک شده چون در مورد بخش جستجو قبلا راهنمایی کرده بودین ولی الان نیستشتاپیک موقع انتشار هر آپدیت پاکسازی میشود و پست های مهم فقط باقی میمانند . با سلام دو تا مشکل برای من پیش امد 1-بعد از نصب فایل jquery.mCustomScrollbar.concat.min.js 5 موجود نبود که بتوانم پاک کنم. 2-بعد از نصب هنگامی که به ماژول بلوک های متنی میروم پیغام درخواست SQL اشتباه نمایش میدهد که مشخص است نمیتواند اطلاعات را ادیت کنم و الان کلا این قسمت از سایت حذف شده استخوب موجود نیست ، این یعنی نیاز نیست پاک کنید .برای مشکلاتتون از بخش پشتیبانی ، تیکت ارسال کنید ، بنده نمیتونم اینجا هیچ کمکی به شما بکنم چون نیاز هست شما اطلاعات ورودبه بخش مدیریت و سی پنل را در اختیار بنده بذارید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moalemta ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 با سلامممنون از پشتیبانی خوب شمایک سوال داشتم من فروشگاه رو فقط به 2 تا آپدیت اولی که فرستادید آپدیت کردم و شاید 3 تا از آپدیت ها رو انجام نداده باشم! الان میتونم آخرین آپدیت رو انجام بدم؟ و نیازی به قبلی ها نیست؟ و اگه قرار باشه شما آپدیت پرستا و قالب رو انجام بدید چقدر هزینه داره؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 با سلامممنون از پشتیبانی خوب شمایک سوال داشتم من فروشگاه رو فقط به 2 تا آپدیت اولی که فرستادید آپدیت کردم و شاید 3 تا از آپدیت ها رو انجام نداده باشم! الان میتونم آخرین آپدیت رو انجام بدم؟ و نیازی به قبلی ها نیست؟ و اگه قرار باشه شما آپدیت پرستا و قالب رو انجام بدید چقدر هزینه داره؟؟خیر دوست عزیز ، کاملا در فایل راهنما و در اطلاعیه آپدیت توضیح داده شده که فقط افرادی که نسخه پرستاشاپ 1.6.0.14 دارن و آپدیت های قبلی را نصب کرده اند میتوانند این آپدیت را نصب کنن . اگر شما فقط دو آپدیت انجام داده اید و بقیه رو انجام ندادین ، بهترین کار اینه که ابتدا پرستاشاپ خود رابه نسخه 1.6.0.14 ارتقا دهید ( یا از بازارچه بسته ارتقا را خریداری کنید ) و سپس قالب خودتون رو پاک و آخرین نسخه قالب را که آپدیت ها توش هست نصب کنید ، چون نصب این همه آپدیت بسیار زمان بره .موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در مهر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 سلام. ممنون از پشتیبانی خوبتون.یه مشکل کوچیک به وجود اومده بعد از آپدیت. جای عکسهای 4 تایی زیر اسلایدر و تبلیغات تو ستون تغییر کرده. تصاویر پیوست شدهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام. ممنون از پشتیبانی خوبتون. یه مشکل کوچیک به وجود اومده بعد از آپدیت. جای عکسهای 4 تایی زیر اسلایدر و تبلیغات تو ستون تغییر کرده. تصاویر پیوست شده با تشکرلینک ندادین ، چه کمکی میتونم بکنم بدون لینک ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در مهر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 سلام. ممنون از پشتیبانی خوبتون. یه مشکل کوچیک به وجود اومده بعد از آپدیت. جای عکسهای 4 تایی زیر اسلایدر و تبلیغات تو ستون تغییر کرده. تصاویر پیوست شده با تشکرلینک ندادین ، چه کمکی میتونم بکنم بدون لینک ؟ببخشید. فک کردم از دکمه لینک سایت زیر پست میشه سایت رو دید.http://interspire.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 ببخشید. فک کردم از دکمه لینک سایت زیر پست میشه سایت رو دید. http://interspire.irمربوط به آپدیت نیست .شما خط 116 فایل global.css قالب رو دستکاری کرده اید .فایل رو از بسته آپدیت به هاست خود منتقل کنید و جایگرین نمایید تا مشکل شما حل گرددموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mehrab ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 وقت بخیرضمن تشکر از شما پشتیبان و طراح قالبسوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی نمایید.در صفحه محصولات و در قسمت محصولات مرتبط فقط کالاهایی رو نشون میده که در همون شاخه است, مشکل اینجاست این کالا ها دیگه تغییر نمی کنه بطور مثال من در یک شاخه 900 تا کالا دارم, داخل محصول شماره 50 که میرم محصولات مرتبط همونی است که داخل آخرین محصولم هستیا به بیان دیگه 10 یا 20 محصولی که اول در یک شاخه وارد کردی به عنوان محصولات مرتبط انتخاب میشه و هیچ تغییری نمی کنه!!در این خصوص راهنمایی می فرمایید گه چه تدبیری باید اندیشید که جداقل محصولات مرتبط نسبت به کالایی که داخلش هستیم به روز بشه ؟و اضح تر بخوام بگم یعنی وقتی وارد یک گوشی نوکیا تولید سال 2015 میشیم تو بخش محصولات مرتبط گوشی نوکیا سال 1997 رو نشون نده!!پیشاپیش سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 وقت بخیر ضمن تشکر از شما پشتیبان و طراح قالب سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی نمایید. در صفحه محصولات و در قسمت محصولات مرتبط فقط کالاهایی رو نشون میده که در همون شاخه است' date=' مشکل اینجاست این کالا ها دیگه تغییر نمی کنه بطور مثال من در یک شاخه 900 تا کالا دارم, داخل محصول شماره 50 که میرم محصولات مرتبط همونی است که داخل آخرین محصولم هست یا به بیان دیگه 10 یا 20 محصولی که اول در یک شاخه وارد کردی به عنوان محصولات مرتبط انتخاب میشه و هیچ تغییری نمی کنه!! در این خصوص راهنمایی می فرمایید گه چه تدبیری باید اندیشید که جداقل محصولات مرتبط نسبت به کالایی که داخلش هستیم به روز بشه ؟ و اضح تر بخوام بگم یعنی وقتی وارد یک گوشی نوکیا تولید سال 2015 میشیم تو بخش محصولات مرتبط گوشی نوکیا سال 1997 رو نشون نده!! پیشاپیش سپاسگزارم[/quote']سلام بر شمااین ماژول یکی از ماژول های پیشفرض پرستاشاپ هست و متاسفانه امکاناتی فراتر این نداره ، میتونید سفارش بدین دوستان براتون ماژول پیشرفته تری بنویسن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza1211 ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلاممن این قالب را امروز خریداری کردم و از طریق فایل پی دی اف کمی نصب کردم فقط در اخر بخش زیر را متوجه نمی شوم که کجا است و لایسنس را چطور دریافت کنم یا کدام است و وقتی پیکربندی ماژول تنظیمات را پیدا کردم کجا باید وارد کنم – وارد پیکربندی ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت شوووید و لایسووند قالب را وارد کنید تا فعال گردد . اینلایسند رو موقع خرید از حساب کاربری دریافت میکنید یا براتون ایمیل میگرددبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در مهر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2015 سلاممن این قالب را امروز خریداری کردم و از طریق فایل پی دی اف کمی نصب کردم فقط در اخر بخش زیر را متوجه نمی شوم که کجا است و لایسنس را چطور دریافت کنم یا کدام است و وقتی پیکربندی ماژول تنظیمات را پیدا کردم کجا باید وارد کنم – وارد پیکربندی ماژول تنظیمات قالب الکترومارکت شوووید و لایسووند قالب را وارد کنید تا فعال گردد . اینلایسند رو موقع خرید از حساب کاربری دریافت میکنید یا براتون ایمیل میگرددبا تشکرعزیز از بازارچه وارد حساب کاربری شو بعد محصولات من برو روی فالب الکترو مارکت کیلیک کن لایسنس رو نوشته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alitaala ارسال شده در مهر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2015 می خواستم بدونم که به فرض مثال چطور می تونم تعداد محصولات را در بلوک "محصولات پر فروش" و یا بلوک "محصولات جدید" در ستون سمت راست صفحه اصلی کم کنم ولی در بلوک محصولات جدید "محصولات پر فروش" و یا بلوک "محصولات جدید" در ستون بدنه صفحه اصلی کم نشه.مثلا فرض کنید که میخوام تعداد محصولات پر فروش در بلوک بدنه 12 تا باشه اما در بلوک سمت راست 4 تا باشه.چطور اینکارو باید انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .