Mehrab ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 وقت بخیرمن وقتی ماژول جستجو رو غیر فعال می کنم در صفحه اصلی ماژول های جدید ترین و پرفروش ترین محصولات دچار تغییراتی میشه و به هم میریزه, لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید.فایل پیوست گردیدhttp://s3.picofile.com/file/8207007242/sssssssssssssed.jpgبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atabay ارسال شده در آبان 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2015 سلامدوستان من هر کاری کردم نتونستم ستون عمودی چپ یا راست رو فعال کنمتو تنظیمات قالب هم تیکشو میزنما اما فعال نمیشه . اینم میدونم که فقط باید یکیش فعال باشه.ممنون از کمکتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 وقت بخیرممنون میشم به دو سوال بنده پاسخ بدید1- آیا با آپدیت پرستاشاپ شخصی سازی قالب از بین خواهد رفت ؟2- آیا بنده که قالب رو آپدیت نکردم و الان بخوام پرستا رو آپدیت کنم ولی قالب رو بزارم در همون نسخه باشه مشکلی ایجاد می کنه ؟ 1- با آپدیت پرستاشاپ شخصی سازی قالب از بین بره ؟! چه ربطی داره . با اپدیت قالب شخصی سازی قالب از بین میره2 - بله مشکل ایجاد میکنه ، یعنی اصلا کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 وقت بخیرمن وقتی ماژول جستجو رو غیر فعال می کنم در صفحه اصلی ماژول های جدید ترین و پرفروش ترین محصولات دچار تغییراتی میشه و به هم میریزه, لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید.فایل پیوست گردیدhttp://s3.picofile.com/file/8207007242/sssssssssssssed.jpgبا احترام پرستاشاپ و قالب خودتون رو آپدیت کنید این موارد حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 سلام چطور باید نوشته ها را در ماژول سر برگ در صفحه اصلی را پیکربندی کرد تا مثل دمو عکس سمت چپ قرار بگیرد؟ توی صفحه اصلی سربرگ هفت روز بازگردانی کالا را ببینید buysa.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در آبان 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2015 سلامجناب تو مود ریسپانسیو موبایل اسلایدر و هیج یک از بنر ها نمایش داده نمیشه و فقط سربرگ نمایش داده میشه ؟چی کار باید بکنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 سلامچطور باید نوشته ها را در ماژول سر برگ در صفحه اصلی را پیکربندی کرد تا مثل دمو عکس سمت چپ قرار بگیرد؟توی صفحه اصلی سربرگ هفت روز بازگردانی کالا را ببینیدbuysa.ir عکس رو بذارین تو اولین سطر ( اول سطر یا آخر سطر ) بعد رو عکس کلیک کنید و و ردیف بندی نوشته رو سمت چپ یا راست بذارین واکنش ها : mjafari27 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 سلامجناب تو مود ریسپانسیو موبایل اسلایدر و هیج یک از بنر ها نمایش داده نمیشه و فقط سربرگ نمایش داده میشه ؟چی کار باید بکنم ؟؟ تو موبایل جا برای همه چی وجود نداره دوست عزیز ، فقط موارد مهم نمایش داده میشن (برین اپ دیجی کالا رو رو گوشی نصب کنید ببینید چطوریه )البته اسلایدر رو از بخش ماژول ها میتونید برای موبایل نیز فعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 تو موبایل جا برای همه چی وجود نداره دوست عزیز ، فقط موارد مهم نمایش داده میشن (برین اپ دیجی کالا رو رو گوشی نصب کنید ببینید چطوریه )البته اسلایدر رو از بخش ماژول ها میتونید برای موبایل نیز فعال کنید . می دونم ولی حوب بعضی ها بنر ها رو هم تو مود موبایل قرار دادن مرسی همون اسلایدر کفایت می کنه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dodoakco ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 عزیز فعال کردم بازم نیمدکش را پاک کردم کامپایل اجباری هم روشن کردم مشکل از کجاست ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 عزیز فعال کردم بازم نیمدکش را پاک کردم کامپایل اجباری هم روشن کردم مشکل از کجاست ؟؟ از بخش پشتیبانی اطلاعات هاست + مدیریت رو ارسال کنید بررسی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghaffari273 ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 سلام ببخشید من یه مشکل دارم تویه قالب الکترومارکت من نمیتوتنم کاری کنم که تویه سایت در صفحه اصلی محصولات پیشنهاد ویژه رو بهم نشون بده از پشتیبانی پرسیدم گفتن باید در قسمت محصولات دارای تخفیف تیکش رو بزنید و قیمت با تخفیف رو بزنید خودکار میاد ولی من در قیمت این جور موردی رو ندارم لطفا راهنماییم بفرمایید راستی خیلی هم با سیستم فروم اشنایی ندارم نمیدونم جوابم رو بدید به ایمیلم میاد یا باید همینجا بیام بخونم ممنون میشم باز راهنماییم کنید [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 سلام ببخشید من یه مشکل دارم تویه قالب الکترومارکت من نمیتوتنم کاری کنم که تویه سایت در صفحه اصلی محصولات پیشنهاد ویژه رو بهم نشون بده از پشتیبانی پرسیدم گفتن باید در قسمت محصولات دارای تخفیف تیکش رو بزنید و قیمت با تخفیف رو بزنید خودکار میاد ولی من در قیمت این جور موردی رو ندارم لطفا راهنماییم بفرمایید راستی خیلی هم با سیستم فروم اشنایی ندارم نمیدونم جوابم رو بدید به ایمیلم میاد یا باید همینجا بیام بخونم ممنون میشم باز راهنماییم کنید [email protected] براتون جواب رو ایمیل کردم ، داخل تب قیمت ها توی ویرایش محصولاتتون پایین کادر قیمت محصول یه کادر به اسم قیمت های ویژه هستش، که میتونید اونجا یه قیمت ویژه بزارید فقط باید یکم اسکرول کنید اگر باز هم مشکل داشتید یه سری هم به ماژول مخصوص همین اسلایدر توی ماژول های الکترومارکت بندازید که یه وقت غیر فعالش نکرده باشید در ضمن اگر محصول رو جدید وارد میکنید ، تا زمانی که محصول رو ذخیره نکردید ، نمیتونید کادرهای دیگه رو ببینید ، مشکل شما این هستش فکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marefat1360 ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 سلام خدا قوت مهندس بهمن جانیه سوالی داشتم من اواخر 93 از شما قالب رو خریداری کردم و 2 یا 3 آپدیت اخر رو ندارم. ابتدا باید پرستا رو به نسخه مورد نظر اپدیتهای جدید به روز رسانی کنم. سوالی داشتم چون در حال حاضر تصاویر قالب رو تغییراتی دادم اگر آپدیت انجام بشه دوباره باید همه کارها رو انجام بدم ؟ چون جایی گفته بودید که قالب رو حذف کنید و دوباره قالب نسخه جدید رو نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 ایا این قالب با نسخه 1.6.1 سازگار می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 با سلام خدمت دوستان گرامی ببخشید ، در قالب الکترو مارکت چطور باید برای محصولات گارانتی تعریف کنم؟؟؟؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 سلام خدا قوت مهندس بهمن جانیه سوالی داشتم من اواخر 93 از شما قالب رو خریداری کردم و 2 یا 3 آپدیت اخر رو ندارم. ابتدا باید پرستا رو به نسخه مورد نظر اپدیتهای جدید به روز رسانی کنم. سوالی داشتم چون در حال حاضر تصاویر قالب رو تغییراتی دادم اگر آپدیت انجام بشه دوباره باید همه کارها رو انجام بدم ؟ چون جایی گفته بودید که قالب رو حذف کنید و دوباره قالب نسخه جدید رو نصب کنیدبله با اپدیت همه تغییرات ریست میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 ایا این قالب با نسخه 1.6.1 سازگار می باشدفعلا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 با سلام خدمت دوستان گرامی ببخشید ، در قالب الکترو مارکت چطور باید برای محصولات گارانتی تعریف کنم؟؟؟؟ تشکرترکیبات رو در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 سلام چطور می توانم لوگو تولید کننده را از صفحه نمایش محصول حذف کنم .داخل عکس مشخصه منظورم کدوم است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 نشد عکس را پیوست کنمتوی این پست هستhttp://ipresta.ir/forum/topic/6935-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84/?p=45815#gsc.tab=0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 سلام.تنظیم نحوه نمایش محصولات در بخش بندی توی این قالب چجوریه؟ من میخوام مشتری وقتی میاد تو بخش محصولات رو به صورت سطری ببینه و حالت مشبک نباشه. این تنظیم توی قالب الکترو مارکت کجاست؟اصلا همچین امکانی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 سلام.تنظیم نحوه نمایش محصولات در بخش بندی توی این قالب چجوریه؟ من میخوام مشتری وقتی میاد تو بخش محصولات رو به صورت سطری ببینه و حالت مشبک نباشه. این تنظیم توی قالب الکترو مارکت کجاست؟اصلا همچین امکانی هست؟چنین امکانی تو هیچ قالبی نیست ، مشتری خودش انتخاب میکنه که چه شکلی نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 چنین امکانی تو هیچ قالبی نیست ، مشتری خودش انتخاب میکنه که چه شکلی نمایش داده بشهخب به صورت پیشفرض کدوم حالت انتخاب شده؟نمیشه حالت پیشفرض رو به صورت لیست مشخص کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golden-mobile ارسال شده در آذر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2015 دوستان این قالب با پرستای 1.6.0.6 سازگاری داره؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .