تهرانی ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 با عرض سلاممن هرکاری میکنم در صفحه اصلی قسمت سربرگها.عکس کنار نوشته ها قرار نمیگیرد.صفحات قبل هم توضیح دادید که اول سطر باشد.اما هرکاری میکنم عکس یا زیر نوشته قرار میگیرد یا بالای نوشته.ممنون میشم راهنمایی کنید اگر هم نیاز به تیکت هست بگید کهسوال دومم هم در مورد ویژگی های محصول هست که ترتیب نمیشه بهشون داد.هربار مرتب میکنی از دوباره بهم میخورن.ممنون میشم جوابم رو بدهیدیا علیدرودمشکل دوم برای بنده نیز به کرات اتفاق افتاده است. لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. واکنش ها : mamadj 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 با عرض سلاممن هرکاری میکنم در صفحه اصلی قسمت سربرگها.عکس کنار نوشته ها قرار نمیگیرد.صفحات قبل هم توضیح دادید که اول سطر باشد.اما هرکاری میکنم عکس یا زیر نوشته قرار میگیرد یا بالای نوشته.ممنون میشم راهنمایی کنید اگر هم نیاز به تیکت هست بگید کهسوال دومم هم در مورد ویژگی های محصول هست که ترتیب نمیشه بهشون داد.هربار مرتب میکنی از دوباره بهم میخورن.ممنون میشم جوابم رو بدهیدیا علیدر مورد گذاشتن عکس کنار متن چندین مرتبه توضیح داده شده و ساده تر از آن امکان راهنمایی وجود ندارد .ترتیب ویژگی ها هم مربوط به قالب نیست ، مربوط به خود پرستاشاپ هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در دی 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2015 با تشکر از آخرین آپدیتتون... آقا بهمن تگ تخفیف متحرک بالای محصولاته دارای تخفیف خوبه اما یک پیشنهاد دارم.. اگر میشه کاری کنید که قیمت به ازای هر سه عدد یک کاما داشته باشه.. درست مثل قیمت های خود اقلام سایت... یعنی بجای 20000 بشه 20.000 تا مشتری به یک نگاه متوجه میزان تخفیف بشه... کنارشم بشه نوشت تخفیف عالی میشه.. اینطوری 20.000 تخفیف مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در دی 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2015 با سلام و تبریک عیدبهمن جان در اپدیت جدیدت برای الکترو مترکت ایا می توانی به جای ماژول جستجو در بالای صفحه این ماژول رو بذاری این ماژول یک بلوک جداگانه ایجاد می کند و شما می توانید محصولات خود را در صفحه محصول سرچ نمایید 1- نمایش نتایچ سرچ به همراه عکس محصولات2- قابلیت فیلتر کردن شاخه ها در کنار نوار سرچدر صورت امکان بگید تا ماژول رو براتون ارسال کنمهرکیم موافقه لایک کنه واکنش ها : mamadj 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 با سلام و تبریک عیدبهمن جان در اپدیت جدیدت برای الکترو مترکت ایا می توانی به جای ماژول جستجو در بالای صفحه این ماژول رو بذاری این ماژول یک بلوک جداگانه ایجاد می کند و شما می توانید محصولات خود را در صفحه محصول سرچ نمایید 1- نمایش نتایچ سرچ به همراه عکس محصولات2- قابلیت فیلتر کردن شاخه ها در کنار نوار سرچدر صورت امکان بگید تا ماژول رو براتون ارسال کنمهرکیم موافقه لایک کنهسلام ، کدوم عید ?![emoji15] متاسفانه نمیشه ماژولهای رایگان رو در قالب پولی استفاده کرد ، این گونه ماژولها چون آینده و آپدیت و پشتیبانیشون مشخص نیست ، قرار دادنشون در یک قالب برای ما مسولیت داره :1-اول اینکه فردا نسخه جدید پرستا میاد و ممکنه اون ماژول با اون نسخه کار نکنه ، حالا بگرد دنبال نویسندش یا پول بده به یک ماژول نویس تا سازگار کنه و این وسط بنده باید پاسخگوی صدها مشتری باشم و مشتری نمیپذیره که ماژول رایگانه و نویسندش من نیستم 2-هر مشکلی اعم از باگ امنیتی و کارکرد داشته باشه بنده رو مسئول میدونن و باید جوابگو باشمبرای همین فقط ماژول هایی در قالب استفاده میشه که یا خودم بنویسم یا توسط همکارانی که در دسترس هستند نوشته شده باشند که فردا بشه اپدیتشون کردبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در دی 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2015 سلام ، کدوم عید ?![emoji15]متاسفانه نمیشه ماژولهای رایگان رو در قالب پولی استفاده کرد ، این گونه ماژولها چون آینده و آپدیت و پشتیبانیشون مشخص نیست ، قرار دادنشون در یک قالب برای ما مسولیت داره :1-اول اینکه فردا نسخه جدید پرستا میاد و ممکنه اون ماژول با اون نسخه کار نکنه ، حالا بگرد دنبال نویسندش یا پول بده به یک ماژول نویس تا سازگار کنه و این وسط بنده باید پاسخگوی صدها مشتری باشم و مشتری نمیپذیره که ماژول رایگانه و نویسندش من نیستم 2-هر مشکلی اعم از باگ امنیتی و کارکرد داشته باشه بنده رو مسئول میدونن و باید جوابگو باشمبرای همین فقط ماژول هایی در قالب استفاده میشه که یا خودم بنویسم یا توسط همکارانی که در دسترس هستند نوشته شده باشند که فردا بشه اپدیتشون کردبا تشکرعید قربان که گذشت دیگهپس میشه یه راهنمایی بکنین که زاز کجا تغییر بدمالبته یه بار ماژ ول رو غیر فعال کردم و این ماژول رو گذاشتم ولی عیبش اینهکه کاملا سمته چچ و جای اون ماژول نمیاداگر جای پستم نامناسب بود حذفش کنید2- سرعت سایتم خیلی افتضاح شده با اینکه کلا اسلایدرا رو برداشتم و قسمت محصولات جدید،پرفروش،محبوب هم تعدادشون رو روی4 گذاشتم تا دیگه حالت چرخشی نداشته باشه ولی توفیری نکردهاگه میشه چک کنید اگر قابل بررسی بود بگین تیکت بذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 عید قربان که گذشت دیگهپس میشه یه راهنمایی بکنین که زاز کجا تغییر بدمالبته یه بار ماژ ول رو غیر فعال کردم و این ماژول رو گذاشتم ولی عیبش اینهکه کاملا سمته چچ و جای اون ماژول نمیاداگر جای پستم نامناسب بود حذفش کنید2- سرعت سایتم خیلی افتضاح شده با اینکه کلا اسلایدرا رو برداشتم و قسمت محصولات جدید،پرفروش،محبوب هم تعدادشون رو روی4 گذاشتم تا دیگه حالت چرخشی نداشته باشه ولی توفیری نکردهاگه میشه چک کنید اگر قابل بررسی بود بگین تیکت بذارم با راهنمایی نمیشه ، نیاز به کد نویسی و سازگار کردنبا تبلت و موبایل و بوت استرپ دارهدر مورد سرعت سایتتون کاملا مشخصه ، از پارامترهای پیشرفته / کارایی ، بخش بهینه سازی ccc تمام گزینه ها را روشن کنید ، فشرده سازی ها رو خاموش کردین طبیعیه سایتتون کند میشه .موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلام.دوستان, تو پرستاشاپ قسمت کتگوری های 2 قسمت داره که میشه توش عکس آپلود کرد. اولی برای نشون دادن عکس بزرگ توی خود صفحه کتگوری هست. زمانی که توش عکس کتگوری آپلود میشه, همون عکس رو با سایز 80×80 توی ساب کتگوری نشون میده که خیلی داغونه. تو قسمت دوم هم میشه یه عکس دیگه آپلود کرد که این عکس میتونه عکس بند انگشتی باشه. ولی متاسفانه این توقالب الکترومارکت نشون داده نمیشه و تو قالب پیشفرش نشون داده میشه.نمیشه کاری کرد که تو الکترو مارکت اولی به عنوان عکس صفحه کتگوری و دومی به عنوان عکس ساب کتگوری نشون داده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 من میخوام به لینکهای مفید فوتر لینک اضافه کنم باید از کجا اضافه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
delllaptop ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 ضمن عرض سلام و خسته نباشیدآیا آپدیت جدید قالب الکترومارکت برای پرستاشاپ نسخه 1.6.1.0منتشر شده است؟اگر بله لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 با اجازه آقا بهمن من میخوام به لینکهای مفید فوتر لینک اضافه کنم باید از کجا اضافه کنم؟در قسمت تنظیمات > مدیریت محتوا موضوع و لینک مورد نظرتون رو بزارید و بعد از بخش ماژول ها > بلوک محتوا وارد پیکربندی بشید و تیک موضوعی که در مدیریت محتوا اضافه کردید رو در قسمت پیکر بندی لینک های مختلف در فوتر بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 ضمن عرض سلام و خسته نباشیدآیا آپدیت جدید قالب الکترومارکت برای پرستاشاپ نسخه 1.6.1.0منتشر شده است؟اگر بله لطفا راهنمایی بفرمایید با سلامخیر ، قالب الکترومارکت با نسخه 1.6.1.0 سازگار نخواهد بود ( با نسخه 1.6.1.1 سازگار خواهد بود ) بعد از انتشار نسخه 1.6.1.1 فارسی ، آپدیت قالب نیز منتشر خواهد شد واکنش ها : delllaptop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 با سلامخیر ، قالب الکترومارکت با نسخه 1.6.1.0 سازگار نخواهد بود ( با نسخه 1.6.1.1 سازگار خواهد بود ) بعد از انتشار نسخه 1.6.1.1 فارسی ، آپدیت قالب نیز منتشر خواهد شد آقا بهمن جسارت نباشه اما پرستا من همین الان 1.6.1.0 هست و الکترومارکت روش نصب هست . wwww.mordadonline.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 آقا بهمن جسارت نباشه اما پرستا من همین الان 1.6.1.0 هست و الکترومارکت روش نصب هست . wwww.mordadonline.comنصب هست ، اما اینکه چه مشکلاتی داره رو نه شما میدونید نه بنده قالبی که رو نسخه خاص تست و ایرادیابی و سازگار نشده باشه ، استفاده کردنش با اون نسخه ریسک بزرگی هست ، در ضمن ، پشتیبانی هم رو نسخه ناسازگار ارائه نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 نصب هست ، اما اینکه چه مشکلاتی داره رو نه شما میدونید نه بنده قالبی که رو نسخه خاص تست و ایرادیابی و سازگار نشده باشه ، استفاده کردنش با اون نسخه ریسک بزرگی هست ، در ضمن ، پشتیبانی هم رو نسخه ناسازگار ارائه نمیشه .درسته .. البته شما از دیدگاه کلی نگاه میکنید و برای تمام مشتریها تا مطمئن نشید چیزی رو رسما اعلام نمیکنید.. منم خدا کنه برام مشکلی پیش نیاد چون رسما از پشتیبانی تا ارائه نسخه و آپدیت جدید محرومم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 سلامکسی هوک کردن برچسب ها رو در صفحه ی محصولات بلده؟من هوک کردم ولی نوشت برچسبی وجود ندارد. البته واسه محصول برچسب گذاشته بودم ولی گفت برچسب وجود نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 سلامکسی هوک کردن برچسب ها رو در صفحه ی محصولات بلده؟من هوک کردم ولی نوشت برچسبی وجود ندارد. البته واسه محصول برچسب گذاشته بودم ولی گفت برچسب وجود نداره.از سایت www.prestastore.ir ماژولشو میتونید خریداری کنید و دردسر هم نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلام ،مشکل سایت در باز شدن در مرورگر گوگل کروممن تا الان داشتم روی فایر فاکس کار می کردم همه چیز اوکی بود ، اومدم توی کروم دیدم ماژول صفحه اصلی ام به نام emhometabs ارتفاعش 800 پیکسله در این حدود ولی توی همه بروزر ها مشکلی نداره ، چیکار کنم ؟؟؟ 45% بازدید ها از کروم صورت میگیره ، این رو چطور باید رفع مشکل کنم؟؟کمک کنید. واکنش ها : hamid_dp 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در دی 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2015 سلام ، چطور می تونم تو صفحه اصلی زیر اسلایدر یه عکس بزارم تبلیغاتی؛ باریک ؛ دقیقا به جای اسلایدر تولید کننده ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2015 سلام ، چطور می تونم تو صفحه اصلی زیر اسلایدر یه عکس بزارم تبلیغاتی؛ باریک ؛ دقیقا به جای اسلایدر تولید کننده هااز ماژول تبلیغات سایز 1 استفاده کنید واکنش ها : arman_gts 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 از ماژول تبلیغات سایز 1 استفاده کنید تبلیغات سایز 1 میره جای اون ایفونه ، میره پایین زیر محصولات، زیر اسلایدر نمی مونه چطور همین ماژول رو کپی کنم یکی ازش بسازم و جاش رو بیارم این بالا زیر اسلایدر ؟ یا یه چی تو این مایه ها ، یه خط نازک یکم نازکتر از تولید کننده هاست عکس من کدوم فایل قالب رو باید ویرایش کنم تا بتونم اینو بزارم اونجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 دوست عزیز با ویرایش قالب که نمیشه برای اون موقعیت باید یه مازول بزارین که اونم مازول تبلیغات سایز 1 همون کار رو انجام میده شما میتونین از طریق سفارشی سازی قالب بصورت انلاین و تعین موقعیت مازول ها اون ماژول رو زیر اسلایدر قرار بدین واکنش ها : B.A.H.M.A.N و arman_gts 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 تبلیغات سایز 1 میره جای اون ایفونه ، میره پایین زیر محصولات، زیر اسلایدر نمی مونه چطور همین ماژول رو کپی کنم یکی ازش بسازم و جاش رو بیارم این بالا زیر اسلایدر ؟ یا یه چی تو این مایه ها ، یه خط نازک یکم نازکتر از تولید کننده هاست عکس من کدوم فایل قالب رو باید ویرایش کنم تا بتونم اینو بزارم اونجااز طریق بخش ماژول ها / موقعیت ها ، ویرایش زنده را بزنید و ماژول را با ماوس بکشید و ببرید زیر اسلایدرموفق باشید واکنش ها : arman_gts 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 دوست عزیز با ویرایش قالب که نمیشه برای اون موقعیت باید یه مازول بزارین که اونم مازول تبلیغات سایز 1 همون کار رو انجام میده شما میتونین از طریق سفارشی سازی قالب بصورت انلاین و تعین موقعیت مازول ها اون ماژول رو زیر اسلایدر قرار بدین از طریق بخش ماژول ها / موقعیت ها ، ویرایش زنده را بزنید و ماژول را با ماوس بکشید و ببرید زیر اسلایدرموفق باشیدممنونم ، با پرستا کار نکردم و تازه دارم یاد میگیرم شرمنده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 دوست عزیز با ویرایش قالب که نمیشه برای اون موقعیت باید یه مازول بزارین که اونم مازول تبلیغات سایز 1 همون کار رو انجام میده شما میتونین از طریق سفارشی سازی قالب بصورت انلاین و تعین موقعیت مازول ها اون ماژول رو زیر اسلایدر قرار بدین از طریق بخش ماژول ها / موقعیت ها ، ویرایش زنده را بزنید و ماژول را با ماوس بکشید و ببرید زیر اسلایدرموفق باشیدممنونم ، با پرستا کار نکردم و تازه دارم یاد میگیرم شرمنده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .