hidden ارسال شده در مهر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 به عکس پیوست نگاه کنیدچطوری لوگو سمت چپ رفته ؟ من هر کار میکنم لوگو رو سمت راست یا زیر یا بالای متن نشون میده لطفا کد html رو بهم بدید بتونم منم اینطوری درست کنم... http://8pic.ir/images/5gs9h3nhgx2h4zwqpd3o.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2016 سوالات رو لطفا در بخش پشتیبانی مطرح کنید ، کاربرد تاپیک ها بیشتر اطلاع رسانی هست تا پشتیبانیبرای اینکه بتونید عکس و متن رو کنار هم قرار بدین اول به تاپیک زیر سر بزنید و ادیتور رو عوض کنید :goo.gl/m3K97rسپس میتونید با چپ چین و راستچین کردن عکس اینکارو انجام بدین واکنش ها : hidden 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2016 سلامتوی قالب یه مشکل هست بنده از نسخه 1.6.1.5 پرستا استفاده میکنم وقتی مشتری استان خودش رو انتخاب میکنه تو قسمت صورتحساب کد استان رو میزنه مثلا توی پیوست ضمیمه شده استان سمنان رو زدم نوشته 12... اینو چطوری میشه حذف کرد ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 این قالب عمومی نیست قالب سفارشی هست و بابتش 220 ت پول دادیم !ایا پشتیبانی قالب مشکلات رو پیگیری نمیکنه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 این قالب عمومی نیست قالب سفارشی هست و بابتش 220 ت پول دادیم !ایا پشتیبانی قالب مشکلات رو پیگیری نمیکنه !؟خدمت شما عرض شد چند پست بالاتر که مشکلاتتون رو از طریق بخش پشتیبانی به صورت تیکت ارسال کنید . کاربرد تاپیک قالب ها صرفا برای اطلاع رسانی و موارد عمومی هست . مشکل شما از قالب نیست مشخصا ، تست کردنش هم سادس ، کافیه قالب پیشفرض را روشن کنید ( صد درصد همین مشکل رو خواهید داشت )ضمنا این قالب ها ، قالب های عمومی هستند نه سفارشی ، قالب سفارشی به قالبی گفته میشه که توسط یک نفر سفارش طراحیش داده میشه و توسط یک گروه مختص همین نفر طراحی میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2016 سلام بنده دو مشکل زیر رو دارم که توی سیستم تیکت مطرح کردم گفته شده باید هزینه بدم و پول یک ساعت خدمات رو بدم !؟ این مشکلات مربوط به قالب هست ک بابتش هزینه گرفته شده شخصی نیست لطفا پیگیری کنید 1- توی قالب یه مشکل هست بنده از نسخه 1.6.1.5 پرستا استفاده میکنم وقتی مشتری استان خودش رو انتخاب میکنه تو قسمت صورتحساب کد استان رو میزنه مثلا توی پیوست ضمیمه شده استان سمنان رو زدم نوشته 12... اینو چطوری میشه حذف کرد ؟!http://ipresta.ir/forum/uploads/monthly_07_2016/post-101-0-91026000-1468591491_thumb.jpg2- مشکل دوم تاریخ اخرین به روز رسانی محصولات رو برعکس نشون میده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 سلام از این قابلیت چطور میشه استفاده کرد (قابلیت تغییر و جابجا کردن ستون ها در هر صفحه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 سلام از این قابلیت چطور میشه استفاده کرد (قابلیت تغییر و جابجا کردن ستون ها در هر صفحه )این قابلیت تو همه قالب های پرستاشاپ هستبه تنظیمات / قالب ها برویدروی پیکربندی پیشرفته کلیک کنیددر صفحه باز شده به پایین صفحه بروید و در اینجا میتوانید برای هر صفحه از سایتتون تعیین کنید که کدام ستون ها فعال باشند . البته هر دو ستون نمیتوانند در آن واحد فعال باشند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 این قابلیت تو همه قالب های پرستاشاپ هستبه تنظیمات / قالب ها برویدروی پیکربندی پیشرفته کلیک کنیددر صفحه باز شده به پایین صفحه بروید و در اینجا میتوانید برای هر صفحه از سایتتون تعیین کنید که کدام ستون ها فعال باشند . البته هر دو ستون نمیتوانند در آن واحد فعال باشندمنظور من صفحه اول سایت هست تغیرات اعمال نمیشه هر کاری میکنم سایت من این هست mobileunlock.irنماد سایت جای بدی قرار گرفته میخام بیاد سمت راست قرار بگیره مانند خیلی سایتهای دیگه این قابلیت پیدا نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 شما ماژول نماد شناور رو نصب کردید.این ماژول رو حذف کنید و از لینک زیر ماژول نماد برای ستون ها رو دانلود و نصب کنید. برید به منوی تنظیمات >> قالب ها، ستون راست راست رو فعال کنید و پایین صفحه برای index تیک ستون راست رو بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 شما ماژول نماد شناور رو نصب کردید.این ماژول رو حذف کنید و از لینک زیر ماژول نماد برای ستون ها رو دانلود و نصب کنید. برید به منوی تنظیمات >> قالب ها، ستون راست راست رو فعال کنید و پایین صفحه برای index تیک ستون راست رو بزنیدعکس از صفحه مورد نظر گرفتم من که چیزی ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 یعنی چی از صفحه از عکس گرفتید چیزی ندیدید؟ کدوم صفحه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 یعنی چی از صفحه از عکس گرفتید چیزی ندیدید؟ کدوم صفحه؟صفحه تنظیمات قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 یا index یا صفحه اصلی. ماژول رو هم نصب کنید. اون ماژول قبلی رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 یا index یا صفحه اصلی. ماژول رو هم نصب کنید. اون ماژول قبلی رو پاک کنیدماژول پاک کردم ولی ایندس و صفحه اصلی من ندارم چاره چیت (شاید باورتون نشه ) ولی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
somoir ارسال شده در آذر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2016 سلام امروز متوجه یه مشکلی در قالب الکترو مارکت شدماول از همه بگم که من روی فروشگاهم یه ssl نصب امروز متوجه شدم وقتی وارد محصولاتم میشم توی فروشگاه خطا ssl میده بعد از برسی فهمیدم که عکس تولید کننده محصول از پروتکل http://بارگزاری میشه و این باعث خطا میشه خوب حالا سوال من اینکه چطور میتونم کاری کنم که این عکس از پروتکل https بارگزاری بشهاینم بگم که این مشکل قالب دیفالت نداره یعنی باید یه تغییری در فایل ها قالب الکترومارکت بدم تا درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 با سلاممشکل بررسی خواهد شد و در صورت نیاز اصلاحیه ارائه خواهد شد واکنش ها : somoir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
somoir ارسال شده در آذر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 با سلاممشکل بررسی خواهد شد و در صورت نیاز اصلاحیه ارائه خواهد شددقیقا کی اصلاحیه میدید نمیشه بگید دستی همین الان انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 دقیقا کی اصلاحیه میدید نمیشه بگید دستی همین الان انجام بدمنه دیگه دوست من ، هر چیزی روالی داره واکنش ها : somoir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hyarian ارسال شده در دی 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2016 سلام و خسته نباشید، سیستم تیکت که هیچ جوره نمیشه رفت داخلش میزنه یوزر پسورد غلطه خواهشا یه نفر اینجا جواب من رو بده.قبلا هم پرسیدم، ترکیبات تو حالت نمایش سریع کار نمیکنند، یعنی قیمت ترکیب های مختلف تغییر نمیکنه و رنگ ها هم به تصویر لینک نیستن، آیا این مشکل حل شدنی هست یا نه،یه سوال دیگه میشه یه جوری به جای یکی از ایکون های توییتر یا فیسبوک تلگرام رو گذاشت و آدرس داد؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 با سلاممن دامین فروشگاه ام را تغییر دادم الان لینک محصولات کار نمی کنددامنه قبلی فروشگاه buysa.irدامنه جدید فروشگاه buyka.ir میخواهم ببینم توی تنظیمات قالب باید تغییرات بدهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 سلام بر شما.قوانین مربوط به تغییر دامنه رو مطالعه کنید، بند 20 از قوانین عمومی:http://ipresta.ir/content/3-termsو درخواستتون رو در تیکت پیگیری کنید.https://ipresta.ir/support/ واکنش ها : mjafari27 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2016 بیش از 2 ماه هست بنده الکترو مارکت خریدم و مشکلاتی که صفحات قبل تر هم گفتم هنوز اصلاحیه برای قالب نیومده !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
somoir ارسال شده در دی 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2016 نه دیگه دوست من ، هر چیزی روالی دارههنوز اصلاحیه ندادید؟کی اصلاحیه میدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marefat1360 ارسال شده در دی 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2016 درود بر بهمن عزیز استاد این ماژول جستجوی لایه ای ( ناوبری لایه ای ) که باید به صورت پیشفرض باشه میشه لینک دانلودش رو بذارید و آیا به قالب آسیبی نمیرسونه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .