shmata ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 بنده با اضافه کردن position به theme پرستا 1.3 مشکل دارم امکانش هست به بنده بگید به چه صورتی میتونم به قالب پرستا 1.3 position اضافه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 این کارها را به ترتیب انجام دادم وموقعیت اضافه شد ولی هیچ ماژولی درآن فعال نمیشود علت چیست ؟ 1. در root پرستا فایل header.php 'HOOK_UNDERTOP' => Module::hookExec('undertop'), یک موقیعیت با این اسم undertop اضافه کردم 2.در فایل header.tpl قالب {$HOOK_UNDERTOP} در جایگاهی که میخاستم قرار دادم 3. در بانک اطلاعاتی جدول perfix_hook نام undertop با id و سایر فیلدهای valid پرکردمموقعیت اضافه شد ولی هیچ ماژولی در آن فعال نمیشود ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 برای گذاشتن یک ماژول در یک موقعیت مراحل زیر رو طی کنید: ماژول ها -> موقعیت ها -> ماژول مورد نظر رو تیک بزنید -> جداسازی از موقعیت سپس روی "اتصال یک ماژول" کلیک کنید و با انتخاب ماژول از لیست بازشونده اون رو به جایگاهی که میخواین hook کنید و ذخیره کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 این کارهایی که فرمودید برای فعال یا اضافه کردن (hook) یک ماژول در یک موقعیت استبنده میخواهم یک موقعیت (position) ایجاد کنم که ماژولهایی مختلف را از همان طریقی که شما بهش اشاره کردید در آن فعال کنم کارهای که انجام دادم را در پست قبلیم قرار دادم و موقعیت اضافه شد و ماژول هم به آن موقعیت hook شد اما نمایش داده نمی شود علت را نمی دانمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 كنترل و f5 را روي سايتتون بزنيد بعد از اعمال اين چنين تغييرات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 وقتی یک فایل tpl رو تغییر میدید باید از بخش مدیریت - تنظیمات - کاراییها یک بار کامپایل رو فعال کنید و سایت رو رفرش کنید و سپس کامپایل رو خاموش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 آقا تنظیمات من بخش کارایی ها رو نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 مگه میشه؟! از چه نسخه ای استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 بله واقعا وجود نداره حتی ترجمه اش هم انگلیسی کردم معادل انگلیسی اش هم نبودبرای این سایتی که این مشکل رو دارم از نسخه 1.3 استفاده میکنم ولی دیگه از این به بعد از 1.4 استفاده میکنمامیدی هست تو همین 1.3 مشکل ما برطرف شه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 تو 1.3 فقط کافیه فایل tpl رو تغییر بدید بعد از انجام تغییرات با رفرش کردن تغییرات اعمال میشنچرا شما می خواید این موقعیت جدید را اضافه کنید ؟چه ویژگی در این موقعیت جدید وجود داره که در موقعیت های موجود ، وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 دلیل اضافه کردن جایگاه : بنده میخواهم در پائین header و بالای homepage content یک سری ماژول اضافه کنم البته اسکریپت رو که قرار میدم همه چی درست میشه منتها در تمام صفحات نمایش میدهد بنده میخاهم به پائین هدر ماژولی اضافه کنم که بتوانم نحوه نمایش آنرا در صفحات مختلف کنترل کنم (مثلایک اسلاید شو در پرستا 1.3) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 میتونید از دستور if pagename=index و مثل این کمک بگیرید تا ماژول در صفحات دلخواه نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 اگر به زبان اسمارتی بتونید همین راهنمایی تونو ترجمه کنید یه دنیا ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 اگر به زبان اسمارتی بتونید همین راهنمایی تونو ترجمه کنید یه دنیا ممنون میشم ببینید شما این کد رو تو فایل tpl ماژول مربوطه قرار میدید . {if $page_name == 'index'} کد مربوط به نمایش اسلاید {/if} مثلا این قطعه کد میگه که اگه اسم صفحه ایندکس بود کد مربوطه رو نمایش بده که در اینجا همون اسلایده .میتونید از {else} هم استفاده کنید.مثل کد زیر : {if $page_name == 'index'} کد مربوط به نمایش اسلاید {else} یه عمل دیگه {/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 عالی بود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .