mahdi5121 ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 سلام؛من تم رو که خریدم رنگ پیش فرضش قرمز بود ولی خواستم این رنگ رو با اون رنگی که تو نسخه ی دمو بود عوض کنم؛ رو این حساب از قسمت پیکربندی ماژول "تنظیمات قالب (نایس شاپ)" رنگ رو به اون رنگ مورد نظر خودم تغییر دادم ولی وقتی صفحه اصلی رو رفرش کردم، همه چی بهم ریخت. حتی از اون مربع که فقط تو صفحه اصلی، برای مدیر می یاد (ابزار سفارشی سازی) خواستم رنگ رو عوض کنمن ولی باز همه چی خراب شد. یه سوال دیگم اینکه چطور می شه سرعت لود رو برد بالا؟احساس می کنم این تم سرعتش کنده. http://8pic.ir/images/5d59lrffqxzmijn8ore5.pngممنون.http://8pic.ir/images/v867ev6tai85nsvjt4a4.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi5121 ارسال شده در بهمن 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 نمی دونم چی شد؛ یه هف هشت بار که رفرش خورد درست شد، ولی یهو بعضی وقتا هنوز بکگرانده و دکمه ی توضیحات، رنگ مشکی داره.از نمای قالب، خوشم اومد ولی به نظرم سنگینه و سرعت لودش کمه؛ممنون می شم اگه بگین چیکار کنم سرعت لود صفحات بیشتر بشه؛ مخصوصا" وقتی که روی علامت چشم کلیک می کنیم تا تو همون صفحه اطلاعات محصول نشون داده بشه. پیشاپیش ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 نمی دونم چی شد؛ یه هف هشت بار که رفرش خورد درست شد، ولی یهو بعضی وقتا هنوز بکگرانده و دکمه ی توضیحات، رنگ مشکی داره.از نمای قالب، خوشم اومد ولی به نظرم سنگینه و سرعت لودش کمه؛ممنون می شم اگه بگین چیکار کنم سرعت لود صفحات بیشتر بشه؛ مخصوصا" وقتی که روی علامت چشم کلیک می کنیم تا تو همون صفحه اطلاعات محصول نشون داده بشه. پیشاپیش ممنونم.با سلامماژول THEME CONFIGURE را تنظیم دوباره بزنید ، سپس وارد پیکربندی آن شده و نمایش پیکربندی زنده را غیرفعال کنیدموفق باشید واکنش ها : mahdi5121 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در بهمن 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2015 سلامآقا بهمن من قبلا در همین تاپیک در مورد اینکه در منو افقی لینک صفحه اصلی در موبایل دیده نمیشه گفتم و قرار بر بررسی شد متاسفانه اقدامی نشد الان مجبور شدن یک لینک به نام خانه درست کنم که درموبایل بازدیدکننده بتونه به صفحه اصلی برگردم اما مشکل اینکه که در کامپیوتر چون دو تا لینک یکی بنام صفحه اصلی و یکی بنام خانه دیده میشه یکمی ناجور و طرف فکر میکنم که زده به سرم دو تا لینک گذاشتم لطفا بررسی کنید متشکرمWwe.babyone.iممنون میشم جواب منوبدید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khademian ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 سلام. من میخوام این قالب رو بخرم، ولی یه مشکل دارم. تو دمو قابلیت انتخاب تعداد محصول وجود نداره. میخوام بدونم این امکان از قالب حذف شده یا مربوط به تنظیمات پرستاشاپ هست.سوال بعدی اینکه آیا قالب کد شده هست یا قابل ویرایشه. میدونم که ویرایش قالب باعث لغو پشتیبانی میشه، ولی لطفاً سوال رو جواب بدین. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 ممنون میشم جواب منوبدید .تو آپدیت حل شدهفردا براتون ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedfotoohi ارسال شده در بهمن 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 سلام قالب من مشکل داره قسمت محصولات رو درست نشون نمیده عکس گرفتم میتونید ببینید روی گوشی هم وقتی صفحه کوچک میشه قسمت محصولات پرطرفدار و آخرین محصولات رو سمت راست نشون میده که زشت هست ولی محصولات پرفروش رو وسط نشون میده درست هست عکس رو ببینید متوجه می شیدhttp://s6.picofile.com/file/8224120692/ilia_.jpgاینم برای موبایلhttp://s3.picofile.com/file/8224120726/ilia_1.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 لطفا مشکلات رو تیکت بزنید اینجا هیچ کمکی نمیتونم بکنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلام و درودآپدیت شماره 2.6 قالب نایس شاپ منتشر شد ، اصلی ترین هدف این آپدیت سازگاری با نسخه 1.6.1.2 پرستاشاپ فارسی می باشد . سازگاری کامل با نسخه 1.6.1.2 فارسیتغییر کامل کدنویسی هدر قالب برای رفع باگ ها و ظاهر بهترتغییرات کوچک در رنگبندی قالبرفع باگ نمایش ندادن رنگ سفید در شاخه ها دوستان میتوانند این آپدیت را از حساب کاربری خود در بازارچه دانلود نمایند ( کل قالب را دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید ، داخل آن راهنمای آپدیت وجود دارد )دموی قالب بروز شده است ، این آپدیت صرفا مختص افرادیست که پرستاشاپ خود را به نسخه 1.6.1.2 ارتقا داده اند . واکنش ها : jabera و koroosh_kabir 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirsallar75 ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 سلام و درودآپدیت شماره 2.6 قالب نایس شاپ منتشر شد ، اصلی ترین هدف این آپدیت سازگاری با نسخه 1.6.1.2 پرستاشاپ فارسی می باشد . سازگاری کامل با نسخه 1.6.1.2 فارسیتغییر کامل کدنویسی هدر قالب برای رفع باگ ها و ظاهر بهترتغییرات کوچک در رنگبندی قالبرفع باگ نمایش ندادن رنگ سفید در شاخه ها دوستان میتوانند این آپدیت را از حساب کاربری خود در بازارچه دانلود نمایند ( کل قالب را دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید ، داخل آن راهنمای آپدیت وجود دارد )دموی قالب بروز شده است ، این آپدیت صرفا مختص افرادیست که پرستاشاپ خود را به نسخه 1.6.1.2 ارتقا داده اند . مهندس بهمن عزیزخیلی خوبه اینگونه قالب هارو آپدیت میکنید ، فقط کاش یکم زودتر این آپدیت ها توی بازارچه بدستمون برسهالان چند روز گذشته از عرضه آپدیت عالی الکترو مارکت و کلی تمهیدات از جمله ارتقا هاست و بکاپ و هاست پشتیبان و .. رو فراهم کردیم برای ارتقای نسخه پرستا ولی منتظر آپدیت قالبیمتقریبا این چند روز هم خودمون و هم تیم کارمندامون دست از کار کشیدیم برای اومدن آپدیت جدید قالب و ارتقا پرستاشاپکاش بازارچه زودتر بروز بشه و آپدیتا عرضه بشنبازم یه دنیا تشکر از لطف شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 سلام2سوال: 1-بنده از قسمت بازارچه که میرم آپدیت جدید را دانلود کنم ولی خب لینکی برای دانلود نیست 2ماژول تبلیغات نایس شاپ:فقط قسمت هدرش کار میکنهستون چپ و راست هر لینک و عکسی میگذاریم اصلا کار نمیکنهروی قالب الکترو مارکت هم تست کردم همینطوره-مشکل!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroosh_kabir ارسال شده در بهمن 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2015 سلام2سوال: 1-بنده از قسمت بازارچه که میرم آپدیت جدید را دانلود کنم ولی خب لینکی برای دانلود نیست 2ماژول تبلیغات نایس شاپ:فقط قسمت هدرش کار میکنهستون چپ و راست هر لینک و عکسی میگذاریم اصلا کار نمیکنهروی قالب الکترو مارکت هم تست کردم همینطوره-مشکل!؟ ممنونوالا بنده هم هر چی گشتم، لینک دانلود ندیدم.آقا بهمن میگه لینکش هست، دانلود کن. منم هرچی میگردم چیزی نمی بینم. دیگه داشتم به خودم شک می کردم. چشمام نمی بینه؟!؟!؟!؟! واکنش ها : jabera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroosh_kabir ارسال شده در اسفند 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2015 دوستان، خبری نشد؟پشتیبانی جواب نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi5121 ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 سفارشی کردن آیکون های اطلاعات خرید، زیر هر تصویر بند انگشتی.چطور می شه آیکون های ستاره و دکمه ی خرید و توضیحات(در صفحه ی اصلی) رو برد بالاتر.و اینکه چطور می شه فقط قیمت بمونه و بقیه مخفی بشن. http://uupload.ir/files/4ti_image_1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 سفارشی کردن آیکون های اطلاعات خرید، زیر هر تصویر بند انگشتی.چطور می شه آیکون های ستاره و دکمه ی خرید و توضیحات(در صفحه ی اصلی) رو برد بالاتر.و اینکه چطور می شه فقط قیمت بمونه و بقیه مخفی بشن. http://uupload.ir/files/4ti_image_1.png دوست عزیز این بخش ها استاندارد هستند ، اگر اونا رو ببرید بالا ، اسم یکی از محصولاتتون بلند باشه جا نمیشه و محصولات به هم ریخته نمایش داده میشن . واکنش ها : mahdi5121 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi5121 ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 اگه بشه دکمه رو هم مخفی کرد خوب می شه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلاممن اپدیت جدید می خواستم من قالب از سایت mypresta.ir خریدم که الان این سایت redirect میشه به همین سایت پرستا شاپ می خواستم بدونم جدیدترین اپدیت باید از کجا بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepideh1065 ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلام . آقا بهمن من سایتمو آپدیت کردم . قالب رو هم به نسخه جدید آپدیت کردم اما قسمت بالای سایت بهم ریخته ..طبق فایل راهنما آپدیتش کردم چی کار کنم خوب شه ؟ سایتم اینه : http://www.parsipet.net http://up.parsipet.ir/uploads/Untitled_9b07c.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 سلاممن اپدیت جدید می خواستم من قالب از سایت mypresta.ir خریدم که الان این سایت redirect میشه به همین سایت پرستا شاپ می خواستم بدونم جدیدترین اپدیت باید از کجا بگیرمتیکت بزنید سلام . آقا بهمن من سایتمو آپدیت کردم . قالب رو هم به نسخه جدید آپدیت کردم اما قسمت بالای سایت بهم ریخته ..طبق فایل راهنما آپدیتش کردم چی کار کنم خوب شه ؟ سایتم اینه : http://www.parsipet.net http://up.parsipet.ir/uploads/Untitled_9b07c.jpgماژول اخبارو اطلاعیه ها را تنظیم دوباره بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 سلاممرسی که اپدیت جدیدقالب سریع برام ایمیل کردین فقط یه سوال دیگه هم داشتم که این ی ماژول بود که اطلاعات دلخواه در قسمت تماس با ما هست که اطلاعات رو داخل اش وارد میکنم فقط می خواستم بدونم اسم ماژول چی هست من هرچی گشتم پیدا اش نکردم >؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 سلاممرسی که اپدیت جدیدقالب سریع برام ایمیل کردین فقط یه سوال دیگه هم داشتم که این ی ماژول بود که اطلاعات دلخواه در قسمت تماس با ما هست که اطلاعات رو داخل اش وارد میکنم فقط می خواستم بدونم اسم ماژول چی هست من هرچی گشتم پیدا اش نکردم >؟؟تایپ کنید : nccontactموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 تایپ کنید : nccontactموفق باشیدسلام من اسم این ماژول رو سرچ کردم ولی هیچ ماژولی رو نشون نمی ده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 پس حتما پاک کردین ، و یا ماژول ها رو فیلتر کردین ( براساس نصب شده و فعال و .. ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در فروردین 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 پس حتما پاک کردین ، و یا ماژول ها رو فیلتر کردین ( براساس نصب شده و فعال و .. )ماژول رو پاک نکردم و ازش دارم استفاده می کنم توی اون قسمت ها رو هم امتحان کردم ولی نشون نمی ده ماژول رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2016 ماژول رو پاک نکردم و ازش دارم استفاده می کنم توی اون قسمت ها رو هم امتحان کردم ولی نشون نمی ده ماژول رو تیکت بدین دوست عزیز ، مشکلات رو در تیکت پیگیری کنید در این بخش پرسش و پاسخ دنباله دار امکان پذیر نیست و تاپیک شلوغ میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .