B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2016 آقای رستم پور گرامی سلام مجدد خواستم بگم اصلاحیه قالب موبایل این قالب خیلی برام ضروریه اگه امکانش باشه سریعتر اصلاح بشه ممنونتون می شم با احترامآپدیت آمادس ، لطفا تیکت ارسال کنید براتون نصب میکنیم اگه عجله دارید ، فعلا چند روز وقت میبره عمومی منشتر بشه سلام من ی مشکلی که با ماژول محصولات پر طرف دار نایس شاپ خوردم در صفحه اصلی این هست اش که وقتی محصولی رو از قسمت وابستگی ها تیک اش رو بر می دارم و می خوام دیگه توی این ماژول نمایش داده نشه ولی همچنان محصول در روی صفحه اصلی داخل ماژول همچنان نمایش داده میشه و تغییری ایجاد نمیشه و ماژول رو هم تنظیم مجدد کرد م ولی تغییری ایجاد نشدمشکل از کش هست ، کش رو از پارامترهای پیشرفته / کارایی پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marrapin ارسال شده در خرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2016 سلامنمیدونم این مشکل پرستا هست یا قالب نایس شاپ؟مثلا توی ناوبری چند برند و چند رنگ داری حالا وقتی مثال تیک برند سامسونگ و رنگ قرمز بزنی و محصولات را با این تیک ها فیلتر کنی توی url یک url جدید داریم که من می خوام از این url استفاده کنم .مثلا لینک یک بنر بگذارمولی مشکل اینجاست که این لینک وقتی برای یک بنر و یا کلا توی قسمت url مرورگر میذارم و enter میزنم برای باز کردن محصولات با فیلتر ،محصولات بدون فیلتر و همه محصولات نمایش داده میشود.مثلا به این لینک دقت کنیدhttp://www.digikala.com/Search/Category-Mobile-Phone/#!/Brand-10/Brand-18/Category-Electronic-Devices/Category-Mobile/Category-Mobile-Phone/هرجا ازش استفاده کنی و بازش کنی محصولات با فیلترهایی که شده نمایش داده می شود.ممنون میشم پاسخ و راه حلی برای این مشکل بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 خب ، لینکی از فیلتری که میگین کار نمیکنه بذارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marrapin ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 خب ، لینکی از فیلتری که میگین کار نمیکنه بذارینتوی محصولات این شاخه چند برند هست که من دوتا رو زدم واکنش ها : helenoftroy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alifadaei ارسال شده در خرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2016 سلامی دوباره آقا بهمن عزیزمنتظر پاسخ شما هستیم !!!!!!اگر امکانش هست ما رو هم دریابید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeeda144 ارسال شده در تیر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2016 سلام و خسته نباشیدامروز پرستاشاپ 1.6.1.2 رو هاستم نصب کردم ، وقتی خواستم این قابلو نب کنم این خطا رو میدهفایل تنظیمات نامناسبلطفا راهنماییم کنید چون تا فردا ظهر باید سایتو بتونم بالا بیارممرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 سعی کنید برای مشکلات قالب تیکت بزنید. من فکر میکنم شما فایل اشتباهی رو دارید آپلود میکنید. راهنمای داخل قالب رو مطالعه کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در تیر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2016 با سلام و خسته نباشید.. برای تغییر دامنه ی این قالب چه مقدار هزینه و چگونه باید پرداخت کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2016 سلام و خسته نباشیدامروز پرستاشاپ 1.6.1.2 رو هاستم نصب کردم ، وقتی خواستم این قابلو نب کنم این خطا رو میدهفایل تنظیمات نامناسبلطفا راهنماییم کنید چون تا فردا ظهر باید سایتو بتونم بالا بیارممرسی فایل دانلود شده رو از حال فشرده خارج کنید. یک فایل فشرده دیگه تووی این فایل هست که تنها شامل پوشه theme و module هست. این فایل رو آپلود کنید. واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 اگه ممکنه پاسخ من رو هم بدیدبا سلام و خسته نباشید.. برای تغییر دامنه ی این قالب چه مقدار هزینه و چگونه باید پرداخت کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 اگه ممکنه پاسخ من رو هم بدید تیکت بزنید.https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 از بخش پشتیبانی تیکت ارسال فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 سلام رنگ بگ گراند قالب رو چطور میتونم تغییر بدم ؟ (از قسمت پیکربندی فقط رنگی بخشی از قالب تغییر میکنه اما بکگراند رنگی نمیگیره) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 سلام . خسته نباشیدچطوری میتونم ماژول اخبار نایس شاپ را در هوک های دیگر قرار بدم ؟آخرین آپدیت قالب 2.6 هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 با سلام .منتظر راهنمایی ارزشمندتون هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 سلام بر شما.ماژول ها قابلیت قرارگیری در تمام هوک ها رو ندارند.به منوی ماژول ها >> جایگاه ها برید، روی لینک بالای صفحه "نشاندن یک ماژول "، از لیست ماژول مورد نظر رو انتخاب کنید، در فیلد " پیوند به " لیست هوک هایی که ماژول میتونه در اون قرار بگیره نمایش داده میشه. هوک مورد نظرتون رو انتخاب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 سلام بر شما.ماژول ها قابلیت قرارگیری در تمام هوک ها رو ندارند.به منوی ماژول ها >> جایگاه ها برید، روی لینک بالای صفحه "نشاندن یک ماژول "، از لیست ماژول مورد نظر رو انتخاب کنید، در فیلد " پیوند به " لیست هوک هایی که ماژول میتونه در اون قرار بگیره نمایش داده میشه. هوک مورد نظرتون رو انتخاب کنید.سلامممنون دوست عزیز . این ماژول فقط در هدر قرار میگیره و یک جایگاه داره . منظور من این بود که با تغییراتی بتونم در ستون سمت راست و فوتر قرار بدم . باز از دوستان کسی اگه نظری داره ممنون میشم راهنمایی کنه واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 اگه کد نویسی بلدید می تونید توی فایل Php ماژول هوک مورد نظرتون رو اضافه کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 اساتید و ودوستان اگه نظری دارن ، استفاده کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در مهر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 سلاممن میخوام استایل قسمت تبلیغات قالب سایت رو عوض کنم !!!! http://uupload.ir/files/k6g0_01.jpg میخوام یه استایل مثل سایت که معرفی میکنم بزارمhttps://miketricking.github.io/dist/ اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 کسی نیست جواب بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alfred ارسال شده در اسفند 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 با سلام من قالب نایس شاپ 2 را از شما خریداری کردم همه چیز عالی بود تا الان بطور اتفاقی دیدم کسانی که ثبت نام نکردند در سایت من و یک جنس را به سید خریذ اضافه کردند و بخواهند در مراحل خرید ثبت نام کنند با ارور زیر روبرو میشوند TECHNICAL ERROR: unable to save account Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror لطفا بگید من چکار باید بکنم تا این مشکل برطرف شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در فروردین 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2017 سلام تشکر از این قالب زیبا مشکل در ماژول تبلیغات وقتی عکس رو اپلود میکنم ارور خطا در دیتابیس داده میشه همه تیک های دیتابیس موقع راه اندازی زده شده http://uupload.ir/files/6as_89.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در فروردین 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2017 سلام مجدد اقا چرا اینقدر دیر جواب نمیدین چند روزی گذشته هنوز جواب داده نشده به شماره تماس هاتونم که جواب نمیدید . من این قالب رو رو خریداری کردم و خرید دیگه هم دارم ولی شما خودتون رو بزارید جای من الان من چجوری پشتیبانی میشم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 سلام مجدد اقا چرا اینقدر دیر جواب نمیدین چند روزی گذشته هنوز جواب داده نشده به شماره تماس هاتونم که جواب نمیدید . من این قالب رو رو خریداری کردم و خرید دیگه هم دارم ولی شما خودتون رو بزارید جای من الان من چجوری پشتیبانی میشم ؟ سلام. دوست عزیز قالب شما دارای پشتیبانی رایگان هست تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه. موفق باشید واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .