neda777 ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 سلام. از امروز سایتم باز نمیشه!! چرا؟؟؟آدرس: moblens.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 پنل مدیریت سایت باز میشه؟اگر باز نشه ممکنه مشکل از هاست باشهوقتی سایت باز کردم زد فروشگاه در حالت تعمیرات می باشد شاید فروشگاه غیر فعال کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در دی 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 پنل مدیریت سایت باز میشه؟اگر باز نشه ممکنه مشکل از هاست باشهوقتی سایت باز کردم زد فروشگاه در حالت تعمیرات می باشد شاید فروشگاه غیر فعال کردین؟ بله مدیریت باز میشه مشکلی نداره.نه یه لحظه حالت تعمیرات رو فعال و غیر فعال کردم گفتم شاید درست شه که نشدتروخدا یکی بگه مشکل از کجاست(( تا دیشب خوب بود!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 روی سایت ماژول جدید نصب نکردین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در دی 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 روی سایت ماژول جدید نصب نکردین ؟ نه اصلا!! من خواب بودم بیدار شدم دیدم سایتم باز نمیشه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 این جوری که مشخص نمیشه می توانین صبر کنین دوستانی که تو انجمن هستن بیان و دسترسی بهشون بدین تا ایراد پیدا کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 دیباگ را روشن کنید ببینید چه خطایی میده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در دی 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 دیباگ را روشن کنید ببینید چه خطایی میده . هیچی نمی اورد. درست شد دیگه. ممنون. پشتیبانی هاست چک کردن گفتن از اسکریپت بودو درستش کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 الان دو روزه بخش مدیریت نمیتونم وارد شم!! هرچی هم فراموشی گذرواژه میزنم میگه رمز جدید ایمیل شد اما ایمیل نمیکنه؟؟ چیکار کنم؟؟ زودتر بگید لطفادیباگ را روشن کنید ببینید چه خطایی میده . الان دو روزه بخش مدیریت نمیتونم وارد شم!! هرچی هم فراموشی گذرواژه میزنم میگه رمز جدید ایمیل شد اما ایمیل نمیکنه؟؟ چیکار کنم؟؟ زودتر بگید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 الان دو روزه بخش مدیریت نمیتونم وارد شم!! هرچی هم فراموشی گذرواژه میزنم میگه رمز جدید ایمیل شد اما ایمیل نمیکنه؟؟ چیکار کنم؟؟ زودتر بگید لطفادیباگ را روشن کنید ببینید چه خطایی میده . الان دو روزه بخش مدیریت نمیتونم وارد شم!! هرچی هم فراموشی گذرواژه میزنم میگه رمز جدید ایمیل شد اما ایمیل نمیکنه؟؟ چیکار کنم؟؟ زودتر بگیدرمز را فراموش کردی یا خطای دیگه ای موقع ورود میده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 الان دو روزه بخش مدیریت نمیتونم وارد شم!! هرچی هم فراموشی گذرواژه میزنم میگه رمز جدید ایمیل شد اما ایمیل نمیکنه؟؟ چیکار کنم؟؟ زودتر بگید لطفادیباگ را روشن کنید ببینید چه خطایی میده . الان دو روزه بخش مدیریت نمیتونم وارد شم!! هرچی هم فراموشی گذرواژه میزنم میگه رمز جدید ایمیل شد اما ایمیل نمیکنه؟؟ چیکار کنم؟؟ زودتر بگیدرمز را فراموش کردی یا خطای دیگه ای موقع ورود میده ؟ نه رمزو که میدونستم. هرچی زدم باز نمیشد فقط صفحه رفرش میشد. واسه همین فراموشی گذرواژه زدم اما هیچی ایمیل نمیکنه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 سلاموقتی وارد نمیشه کافیه کش و کوکی مرورگر رو پاک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 سلاموقتی وارد نمیشه کافیه کش و کوکی مرورگر رو پاک کنید موفق باشیدسلام. خب الان که من گم شدن گذر واژه زدم!! و مشکلم الان اینه که اصلا رمز ایمیل نمیکنه!! چیکار کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 لطفا یکی کمک کنه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 راه های بازیابی رمز در انجمن هست جستجو کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 مرسی سرچ کردم توی انجمن و ار طریق موضوعات مشابه مشکلم رو حل کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .