maya ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 من میخوام کاربرام به ازای هر بار خرید ، بیشتر از یکبار نتونن هر محصول رو خریداری کنن .راهکاری داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 من نمیدونم واسه چی میخواین اینکارو بکنید آخه همه دوست دارن مشتری هاشون چندین بار ازشون خرید کنن ولی باید بگم راه حل مناسبی به نظر من نمیرسه . برای این کار فکر کنم باید تو کدهای فروشگاه و قالبتون دستکاری انجام بشه که اونم فکر نکنم خودتون بتونید انجامش بدید . من روی این مسئله یکم بیشتر فکر میکنم ، شاید به یک راه حل راحت تر و اساسی تری دست یافتم .فقط یه سوال اگه میشه بفرمایید واسه چی میخواین این قابلیت رو داشته باشین؟خبرتون میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2012 واقعن چه کالایی باید فقط یکبار خریده بشه یا توی چه مدل فروشی فقط باید یکبار خرید کرد ؟جالب بود ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 من دارم از این فروشگاه برای تست آزمون استفاده میکنم. برای همین هم هر کسی که میخواد امتحان بده باید بیاد سوالات رو بخره. نوع سوالات هم جوریه که فقط باید یکبار بخردش و بیشترش بدردش نمیخوره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 خوب آخه مایا جان چه نیازی هست که شما مشتری رو محدود کنید! مشتری اگه دیگه نیازی نداشته باشه خودش نمیخره دیگه نیازی نیست شما به یکبار محدودش کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در فروردین 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 نه دیگه:آخه برای خرید دوم از یک آزمون ، سوالاتش رو که میخواد دانلود کنه عوض میشه و اینجوری همه چیز قاطی میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 تعداد محصول رو بكنيد يكبعد هر كسي خريد مي كنه و محصول تموم ميشه و وقتي تموم شه بهتون اطلاع مي دهحالا يا اون محصول رو غير فعال كنيد و يا تعدادشو زياد كنيد و يوزر طرف رو پاك كنيد و يا اي پيشو بلاگ كنيد يه جورايي مسخره هست ولي راه كار عمليش مي تونه اين باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 تعداد محصول بشه یک که فقط یک نفر میتونه خرید کنه!دوست من شما باید برای هربار که آزمون قرار میدید یک محصول جدید تعریف کنید و محصول قبلی با تموم شدن مدت اعتبارش غیر فعال کنید.البته به نظر من درسته که یک شخص یک بار آزمون رو دانلود میکنه ولی ممکنه به هردلیلی نیاز باشه دوباره دانلودش کنه و شما میتونید به جای محدود کردن مشتری دستش رو باز بذارید تا هرچندبار خواست انلود کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 اره ولي به مدير خبر مي ده ديگه بعد مي تونه اي پي خريدار رو بلاك كنه و محصولشو افزايش بده دوباره به يك نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 بلاک کردن ip خریدار چه نتیجه ای داره غیر از اینکه دستی دستی آدم بازدید کننده ها ی خودش رو کم کنه ،چند درصد یوزر ها با ip ثابت وارد میشن یا بازدید میکنن ؟؟ پاک کردن یوزر از فحش !@#$@#$ هم بدتره. گزینه منطقی ترش همون پست هشتمه ، ولی اینجوریکه ایشون میگن نمیشه برای آزمون مدت زمان قائل شد ، البته معلوم نکردن چه مدل آزمونی هست ، ولی شاید یکی بخاد الان آزمون رو بگیره ، یکی سال بعد بیاد بخاد آزمون یک رو بخره . چه اصراری ما داریم برای اینکه مشتری یا کلن بازدید کننده فقط کاری ما میگیم رو بکنه !نهایتن مجبوره آزمون دوم رو هم بگیره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 نظر منو بخوای که کلا ادم برای عکس دیدن نمیره فوتوشاپ نصب کنه و می ره acd see مثلا نصب می کنهاین همه سیستم ازمون گیری و ... داریمشما از سیستم فروشگاهی می خوای اونو بسازی خوب نمیشه دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya ارسال شده در فروردین 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2012 آره خوب ولی بحث فروش آزمون و دریافت پولش چی میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2012 خب شما میتونی یه سیستم آزمون گیری نصب کنی بعد یه ساب دومین بزنی و اونجا بخش فروشگاهتو فعال کنی. فکر میکنم این بهترین کار باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .