daiamin ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 می خواستم بدونم در قالب ها گزینه ای برای مقایسه کالا مشاهده نمیشه آیاچنین قابلیتی در پرستا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 مقایسه هم داره که می تونه بر اساس چند ایتم مختلف هم مقایسه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daiamin ارسال شده در بهمن 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 مقایسه هم داره که می تونه بر اساس چند ایتم مختلف هم مقایسه بشهدر قالب قابل رویت نیست از کدام قسمت فعالش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 از ادمین- تنظیمات- محصول ها- مقایسه کالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HKraToS ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 از ادمین- تنظیمات- محصول ها- مقایسه کالامقدار روی 3 هست ولی هیچ گزینه ای برای مقایسه کالاها موجود نیست ، ممکنه از مشکل از قالب باشه ؟ قالب پیشفرض رو استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 از ادمین- تنظیمات- محصول ها- مقایسه کالامقدار روی 3 هست ولی هیچ گزینه ای برای مقایسه کالاها موجود نیست ، ممکنه از مشکل از قالب باشه ؟ قالب پیشفرض رو استفاده میکنمقالب پیش فرض این امکان را داره . آدرس سایت را اگر ممکنه ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HKraToS ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 http://ujuz.irممنون از راهنمایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 http://ujuz.irممنون از راهنماییدوست عزیز سایت شما را مشاهده کردم . البته به سختی چون خیلی دیر لود شد برای من . ولی قابلیت مقایسه به خوبی در فروشگاه شما فعال هست . فقط کافیست شما به داخل یکی از شاخه ها برید . هنگامی که موس را بروی تصویر کالا ببرید در پایین دکمه سبد خرید گزینه ای به نام افزودن به مقایسه را مشاهده میکنید که کالا را برای افزودن به لیست مقایسه اضافه می کنه و در آخر هم با زدن دکمه سبز رنگ مقایسه در گوشه سمت چپ بالا و پایین لیست کالا ها ، می توانید کالاهای مقایسه شده را مشاهده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HKraToS ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 http://ujuz.irممنون از راهنماییدوست عزیز سایت شما را مشاهده کردم . البته به سختی چون خیلی دیر لود شد برای من . ولی قابلیت مقایسه به خوبی در فروشگاه شما فعال هست . فقط کافیست شما به داخل یکی از شاخه ها برید . هنگامی که موس را بروی تصویر کالا ببرید در پایین دکمه سبد خرید گزینه ای به نام افزودن به مقایسه را مشاهده میکنید که کالا را برای افزودن به لیست مقایسه اضافه می کنه و در آخر هم با زدن دکمه سبز رنگ مقایسه در گوشه سمت چپ بالا و پایین لیست کالا ها ، می توانید کالاهای مقایسه شده را مشاهده کنید .خیلی ممنون از پاسخ خوبتون ، نمیشه کاری کرد که مقایسه تو صفحه اول و تو صفحه ( بیشتر ) هم بیاد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 خواهش میکنم . کار نشد نداره ولی به طور پیشفرض نه . باید یکم تغییرات براتون بدن دوستان در قالب ویا اینکه قالب را تغییر بدین به قالب هایی که این ویژگی را دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HKraToS ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 خواهش میکنم . کار نشد نداره ولی به طور پیشفرض نه . باید یکم تغییرات براتون بدن دوستان در قالب ویا اینکه قالب را تغییر بدین به قالب هایی که این ویژگی را دارند.یه مقدار CSS و HTML میدونم ، برم دنبال کارش ببینم کجاست ، اگه تونستم آموزشش رو هم میزارم اینجا تا دوستان هم استفاده کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 خواهش میکنم . کار نشد نداره ولی به طور پیشفرض نه . باید یکم تغییرات براتون بدن دوستان در قالب ویا اینکه قالب را تغییر بدین به قالب هایی که این ویژگی را دارند.یه مقدار CSS و HTML میدونم ، برم دنبال کارش ببینم کجاست ، اگه تونستم آموزشش رو هم میزارم اینجا تا دوستان هم استفاده کننموفق باشید .باعث خوشحالی ماست شما هم از همراهان پرستاشاپی ها باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HKraToS ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 من اینو پیدا کردم و عملی هم کردم ولی اونجوری که باید میشد نشدhttp://nemops.com/compare-button-to-product-page/#.VIo8XnuULDcاز حرفه ای ها میتونه کمک کنه ؟ فکر کنم خیلی ها این رو بخوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .