dadasalam ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 سلام این پرستا این اررور را بهم میده چطوری باید مشکلشو ل کنم؟بنا به دلایل منع محدودیتی حافظه تمامی ماژول ها نمی توانند بارگذاری شوند. لطفا مقدار memory_limit را در تنظیمات سرور خود بالا ببرید فک کنم بخاطر همین هست وقتی ماژولای نصب شده را نشون نمیده؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 حتما کنترل پنل شما سی پنل هستش . صد درصد من چند تا راه حل پیشنهاد میکنم امیدوارم مفید واقع بشه . 1 - هاست لینوکس با کنترل پنل دایرکت ادمین تهیه کنید . شاید خیلی ها بگن سی پنل بهتر از دایرکت ادمینه و امنیت و امکاناتش بهتره ولی براساس تجربه ای که من دارم تو کار با پرستاشاپ هاست دایرکت ادمین محدودیتهای کمتری نسبت به سی پنل در ترجمه ، و ناسازگاری ماژول ها لااقل تو پرستاشاپ دارد . 2 - از مسئول هاستتون بخواین محدودیت حافظه رو براتون افزایش بده ( که فکر نکنم بده و اگه هم بده هزینه داره ) 3 - من این راه حل رو پیشنهاد میکنم و اونم اینکه هر ماژول اضافی که پرستاشاپ به صورت پیشفرض داره و استفاده نمیکنید رو کلا پاکشون کنید . اینجوری خیلی از مشکلاتتون حل میشه . من میتونم بگم حداقل 20 تا ماژول اضافی هستش و با پاک کردنشون جا برای سایر ماژولها باز میشه لیست ماژولهایی که بلا استفاده هستند : authorizeaimblockpaymentlogoblockstorecanadapostcashticketcriteodejaladibsebayekomifianetfraudfianetsceaugadsensegcheckouthipayogonepaypalpaysafecardprestafraudreversosecuvadtreepodiatrustedshopstwenga vatnumber نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 1 - هاست لینوکس با کنترل پنل دایرکت ادمین تهیه کنید . شاید خیلی ها بگن سی پنل بهتر از دایرکت ادمینه و امنیت و امکاناتش بهتره ولی براساس تجربه ای که من دارم تو کار با پرستاشاپ هاست دایرکت ادمین محدودیتهای کمتری نسبت به سی پنل در ترجمه ، و ناسازگاری ماژول ها لااقل تو پرستاشاپ دارد . مخالف شدید هستم عزیزمتاسفانه این ناشی میشه از هاست های 20 تومنی و بی در و پیکری که از سی پنل ارایه میشه و مشتری هم به فکر پول کمتره و بعد از خرید با مشکلات عدیده ای روبرو میشه نظیر همیندر حالی که سی پنل سازگار ترین سیستم با سی پنل هست و همچنین امکاناتی که ایجاد می کنه برای مدیر و با هیچ گونه خطایی روبرو نبودم و نشدم یا می تونید منتقل شید به یه هاست خوب یا روش سوم رو امتحان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 مخالف شدید هستم عزیزمتاسفانه این ناشی میشه از هاست های 20 تومنی و بی در و پیکری که از سی پنل ارایه میشه و مشتری هم به فکر پول کمتره و بعد از خرید با مشکلات عدیده ای روبرو میشه نظیر همیندر حالی که سی پنل سازگار ترین سیستم با سی پنل هست و همچنین امکاناتی که ایجاد می کنه برای مدیر و با هیچ گونه خطایی روبرو نبودم و نشدم یا می تونید منتقل شید به یه هاست خوب یا روش سوم رو امتحان کنید من که نفهمیدم با چی مخالفید !! من که نگفتم دایرکت ادمین بهتر از سی پنل هستش . سی پنل شاید چندین برابر هم قدرتمندتر از دایرکت ادمین باشه هم از نظر امنیت و هم از نظر امکانات . من فقط گفتم که برخی تنظیمات امنیتی که سی پنل داره برای بعضی ها مشکل ساز میشه . مثلا همین محدودیت در ترجمه ها .از نظر من کنترل پنل این وسط تاثیرش آن چنان زیاد نیست که مثلا بگیم پرستاشاپ رو این کنترل پنل بهتر از این یکی کار میکنه و برعکس .پیشنهاد من مبنی بر انتخاب دایرکت ادمین فقط برای وبمسترهای تازه کار هستش و برخی از امکاناتی که سی پنل داره و خیلی ها ازش استفاده نمیکنند خوب بهتره دایرکت ادمین بگیرند . اما واسه اونایی که حرفه ای هستند و نیاز مند به امکانات بیشتر مسلما سی پنل پیشنهاد میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 blockpaymentlogo که برای لوگو های پرداخت بدرد میخوره فقط کافیه لوگو ها رو تعویض کنید. مشکل هم هاست 20 تومنیه هم ادمین 20 تومنی ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .