moghimi ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 با سلام به دوستان خصوصاً مدیران انجمن قالب آیکون رو خوشم اومد سعی کردم ترجمه اش کنم که دوستان علاقه مند به استفاده از قالب های متنوع، از این قالب هم استفاده کنن، به نظرم این قالب در عین حال که ساده است ولی مزایایی داره، اون هم جمع و جور بودنش هست و مخصوصا فوتر کشویی که دارهمناسب نسخه 1.6.6، شاید روی ورژن 1.6 کار کنه من روی 1.6.6 تست کردم، به کپی رایت هم دست نزدم چون حق معنوی طراح محترم هست.خوشحال می شم عیب و نقص کار رو بگین تا اصلاح کنم و راست چین کردن رو کامل تر یاد بگیرم این قالب به طور کامل راست چین نشده بود، به همین دلیل دانلود آن رو حذف کردم واکنش ها : miladsalehi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 ممنونم بهنام جانکاربران تست کنند و نتیجه رو بگن تا شما مشکلات کار رو بفهمیندمو هم اگه بتونین نصب کنین ما هم میتونیم ببینیم ونظر بدیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 اختیار دارین، وظیفه بودبرای دمو مشکل دارم، باید راهی که گفتین رو تست کنم، مولتی استورانشاا... به زودی دمو هم می زارم، یکی دو تا مورد هم خودم توی لوکال دیدم بر طرف می کنم و اصلاحیه اش رو می زارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2pac4eva ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 با سلام خدمت دوستان دوستانبنده این قالب رو نصب کردم و اینم آدرس سایت هستشhttp://www.kickz.irدارم کارهای ترجمه رو انجام میدم و به محض تمام شدن فایل قالب ترجمه شده رو میزارم.فقط یه سوالی که داشتم این بود که وقتی من این قلب رو نصب کردم او فلش های اسلایدر به هم ریخته شدن.به نظرتون ایراد کار از کجا میتونه باشه.و اگه یه ممکن هست یک آموزش درست و حسابی در مورد راست کردن قالب قرار بدید تا ما هم بتونیم تو ترویج پرستا شاپ نقشی داشته باشیم.با تشکر فراوان از همه دوستان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 درود بر شماهمین کارهای جزیی مونده بود که یکی دو روزه دیگه کار داره، به محض اتمام اعلام می کنیمترجمه قالب کاری نداره از بومی سازی- بومی سازی ،وارد سازی، کپی زبان فارسی قالب پیش فرض به قالب آیکونپنج دقیقه کار داره!موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 با سلام خدمت دوستان دوستانبنده این قالب رو نصب کردم و اینم آدرس سایت هستشhttp://www.kickz.irدارم کارهای ترجمه رو انجام میدم و به محض تمام شدن فایل قالب ترجمه شده رو میزارم.فقط یه سوالی که داشتم این بود که وقتی من این قلب رو نصب کردم او فلش های اسلایدر به هم ریخته شدن.به نظرتون ایراد کار از کجا میتونه باشه.و اگه یه ممکن هست یک آموزش درست و حسابی در مورد راست کردن قالب قرار بدید تا ما هم بتونیم تو ترویج پرستا شاپ نقشی داشته باشیم.با تشکر فراوان از همه دوستانسلام به شما و خسته نباشید به بهنام عزیز .گرچه میدونم به زودی بهنام اصلاحیه را قرار خواهد داد ولی فعلا برای حل مشکل اسلایدر فقط کافیه یک تغییر کوچیک بدید تا حل بشه .در هاست خودتون به این آدرس برید :themes > ikone > css > madules > home slider خب حالا در این قسمت فایل homeslider_rtl.css را به حالت ویرایش باز کنید . و خط زیر را در آن پیدا کنید .#homepage-slider .bx-wrapper .bx-next { left: 10px; } خب حالا کافیه کلمه left را به right تبدیل کنید . یعنی بشه به صورت زیر :#homepage-slider .bx-wrapper .bx-next { right: 10px; } خب حالا فقط کافیه تغییرات را ذخیره کنید و برید سایت را مشاهده کنید البته کش را با کلید های ctrl+f5 خالی کنید .امیدوارم مشکل حل بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 درود بر شمامشکل این قالب علامت های فونت و جداول و بوت استرپ هست، که 90 درصد آماده شده و در حال یه تغییر جزیی و ضمیمه کردن یک ماژول هستمکه بیشتر سر همین ماژول معطل شدم که به زودی روی این قالب هم ضمیمه می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
2pac4eva ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 آقا بسیار بسیار تشکر از همه دوستان. واقعا اگه هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم. با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 ممنون از دوستانتمام کارهای قالب انجام شد، با توجه به قوانین انجمن پرستاشاپ فارسی، که تبلیغ محصولات تجاری ممنوع هست، ما هم به قوانین احترام می گذاریم و لینک خرید قالب رو قرار نمی دیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .